Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem-nem!
Az "eredeti" az konkrétan lecsapott sarkokkal érkezik. (mint egy már ismert Nokia modell)És nem, nem kerülte el a hír a figyelmem, mert ha a Te figyelmed nem kerülte volna el
(ne sértődj meg kérlek, tök poénnak szántam) ott hozzá is szóltam... Többször is, mert valaki(k)nek nem tetszett, hogy Samsung és Nokia dizájnt véltem felfedezni benne...Ami meg a mostanival kapcsolatos, ha megnézed, a hátlap alapja nem lecsapott, ami tetszik. Erre építettek egy elhúzott, íves (dombos) dizájnt. Tetszik.
Na hasonló lett volna szép (még ha térben nem is), csak az ívelt dizájnt lekövették volna az előlapon.
Térben azért nem, mert ugye az előlap sík, a hátlappal ellentétben...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Dell notebook topic
- Pánik a memóriapiacon
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Programozás topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ne sértődj meg kérlek, tök poénnak szántam) ott hozzá is szóltam... Többször is, mert valaki(k)nek nem tetszett, hogy Samsung és Nokia dizájnt véltem felfedezni benne...