Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
Nekem a hivatalos 2.2-es frissítés után művel(t) érdekes dolgokat - 2.1-el nem volt gond - sokszor csak az akksi kiszed-visszarak megoldás segített.
Reseteltem rajta mindent természetesen frissítés után, de akkor is voltak gondjaim.Meg OK, szép, vékony a design de ez ne járjon az ilyen lehetőségek elvételével.
SGS-II esetén meg tudták oldani egy nagyon vékony műanyag lappal akkor ez a "kevlár" lapka is lehetne levehető valami módon. -
CabalX
aktív tag
Nekem van még egy bajom a hátlappal - mindegy melyik verziót nézzük, az hogy nem levehető és nem cserélhető az akku hanem beépített.
Ismerve a Motorola (Defy) és az Android stabilitását problémás lehet ha nem lehet eltávolítani az akkut szervíz nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1 humoros
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Macbook White 13" unibody
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest