Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem-nem!
Az "eredeti" az konkrétan lecsapott sarkokkal érkezik. (mint egy már ismert Nokia modell)És nem, nem kerülte el a hír a figyelmem, mert ha a Te figyelmed nem kerülte volna el
(ne sértődj meg kérlek, tök poénnak szántam) ott hozzá is szóltam... Többször is, mert valaki(k)nek nem tetszett, hogy Samsung és Nokia dizájnt véltem felfedezni benne...Ami meg a mostanival kapcsolatos, ha megnézed, a hátlap alapja nem lecsapott, ami tetszik. Erre építettek egy elhúzott, íves (dombos) dizájnt. Tetszik.
Na hasonló lett volna szép (még ha térben nem is), csak az ívelt dizájnt lekövették volna az előlapon.
Térben azért nem, mert ugye az előlap sík, a hátlappal ellentétben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- Forrmell.enn
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(ne sértődj meg kérlek, tök poénnak szántam) ott hozzá is szóltam... Többször is, mert valaki(k)nek nem tetszett, hogy Samsung és Nokia dizájnt véltem felfedezni benne...