- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azt a kívánatos szexy pofáját....a notejuknak sincs sok kávája, ez viszont rettenetesen jól néz ki... kíváncsian mit alkotnak a srácok, aztán meglátjuk... 100k alatt jön és ennyire dög lesz, még az is lehet hogy lecserélem a note-ot rá
-
Fr0z3n
őstag
Baromi randa lett.
-
fornettisuti
veterán
-
A képeken szépen mutat, de belül mindannyian tudjuk hogy nem így fog forgalomba kerülni. Bár lepjenek meg és lesz egy vevőjük.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
AllTheBest
őstag
Az note-ra kíváncsi leszek Ha az is ilyen jól sikerült mint az elődje, akkor kell nekem
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Csapoati
nagyúr
Szinte tokugyanaz, mint a Nubia Z9, bar kicsit lekerekitettebb.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
petrson
senior tag
Fujjkáva.
Egyébként nem mondanám, hogy tetszik, mindenesetre érdekes. Szerintem a túl keskeny káva már a használhatóság javára megy.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
veterán
Milyen lesz a Note 2? Elég hamar jön, és nem is értem, hogy mit raknak bele, hogy házon belül ne állítsanak konkurenciát az MX sorozatnak...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ClioRS
őstag
Lehet, hogy csak én látom így, de ez egy farokméregetés a gyártók részéről.... Merthogy gyakorlati haszna nincs, a két éves G2-n is vékony eléggé a káva.
-
atike
nagyúr
....nekem tetszik...
-
törölt tag
MX és m1 vonal sohasem lesz igazi konkurenciája egymásnak, erre azért ügyelni fog a Meizu. Még akkor sem, ha m1 note inkább felső-középnek tekinthető. m1 note 2-nél gondolom marad a fényes műanyag borítás, gyengébb kamera, nem lesz ujjlenyomat-olvasó (kell a bánatnak), stb. SoC sem lesz ugyanaz, illetve nem hiszem, hogy m1 note 2-be pl belerakják a 3 GB RAM-ot.
[ Szerkesztve ]
-
petrson
senior tag
válasz Quasi_modo #12 üzenetére
Későn volt még, mikor írtam... Akarom mondani korán
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
veterán
-
törölt tag
Jó kérdés, hogy mi lesz az új SoC, de a lényeg, hogy lesz annyi különbség m1 note 2 és MX5 között, hogy ne egy kategóriába essen. Az megint egy másik dolog, hogy az ára miatt sokan választják majd inkább az előbbit, mert nekik az is bőven elég lesz, és tudnak majd 41 MP-es kamera, MT6795, stb nélkül élni. Én ha 200 USD környékén keresnék most phabletet, gondolkodás nélkül az m1 note-ot venném.
-
Menslee
tag
Nagyon szép meg nagyon tetszik de ez már nem lesz így kicsit használhatatlan?
Teszem azt pont nem egy asztalra téve nyomkodnám hanem a kezemben tartva az utcán, össze vissza érzékelné azokat az ujjaimat is amikkel tartom nem?
Vagy lesz a hátulján egy kis fogantyú?Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
CJ4567
nagyúr
Mostanában ez a divat? Szerintem is a túl vékony oldalsó káva a használhatóság ellen van. Inkább kisebb alsó-felső káva, így ugyanakkora kijelző kompaktabb házban lehet.
No Sana No Life
-
kbyte1024
veterán
Szép teló.De brutal vasakat tolnak már egy telóba....
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Matada2.3
veterán
Szép szép, de nem jó ez a túlzott keretcsökkentés...
Finn the human
-
Döglött Róka
veterán
válasz Matada2.3 #21 üzenetére
Akkor latom ertelmet, ha a kapacitiv szenzor oldaliranyban kisebb, mint a kijelzo. Csak ahhoz meg az appokat kell atmeretezni a videok, kepek, weboldalak, start screen meg mehetnek teljes kijelzon. Elvegre most se nagyon hasznalatos olyan gesztus ami a kijelzo oldalso szelen alkalmazhato.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
South Velen
addikt
Az MX4-nél, ahol szintén baromi vékony a káva, ez a legfrissebb fw-ban úgy van megoldva, hogy a kijelző szélein nem érzékel. Ami miatt sokszor nem érzékeli, ha a virtuális klavi szélső gombjait ütöm le. Azt hittem bug, de kiderült, hogy ez a feature a vékony káva miatt van.... Agyam eldobom
ettől a szartól.Lényeg a lényeg, h valóban nem kicsit megy a használhatóság rovására a vékony/ semmi káva... -
Matada2.3
veterán
-
Menslee
tag
válasz South Velen #23 üzenetére
Nincs más hátra, a hátuljára kell eszkábálni egy kis kapaszkodót
Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
Matada2.3
veterán
válasz Döglött Róka #27 üzenetére
Valamit valamiért, de én nem általánosítanék, hogy "buta user" kinek mi a fontos.
Finn the human
-
Döglött Róka
veterán
válasz Matada2.3 #28 üzenetére
Nalam az 1 centi alatti vastagsag eroltetese, majd lesajnalas ha egy keszulek mar 9mm vastag, az boven buta user kategoria. De masok vagyunk.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Baggins86
aktív tag
Oké, ha ez tényleg így fog kinézni, adom is el a Z7-emet!
-
Blyan
félisten
Én már a Galaxy S6 (nem edge) kijelzőjét is megnyomom néha véletlenül, hátha még ilyen káva nélkül is lenne.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest