- Mobil flották
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
-
solanthugor
aktív tag
Nekem is jobban bejön az eredeti forma.
-
Gadgetfun
tag
Nekem is jobban tetszik az eredeti forma, de megértem a változtatást, mert a kínaiak hagyományosan jobban szeretik az ívelt lágyabb fromákat, fontos nekik a jó feng-shui, és hát mégis csak egy 1,3 milliárdos piac.
(Látom elszaporodtak itt a Borgok, minden ellenállás hasztalan!
)
-
CabalX
aktív tag
Nekem a hivatalos 2.2-es frissítés után művel(t) érdekes dolgokat - 2.1-el nem volt gond - sokszor csak az akksi kiszed-visszarak megoldás segített.
Reseteltem rajta mindent természetesen frissítés után, de akkor is voltak gondjaim.Meg OK, szép, vékony a design de ez ne járjon az ilyen lehetőségek elvételével.
SGS-II esetén meg tudták oldani egy nagyon vékony műanyag lappal akkor ez a "kevlár" lapka is lehetne levehető valami módon. -
maki12
senior tag
szerncsére az eu-s szebb lett
-
CabalX
aktív tag
Nekem van még egy bajom a hátlappal - mindegy melyik verziót nézzük, az hogy nem levehető és nem cserélhető az akku hanem beépített.
Ismerve a Motorola (Defy) és az Android stabilitását problémás lehet ha nem lehet eltávolítani az akkut szervíz nélkül. -
Dunbar
senior tag
Minek? így sem rossz, de az eredeti jobb.
-
GALARDO
addikt
Így lecsúfítani, egy olyan szép telefont.
-
Lumos
csendes tag
A hasonlóságrol csak anyit, hogy vagy még másik 100 készülék elõlapja néz ki hasonló képpen. Ez az elolap kinézet mára mar sztenderdé vált.
-
edward2
addikt
előlapot samsung helyében perelném hasonlóság miatt
-
mrlujoak
veterán
Nem-nem!
Az "eredeti" az konkrétan lecsapott sarkokkal érkezik. (mint egy már ismert Nokia modell)És nem, nem kerülte el a hír a figyelmem, mert ha a Te figyelmed nem kerülte volna el
(ne sértődj meg kérlek, tök poénnak szántam) ott hozzá is szóltam... Többször is, mert valaki(k)nek nem tetszett, hogy Samsung és Nokia dizájnt véltem felfedezni benne...
Ami meg a mostanival kapcsolatos, ha megnézed, a hátlap alapja nem lecsapott, ami tetszik. Erre építettek egy elhúzott, íves (dombos) dizájnt. Tetszik.
Na hasonló lett volna szép (még ha térben nem is), csak az ívelt dizájnt lekövették volna az előlapon.
Térben azért nem, mert ugye az előlap sík, a hátlappal ellentétben... -
hunter84
aktív tag
Remélem hozzánk az eredeti jön, ez irtó ronda.
-
Tomy Yayo
senior tag
A nem-kínai változat pont olyan, amilyet leírsz, előlap fent is, lent is íves, éppen kellemes mértékben, szerintem sokkal szebb, mint ez. Lehet, hogy elkerülte figyelmed ez a hír: [link], itt láthatod, miről beszélek. A kínaihoz gyakorlatilag hozzátoldottak a sarkokon és eltűntették az íveket, ennyi a különbség. Nem tudom miért kellett? Talán így jobban hasonlít egy bizonyos "téglalap, lekerekített élekkel" alakú formára
-
Lumos
csendes tag
Nekem csak egy komoly bajom van a hatlappal. Az hogy a kameránál minek kell az ivből egy kis kiugrast csinálni. Valahogy nagyon olyan mint pár Htc készüléknél. Az sem jön be hogy ezüst a hatlap teteje.
-
mrlujoak
veterán
A hátlap jó.
Az előlap nem. Nagyon nem.
A hátlaphoz hasonlóan kellett volna valami beúzott, ívelt dizájnelem, mondjuk a kijelző felső széleitől a hangszóróig egy-egy ívet...Nah, mindegy, ennek a hátlapja már-már tetszik.
A beltartalom, anyagok meg nagyon ok...szerintem.nekem
-
Lumos
csendes tag
Pontosan! Keresztézni kéne a két dizájnt és akkor egy elég jól kinéző készüléket kapnánk. Bár a Motorokatol én azért többet várok hiszen a kinézet terén van egy megszokott stílus amit itt csak töredékekben lehet felfedezni.
-
törölt tag
"Ilyetis meg olyatis"
-
ducsidu
senior tag
Nekem az eredeti dizájn jobban bejön,de így is jó
-
törölt tag
Kövezzetek meg,de nekem tetszik,és a tudása se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest