- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Én már a Galaxy S6 (nem edge) kijelzőjét is megnyomom néha véletlenül, hátha még ilyen káva nélkül is lenne.
-
Baggins86
aktív tag
Oké, ha ez tényleg így fog kinézni, adom is el a Z7-emet!
-
Matada2.3
veterán
válasz
Döglött Róka #27 üzenetére
Valamit valamiért, de én nem általánosítanék, hogy "buta user" kinek mi a fontos.
-
Menslee
tag
válasz
South Velen #23 üzenetére
Nincs más hátra, a hátuljára kell eszkábálni egy kis kapaszkodót
-
Matada2.3
veterán
válasz
Döglött Róka #22 üzenetére
De akkor még olyan kiherélt az egész koncepció..
-
South Velen
addikt
Az MX4-nél, ahol szintén baromi vékony a káva, ez a legfrissebb fw-ban úgy van megoldva, hogy a kijelző szélein nem érzékel. Ami miatt sokszor nem érzékeli, ha a virtuális klavi szélső gombjait ütöm le. Azt hittem bug, de kiderült, hogy ez a feature a vékony káva miatt van....
Agyam eldobom
ettől a szartól.Lényeg a lényeg, h valóban nem kicsit megy a használhatóság rovására a vékony/ semmi káva... -
Döglött Róka
veterán
válasz
Matada2.3 #21 üzenetére
Akkor latom ertelmet, ha a kapacitiv szenzor oldaliranyban kisebb, mint a kijelzo. Csak ahhoz meg az appokat kell atmeretezni a videok, kepek, weboldalak, start screen meg mehetnek teljes kijelzon. Elvegre most se nagyon hasznalatos olyan gesztus ami a kijelzo oldalso szelen alkalmazhato.
-
Matada2.3
veterán
Szép szép, de nem jó ez a túlzott keretcsökkentés...
-
kbyte1024
veterán
Szép teló.De brutal vasakat tolnak már egy telóba....
-
CJ4567
nagyúr
Mostanában ez a divat? Szerintem is a túl vékony oldalsó káva a használhatóság ellen van. Inkább kisebb alsó-felső káva, így ugyanakkora kijelző kompaktabb házban lehet.
-
Menslee
tag
Nagyon szép meg nagyon tetszik de ez már nem lesz így kicsit használhatatlan?
Teszem azt pont nem egy asztalra téve nyomkodnám hanem a kezemben tartva az utcán, össze vissza érzékelné azokat az ujjaimat is amikkel tartom nem?
Vagy lesz a hátulján egy kis fogantyú? -
törölt tag
Jó kérdés, hogy mi lesz az új SoC, de a lényeg, hogy lesz annyi különbség m1 note 2 és MX5 között, hogy ne egy kategóriába essen. Az megint egy másik dolog, hogy az ára miatt sokan választják majd inkább az előbbit, mert nekik az is bőven elég lesz, és tudnak majd 41 MP-es kamera, MT6795, stb nélkül élni. Én ha 200 USD környékén keresnék most phabletet, gondolkodás nélkül az m1 note-ot venném.
-
petrson
senior tag
válasz
Quasi_modo #12 üzenetére
Későn volt még, mikor írtam... Akarom mondani korán
-
törölt tag
MX és m1 vonal sohasem lesz igazi konkurenciája egymásnak, erre azért ügyelni fog a Meizu. Még akkor sem, ha m1 note inkább felső-középnek tekinthető. m1 note 2-nél gondolom marad a fényes műanyag borítás, gyengébb kamera, nem lesz ujjlenyomat-olvasó (kell a bánatnak), stb. SoC sem lesz ugyanaz, illetve nem hiszem, hogy m1 note 2-be pl belerakják a 3 GB RAM-ot.
-
atike
nagyúr
....nekem tetszik...
-
ClioRS
őstag
Lehet, hogy csak én látom így, de ez egy farokméregetés a gyártók részéről.... Merthogy gyakorlati haszna nincs, a két éves G2-n is vékony eléggé a káva.
-
Milyen lesz a Note 2? Elég hamar jön, és nem is értem, hogy mit raknak bele, hogy házon belül ne állítsanak konkurenciát az MX sorozatnak...
-
petrson
senior tag
Fujjkáva.
Egyébként nem mondanám, hogy tetszik, mindenesetre érdekes. Szerintem a túl keskeny káva már a használhatóság javára megy. -
Csapoati
nagyúr
Szinte tokugyanaz, mint a Nubia Z9, bar kicsit lekerekitettebb.
-
AllTheBest
őstag
Az note-ra kíváncsi leszek
Ha az is ilyen jól sikerült mint az elődje, akkor kell nekem
-
A képeken szépen mutat, de belül mindannyian tudjuk hogy nem így fog forgalomba kerülni. Bár lepjenek meg és lesz egy vevőjük.
-
Fr0z3n
őstag
Baromi randa lett.
-
törölt tag
azt a kívánatos szexy pofáját....a notejuknak sincs sok kávája, ez viszont rettenetesen jól néz ki... kíváncsian mit alkotnak a srácok, aztán meglátjuk... 100k alatt jön és ennyire dög lesz, még az is lehet hogy lecserélem a note-ot rá
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Meizu legújabb csúcsmodellje is harcba szállhat a legvékonyabb kijelzőkeret díjáért, ha hihetünk a renderelt képek állításainak.
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest