- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #164 üzenetére
Na igen a design a másik ok, a Sonyról az utóbbi időben nagyon sok rosszat hallottam, pedig a SonyEricssonos időkben nagy fan voltam, egymás után három SE-m is volt, sőt ha nem jön az érintőkijelzős időszak, akkor a negyedik is, de a KP500 lett helyette. Most nem merek bevállalni egy Sonyt sem. Egyébként igen nekem is ez a bajom. A Huawei nem tűnik rossznak, bár most a fényerőre és az akksira sokan panaszkodnak és ez most egy kicsit elbizonytalanított, Sony, Samsung kilőve, Motorola nemigen kapható, a HTC-k irreálisan drágák és nagyok is nem nagyon marad más az LG-n és a Huawei/Honor pároson kívül és ez nem túl jó. WP-ből pedig most elég volt, majd ha stabilabb lesz, akkor esetleg visszatérek, mert a felület nagyon tetszik, szeretem, de most még túl sok a hiba. Szóval túl nagy választék valóban nincs.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #162 üzenetére
Nekem 2009-ben volt egy KP500-asom, teljesen jól működött, később állt 2 évet, majd kölcsönadtam közeli ismerősömnek aki rászorult, napi szinten látom a telefont a mai napig minden hiba nélkül megy, szóval ez nekem garancia, ezért gondolkodom most megint LG-ben is a Huawei mellett.
Nekem Samsunggal van nagyon rossz tapasztalatom.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #149 üzenetére
Én fotózni szökő évente fotózok, úgy gondolom, hogy minőségi képeket fényképezőgéppel lehet készíteni, nem pedig telefonnal. Nem említhető egy lapon a kettő.
Ezért ez engem nem érdekel, a mostani telefonomnak egy 5 megapixeles kamerája van, arra a kevés fotóra az is tökéletesen megteszi, szóval a P8 Lite 13 megapixelese nekem csak gratis.
Engem inkább a zenei képességek és a rendszer, valamint a böngésző gördülékenysége érdekel és a jó antenna. Na meg a pontos GPS, bár nem hiszem, hogy a Here Drive+-t le fogja verni, mert az centire pontos kb.
A borítás felőlem is lehet műanyag, összesen egy telefonom volt eddig ami fém volt, az összes többi műanyag és nagyon jó volt kézben tartani mindegyiket. Főleg anno az LG KP500-asomat, annak eszméletlen finom burkolata volt.
A Gorilla Glass egyébként nem szemfényvesztés, a mostani telefonomon Gorilla Glass 2 van, volt, hogy mellé tettem gyorsan a zsebembe a kulcsot és egyetlen egy karc sem volt rajta. Azért csak volt, mert amikor szervizben volt, ott sikerült az ott dolgozóknak két szép karcot rátenni. Előtte egy S40-es Nokiám volt, mondanom se kell GG nem volt rajta, elég hamar szétkarcolódott a kijelzője, pedig én igyekszem vigyázni rájuk.
Na szóval nagyon őrlődöm ezen a Liteon, de lehet megvárom a G4 Minit, mert a G3 is nagyon ígéretes nekem, de 1GB RAM és fényérzékelő nélkül az szóba se jöhet. Ha jó áron jön a Mini, akkor az nehéz szülés lesz mire eldöntöm melyik a jobb választás.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #143 üzenetére
Scarface_ -nek és Mindenki másnak, akit érdekel: Mobilarena TV: Huawei P8 Lite
Engem egyébként meggyőzött a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest