Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Nem-nem!
Az "eredeti" az konkrétan lecsapott sarkokkal érkezik. (mint egy már ismert Nokia modell)És nem, nem kerülte el a hír a figyelmem, mert ha a Te figyelmed nem kerülte volna el
(ne sértődj meg kérlek, tök poénnak szántam) ott hozzá is szóltam... Többször is, mert valaki(k)nek nem tetszett, hogy Samsung és Nokia dizájnt véltem felfedezni benne...
Ami meg a mostanival kapcsolatos, ha megnézed, a hátlap alapja nem lecsapott, ami tetszik. Erre építettek egy elhúzott, íves (dombos) dizájnt. Tetszik.
Na hasonló lett volna szép (még ha térben nem is), csak az ívelt dizájnt lekövették volna az előlapon.
Térben azért nem, mert ugye az előlap sík, a hátlappal ellentétben... -
mrlujoak
veterán
A hátlap jó.
Az előlap nem. Nagyon nem.
A hátlaphoz hasonlóan kellett volna valami beúzott, ívelt dizájnelem, mondjuk a kijelző felső széleitől a hangszóróig egy-egy ívet...Nah, mindegy, ennek a hátlapja már-már tetszik.
A beltartalom, anyagok meg nagyon ok...szerintem.nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Google Home/Nest
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest