- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
Hali!
A telefonom néha átvált inverzre, hogyan tudom ezt bekapcsolni? -
stnorcy
aktív tag
Helló
Beázott a kijelző a P8 lite-n. Telekomos garis de nincs hozzá biztosítás. Mennyi lehet a kijelző csere és hová érdemes vinni? Telekomhoz vagy a Huawei szervízbe?
Köszönöm. -
PhotoFanBoy
csendes tag
Sziasztok,
hátha itt meglelem a választ a kérdésemre.
Huawei P8 Lite telefonon bluetooth-szal szeretnék egy hangszóróhoz csatlakozni. Hiba nélkül megy és működik is egészen addig, amíg mobilnettel szeretnék mondjuk zenét hallgatni. Amint átváltok WIFI-re, pár másodperc múlva elmegy a WIFI kapcsolat, aztán csökkent térerővel visszajön, majd másodpercek múlva megint elmegy és így tovább...
Olyan, mintha a bluetooth adója interferálna a WIFI antennával. Nekem legalábbis úgy tűnik.Így, csak akkor tudom használni netes zenélésre, hangszórón keresztül a telefonomat, amikor mobilnetet használok. Próbáltam már más bluetooth kihangosítóval és másik Huawei P8 Lite-tal is, annak úgyanez volt a baja. Mindkét telefon kártyfüggetlen és gyári, nem módosított.
Kérem segítségeteket.
Előre is köszönöm.
Alex -
HPZ537
tag
Szevasztok. Tervezek venni egy ilyen telefont. A kérdésem az lenne hogyha a Vodafone függetlenül árulja-e? Mert ugye egy Micro és egy Nano SIM mehet bele. Tehát csak 2 Vodafoneos kártyát kezel?
-
Infranyuszi
aktív tag
visszatalálós bejegyzés
-
GEGE89
újonc
Sziasztok!
Reggel levettem a telót a töltőről, és azóta nem indul, csináltam egy videót, de azt is csak akkor hozza elő, ha visszadugom a töltőre. 36%-on volt mikor felraktam, el nem tudom képzelni miért nem működik. Garis még, mert karácsonykor vettem, de vmi megoldási javaslatot is szívesen vennék! Valami ötlet? Előre is köszönöm!
https://www.youtube.com/watch?v=-aM-3HNNaxo&feature=youtu.be
-
ricsike81
aktív tag
kérem segítségeteket az alábbiak maitt Huawi g8 tmobilos 130-as rommal ellátott telóm van.Hiába szinkronizáltam gmail fiókkal, és a gmail fiókba másoltam a névjegyeket, hívásnál nem jeleneti meg a névjegyhez rendelt képet, és csengőhangot, sőt volt olyan amikor sikerült hozzárendelni, telefon ki be kapcs után elfelejtette a csengőhangot. Mi a probléma, mit tegyek, hogyan rendeljem a névjegyhez a képet, és csengőhangot, hogy megjelenítse. Csináltam gyári programmal tisztítást, névjegyekben gyorsító tár törlést, de hiába hívás közben az adott névjegyhez rendelt kép nem jelenik meg, csengőhang nem szólal meg. Várom privátban a segítségeket. Még egy kérdés, wifin keresztül frissíthető e 150-es romra, mert még nekem nem jött meg. mikor várható android 6.0 Valaki tapasztalt fentiekhez hasonló hibát?
-
nyimnyi
újonc
Helló!
Hátha tudtok segíteni....
P8 Lite (T-Mobil) e-mail fiók (exchange) mobil hálózaton nem jönnek meg az emailok....
Hálózati alkalmazásoknál engedélyezve van a mobil hálózat, energiatakarékosságnál benne van a védett alkalmazásokban.
Volt factory reset is de nem segítet.
Valaki, valami tanács, ötlet? -
pepe1308
újonc
Sziasztok!
valakinek van ötlete , hogy miért fordul elő az hogy amikor hívnak akkor , nem tudom felvenni , egyszerűen nem engedi elhúzni a hívásfogadás ikont. továbbá amikor ébresztő van beállítva akkor , nem lehet kikapcsolni , mivel akkor sem engedi hogy a leállít felé húzzam az ikont.. Amúgy minden működik rajta.. ötletek vannak ? help! -
Xaba4
csendes tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy nem tudom kicserélni a billentyűzetemen a qwertz -t qwerty-re és nagyon idegesít.
Így próbáltam: Beállítások-Nyelv és bevitel-Google billentyűzet-Megjelenés és elrendezés-egyedi bevitelstílusok- és itt beraktam, hogy: magyar, qwerty
De továbbra is qwertz. Valakinek van ötlete?
-
szerzsike120
csendes tag
válasz
Askformore #210 üzenetére
Szia a T-mobilos az nem!!! Onnan akartam venni de sajna nem az meg drága is! UPC-tól vettem ott olcsó és DS-sim-s a készülék! 1 nano és egy micro sim mehet bele!
-
szerzsike120
csendes tag
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy miként tudom elérni, a Huawei P8 lite készülékem akksia ne egy napot bírjon töltés nélkül???? Nekem eddig bejön a készülék és elég gyors is az EMUI Rendszer bejön nagyon! Első Huawei telóm mert a Sonyba csalódtam nagyon.... De ez a készülék bejön
Viszont az akksi ha minden kivan kapcsolva mikor lezárom a készüléket akkor is merül a nagyon! 1 napot nem bírok ki ha megy egyfolytában a mobilnetem! 1 hetes sincs a készülék! Válaszokat köszönöm!
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
P8 Lite rootoláshoz tudnátok linket adni?
Köszi!
-
pomazy
csendes tag
Telekomos P8 lite dual sim-es vagy sem?
Kösz -
törölt tag
.
-
Zsocy155
őstag
válasz
buchbinder #205 üzenetére
-
espi38
őstag
válasz
buchbinder #205 üzenetére
Szia,nekem egy telekomos huawei p7-em van és független.Viszont volt P8 lite telom is és 8 mag ide vagy oda a p7 jobb kijelző hosszabb üzemidő jobb és tisztább hang támogatja a hd hangot és még sorolhatnám.szóval p8 lite vagy p7 egyértelműen a p7 a nyerő legalábbis az én igényeimnek.
-
buchbinder
csendes tag
sziasztok. azt nem tudja véletlenül valaki, hogy a szolgáltatónál vásárolt P8 Lite vajon eszi a más szolgáltatók simkártyáját?
fél füllel hallottam, hogy ezek mind függetlenek még ha szolgáltatónál vesszük akkor is. valamelyik tulajdonos erősítse vagy cáfolja már meg ezt. én a T-nél venném. köszi. -
darthdenes
tag
Üdv
Egyszerű kérdéssel fordulok önökhöz, p8lite vagy p7 ?
Melyik lenne a nyerőbb? -
Bibby
addikt
Mikor várható végre telenorhoz?
-
espi38
őstag
válasz
pulguinha #199 üzenetére
szia,a hd hang egy másfajta hangkódolás,ami abban nyilvánul meg,hogy ha két pl.telenoros 3g hálózaton lóg akkor ugynevezett hd hangminőségben beszél.Sokkal tisztábban hallod a másikat olyan minöségbem mint pl.két viberes beszél egymással.
Nekem nem jött frissités,lehetséges hogy a nagytestvérére jött a P8ra,nem? -
pulguinha
aktív tag
Mi az a HD hang?
MM-ban volt a múlt héten egy huaweis promoter ember. Mondta jött frissites a telefonra es jobb lett a fénye. Es tényleg, megmutatta a kirakott példányhoz képest. Nektek volt frissites?
-
espi38
őstag
válasz
xcsaba1975 #195 üzenetére
Skacok!Nem igazán pörög ez a fórum,másnak nincs ilyen készüléke?Szerintem a hd hangot nem támogatja,találtam leirást róla annál a résznél jelzik hogy audio és ott az áll ,hogy amr mr kódolását tudja de a szükséges amr wb nem,csak az az érdekes hogyha viberen vagy whatsappon beszélünk akkor mükődik a dolog?
-
espi38
őstag
válasz
xcsaba1975 #190 üzenetére
Elvileg a specifikációban benne van,hogy támogatja e vagy nem-de én nem találok részletes leírást róla.
Viber whatsappon megy a dolog. -
-
törölt tag
válasz
xcsaba1975 #190 üzenetére
Jó esetben benne van a specifikációban vagy leírásban a gyártó weboldalán.
-
espi38
őstag
válasz
pulguinha #187 üzenetére
Hello!
Ha automata módban van a készülék akkor gyenge a kijelző fénye napsütésben,ha nem automata módban van
akkor erősebb a fénye de még mindig nehezen olvasható a kijelző tartalma.
Engem jobban zavar,hogy maga a készülék nem támogatja a HD hangot így lehetséges hogy eladás lesz a készülék sorsa,esetleg valakit érdekel? -
djbelo
senior tag
A P8-ra már ki is jött egy frissítés! [link]
-
Scarface_
csendes tag
Ma megnéztem a MM.ban a p8-at, a lite sajna nem volt most kint... a fényerőt néztem csak és a pulton 100%-ra van felhúzva, úgy állítják ki. Rákapcsoltam az auto mode-ot de olyan kevés fényerőt produkált hogy az vicc. Legalább 70% ig kell húzni beltérben, hogy a fehér mondjuk fehér legyen.
-
espi38
őstag
Sziasztok,képeket hamarosan töltők fel.Szerintem a P8as annyival nem jobb mint amennyivel többe kerül.
A fényerő na igen az sarkallatos pontja a telefonnak,nos ihen a fényerő gyengécske tűző napban erősen kell lesni hogy lássál valamit.Minden telefonnak van valami gyenge pontja az kell mondjam,hogy itt ez a gond.Mai napon vettem észre amikor kint voltam a gyerköcökkel a játszótéren.
Egyébként az edigitalnal vettem.
E hiba miatt nem fogom eladni a készüléket.Nincs olyan telo 100000 ezer alatt ami tökéletes lenne,úgysem vagyok kint tűző napon egésznap kibirná azt nem igaz? -
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok írni akku időről tapsztalatot (én 3g-t használok, állandó net kapcsolat, fb massanger, 15 percenként email frissites, böngészes) és esetleg képeket megosztani, milyen a kamera?
G7 jönne még nálam szóba, de sajnos az a mérete miatt már nekem túl nagy, viszont a kamerája és üzemideje miatt elgondolkodtam rajta.
Előre is köszi -
espi38
őstag
Sziasztok.Kb 2hete lelkes használója vagyok a típusnak és maximálisan megvagyok elégedve vele.Ez idő alatt egyszer se fagyott le,gyors minden téren akadozás laggolás nincs rajta.Játszani nem játszok rajta így erről nem tudok véleményt mondani.Kamerája kiváló világosban sötétben egyaránt.Azt kell,hogy mondjam maximálisan megérte az árát pláne,hogy kamatmentes részletre vettem
Hónapok óta kerestem telefont nagyob sok megfordult a kezeim között de ez a készülék megfogott az asszonykám el se hiszi
Véleményem szerint a P8 nagytestvére nem éri meg a közel dupla árkülönbséget,a full hd kijelző vagy a gyorsabb processzor de ide sorolhatnám a készülék házat is.Ez tényleg gyönyörű lett,akárki akármit mond.Kérdezzen bárki aki ilyen készüléket szeretne venni szivesen meggyőzöm
-
zozi82
újonc
Sziasztok!
P8 lite tulajoktól kérdezném, hogy van-e USB OTG a készülékben? PDADB szerint van, a teszt szerint nincs. Hol az igazság? -
Scarface_
csendes tag
Off.
A Honor 6.ra mi a gyíkért tettek Kit-Kat-et!?
Jó opció lenne a p8 lite-al szemben...
-
Scarface_
csendes tag
Futott már bele valaki minta fotókba a 8-as vagy akár a lite verziónál?
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #164 üzenetére
Na igen a design a másik ok, a Sonyról az utóbbi időben nagyon sok rosszat hallottam, pedig a SonyEricssonos időkben nagy fan voltam, egymás után három SE-m is volt, sőt ha nem jön az érintőkijelzős időszak, akkor a negyedik is, de a KP500 lett helyette. Most nem merek bevállalni egy Sonyt sem. Egyébként igen nekem is ez a bajom. A Huawei nem tűnik rossznak, bár most a fényerőre és az akksira sokan panaszkodnak és ez most egy kicsit elbizonytalanított, Sony, Samsung kilőve, Motorola nemigen kapható, a HTC-k irreálisan drágák és nagyok is nem nagyon marad más az LG-n és a Huawei/Honor pároson kívül és ez nem túl jó. WP-ből pedig most elég volt, majd ha stabilabb lesz, akkor esetleg visszatérek, mert a felület nagyon tetszik, szeretem, de most még túl sok a hiba. Szóval túl nagy választék valóban nincs.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #162 üzenetére
Nekem 2009-ben volt egy KP500-asom, teljesen jól működött, később állt 2 évet, majd kölcsönadtam közeli ismerősömnek aki rászorult, napi szinten látom a telefont a mai napig minden hiba nélkül megy, szóval ez nekem garancia, ezért gondolkodom most megint LG-ben is a Huawei mellett.
Nekem Samsunggal van nagyon rossz tapasztalatom.
-
Scarface_
csendes tag
Nem vettem annak, csak írtam a szempontomat hogy lássátok mire van szükségem!
Amúgy ez egy fórum ahol mindenki leírja a véleményét és tapasztalatát.
A port szerintem a jó kis tokokkal és a fólia szélein lehet össze gyűjteni és leginkább a tok alatt karcolódhat a telefon.
LG... na ebben abszolút nem gondolkodtam mert az asszonynak volt pár éve egy, még nem androidos és az baromira gyengén muzsikált.
-
.Szaki.
addikt
Nekem pont kulcs és hasonlók ellen kell védenie és azt tudja is, porosnak meg nem poros, takarítom a telefont. A por meg nem tudom mekkorát tud rajta karcolni, bár nem hiszem, hogy szemmel látható lenne, de én is tévedhetek.
Fóliát csak azért nem szeretek rátenni, mert nem tudom olyan szépen felhelyezni, hogy ne legyen levegős, az meg nem túl esztétikus.
Scarface_!
Ne vedd kötekedésnek, amit írtam, nem annak szántam, igazad van.
Egyébként talán ide, de lehet a másik P8 Lite topicba írtam, hogy magam is őrlődök még, mert nagyon kíváncsi vagyok egy LG G4 Minire.
Régebbi droidot nem szeretnék venni, nem volt még Androidos mobilom és szeretném, hogy ha a legnaprakészebb lenne amit veszek, szóval 5.0 alá nem szeretnék menni, ezért nem játszik a P7 nálam. -
Scarface_
csendes tag
Van egy FF-es gépem de az a munkafolyamatok dokumentálására sok és macerás. Amúgy 5mp-en járatnám a fényképezőjét, hogy még ne legyen túl nagy méretű a file küldéskor.
Volt pár ConCorde-om, az bőven jó volt erre a célra, de a legutolsó BlackBirdnek 2 hónap után teleszemetelődött a lencséje, a végén értékelhetetlen képeket lehetett készíteni. :/
Amúgy ezekből a telefonokból merítve bőven elég ez az erőforrás szinte mindenre.
Viszont jó lenne egy olyan op.rendszer amit nem kell 2-3 havonta resetelni és nem csinál hülyeségeket, kifagyásokat a napi rutin műveletek között.Tegnap benéztem én is a MM-ba megtapiztam a fekete verziót, a fehérnek nincs cikkszáma, lehet az nem is lesz nekik. Pedig az érdekelne most ha vennék.
A döntés még mindig nem született meg részemről lehet ha egymás mellett látom majd a p8-al... p7 is volt a pulton, szép a kidolgozottsága, gondolom hasonlóan szép lesz az új verzió is.
Amúgy elgondolkodtam még a p7en is, csak némileg riaszt az üveg hátlap, meg persze akkor már jó lenne megszerezni a legújabb fejlesztést! -
törölt tag
válasz
#86973952 #151 üzenetére
Ne csináld, még elkezdem öregnek érezni magam
Ericsson GH198, kihajtós gumiantennával
Amúgy a GG és hasonló technológiáknál azt kell figyelembe venni, hogy mindig a keményebb anyag karcolja a puhábbat. A fém puhább az üvegnél, így nem igazán tudja megkarcolni, ellenben a szilicium (pl. homok, por stb) az keményebb, ezért megkarcolja.
-
espi38
őstag
Sziasztok.Sajnos találtam egy fájó hibát a készüléken még pedig azt,hogy a nem támogatja a hd hangot a telefon.A feleségemmel telenorosok vagyunk és ha mindketten 3G beszélünk akkor elvileg érvényesül a hd hang.
Nem tudom elhinni,hogy egy 2015ös telefon ezt az alapdolgot nem támogatja(
-
anzo
senior tag
válasz
Mika1227 #153 üzenetére
Azt gondoltam elsőre én is, hogy kevés a fényerő de csak az automatikus fényerő szabályzás nem működik megfelelően. Normál használat mellett kikapcsolom főleg ilyen szép napos időben és full fényerőn teljesen jól látható a kijelző. Az automatával az a probléma, hogy lassan reagál a változásokra. Ez betudható az első romnak, ma beszéltem a supporttal még nekik sincsen semmi fajta tapasztalatuk a készülékkel kapcsolatban de Ők is az első Lolli rom számlájára írják ezeket az apróbb ugyanakkor bosszantó hibákat és szerintük nagyon hamar fognak jönni a javítások ahogy mennek a visszajelzések feléjük.
-
GSPLR
senior tag
Azt ugye vágod hogy a GG-nek nem a kulcs és társai az ellensége? Én a P7-nél kipróbáltam egy szikét és nem lett baja. A GG legnagyobb ellensége a por...na az szarrá karcolja
Én még mindig azt mondom, hogy rádobsz egy edzett üveget és annyi. Az sokáig bírja és ha akarja karcolódjon (persze nem szokása), a kijelző ép marad. Érzékeny vagyok a telefonjaimra, vigyázok rájuk, de edzett üveget mind kap.
-
törölt tag
Az új telefonok már el vannak látva védelemmel, akkor is, ha nem GG. Nekem most GG3 telefonjaim vannak, sajnos mindegyik karcolódik, így alap a fólia.
Utoljára nekem akkor voltak strapabíró kijelzőim, amikor még a sorok számában mértük a jó, avagy rossz kijelzőt. "Idősebbek" biztos emlékeznek rá: 1 soros, 2 soros, 3 soros kijelző...stb.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #149 üzenetére
Én fotózni szökő évente fotózok, úgy gondolom, hogy minőségi képeket fényképezőgéppel lehet készíteni, nem pedig telefonnal. Nem említhető egy lapon a kettő.
Ezért ez engem nem érdekel, a mostani telefonomnak egy 5 megapixeles kamerája van, arra a kevés fotóra az is tökéletesen megteszi, szóval a P8 Lite 13 megapixelese nekem csak gratis.
Engem inkább a zenei képességek és a rendszer, valamint a böngésző gördülékenysége érdekel és a jó antenna. Na meg a pontos GPS, bár nem hiszem, hogy a Here Drive+-t le fogja verni, mert az centire pontos kb.
A borítás felőlem is lehet műanyag, összesen egy telefonom volt eddig ami fém volt, az összes többi műanyag és nagyon jó volt kézben tartani mindegyiket. Főleg anno az LG KP500-asomat, annak eszméletlen finom burkolata volt.
A Gorilla Glass egyébként nem szemfényvesztés, a mostani telefonomon Gorilla Glass 2 van, volt, hogy mellé tettem gyorsan a zsebembe a kulcsot és egyetlen egy karc sem volt rajta. Azért csak volt, mert amikor szervizben volt, ott sikerült az ott dolgozóknak két szép karcot rátenni. Előtte egy S40-es Nokiám volt, mondanom se kell GG nem volt rajta, elég hamar szétkarcolódott a kijelzője, pedig én igyekszem vigyázni rájuk.
Na szóval nagyon őrlődöm ezen a Liteon, de lehet megvárom a G4 Minit, mert a G3 is nagyon ígéretes nekem, de 1GB RAM és fényérzékelő nélkül az szóba se jöhet. Ha jó áron jön a Mini, akkor az nehéz szülés lesz mire eldöntöm melyik a jobb választás.
-
Scarface_
csendes tag
Köszi a linket Szaki!
Még bizonytalan vagyok, fotó funkció nekem nagyon jól kell hogy működjön ez alap kritérium.
Azt rossz hallani hogy mennyire régi a grafikus processzor mert a gyerek a játékokkal nyüstölni fogja az tuti.
Műanyag vagy fémház... az szinte mindegy ha esztétikus marad aktív használat mellett.Most jön az hogy személyesen meg kéne nézni valahol, mondjuk egy fehéret
-
törölt tag
Én mondjuk eddig nem nagyon láttam gyakorlati hasznát a GG -nak. Ugyanúgy tört meg karcolódott, ahogy a "sima". A marketing erősebb, mint a GG. Persze GG4 -ről még nincs tapasztalatom, de a korábbiak semmi különlegest nem nyújtottak.
Persze aki ragaszkodik ehhez, az válasszon másik készüléket, vagy vegyen edzett üveges fóliát.
Huawei FB oldalán privátban egyértelműen megmondják, hogy milyen a kijelző védelme. Szerintem biztos, hogy nem GG.
-
GSPLR
senior tag
-
ooooobi
senior tag
Itt egy német link eszerint nem gorilla glass, sajnálom nagyon. Pedig ezt akartam venni, de emiatt elbizonytalanodtam. Elég régóta nyúzom az előző telóm ( alcatel 997d) ez pedig egy olyan amire már váltanék, de edzett üvegest szeretnék.
-
anzo
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem én is egy ilyen készüléket.
Picit féltem az EMUI-tól mert ilyen készülékem még nem volt, de nagyon hajaz a MIUI-ra illetve a Lenovo VibeUi-ra tehát meglehet szokni.Első benyomások a készülékről összességében pozitívak, gyorsasággal semmi probléma könnyedén teszi a dolgát. Anyag használat tiszta műanyag annak ellenére, hogy az oldalsó keretet krómozták de sztem az sem fém idővel kiderül mennyire lesz időt álló. Szó volt itt a fórumon, hogy Gorilla Glass van e rajt hát nem tudom de sztem nem az.
Érdekes megoldás a 2 SIM vagy 1 SIM+SD megoldás jobban örülnék ha mindent fogadna egyszerre. Bármelyik slotba megy a 4G igaz egyszerre csak egybe.
Kamerához nagyon nem értek, nekem soha nem voltak ezzel kapcsolatban nagy elvárásaim de az nagyon tetszik, hogy a kijelző elfordítása abszolút zökkenőmentes.
Root-ot még nem találtam hozzá a recovery-ről nem is beszélve pedig picit tudnék rajt mit igazítani.
Negatívum egyenlőre annyi, hogy nem jegyzi meg pl. az LG Watch R órám beállítását, hogy hozzáférjen az értesítésekhez így az óra nem jelzi a hívásokat illetve a többi értesítést sem.Valakinek kérdése lenne megpróbálok válaszolni amennyiben tudok és időm engedi.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #143 üzenetére
Scarface_ -nek és Mindenki másnak, akit érdekel: Mobilarena TV: Huawei P8 Lite
Engem egyébként meggyőzött a készülék.
-
Scarface_
csendes tag
Sziasztok!
Tesztképek a 8 lite kamerájával találhatók már valahol?
köszi
-
törölt tag
Igen, ez elég fura dolog. Itthon kevés helyen árulnak Huawei -hez tokot. Azt is brutál áron. Szerintem még mindig a külföldi rendelés a legjobb. Legyen szó hátlapról, tokról, különlegesebb dologról vagy edzett üvegről.
Szerk.:
Pl. úgy látom P8 Max -ra és Lite -ra még nincs Nillkin cucc, de sima P8 -ra már van. -
espi38
őstag
válasz
#86973952 #138 üzenetére
Nálam sok készülék megfordult egy héten belül akár kettő is,de ez a készülék az én igényeimnek maximálisan megfelel legyen ez a kamera vagy soc vonatkozásában,nem beszélve a külsőről súlyáról nekem ez mind fontos szempont.de hogy tokot nem találok hozzá az bosszantó
))
-
törölt tag
-
espi38
őstag
Hello,csupán üzleti megfontolásból adnám el a telefont és úgy néz ki végérvényesen mert az asszonynak fehérben kellene de az meg sehol nincs.Részletekben veszem meg a készüléket ez az oka az eladásnak.Sajnos én telefon "buzi"vagyok az utóbbi időben sok telefon volt a kezemben de ez a készülék valóban lenyűgözőt,úgy hogy valóságban is ez marad.Véleményem szerint nem éri meg a P8 a dupla árat,azért mert fémházas és full hd kijelző van benne nem venném meg,ez a telefon veri a.mostani középkategóriás gépeket.A samsung s6 vagy az edge 240000 ft os ára túlzó miben tud mutatni többet mint a tipusunk a külsőn kivül.Aki ilyen telefont vesz nem fogja megbánni legalábbis müködésben tudásban nem,persze aki igényes fémházas készüléket akar az ne ezt vegye.nézzétek meg élőben és döntsetek.szép napot!
-
.Szaki.
addikt
Engem attól még továbbra is érdekelne, hogy mi volt az az ok, ami miatt lecserélted volna, hiszen lehet, hogy az számomra is egy kizáró ok lehet ahhoz, hogy megvegyem a készüléket és én használni szeretném legalább két évig, nem szokásom a napi csere.
Válaszod megköszönném.
-
djbelo
senior tag
Nekem tetszik!!! Nagyon szép lett!
Csak azt nem tudom, hogy a P8 megér-e dupla annyit? Szerintetek?
-
törölt tag
-
törölt tag
Én általában wipe -pal kezdem, aztán utána lakom be. Ami rendbe tesz néhány dolgot, bár lehet ezt pont nem. Viszont hasznos.
A biztonsági mentés app gondolom 3.1 alatt is elég korrekt. Tehát főképernyős elrendezéseket, beállítasokat is ment.
A beállításokban a telefonról rész alatt megnéznéd, hogy milyen kernel van rajta?
köszi.
-
espi38
őstag
válasz
#86973952 #118 üzenetére
Sziasztok, üzemelő sok mindentől függ duál sincs módban használod vagy nem 4G vagy 3G lógsz vele a hálón
Egy problémát találtam rajta mégpedig a névjegyzékben ugyanis bárhogy állítom a megjelenítési nevet mindig fordítva jelzi így Erzsébet kis. Hiába nyomok rá hogy ne a kereszt név legyen elől nem vált át hiába van opció rá, gondolom ez valamilyen téren szoftveres hiba. A hangszórója kiváló nagyon szépen szól kivi vagyok leszek a tesztjére mit írnak majd róla. Egy nap után még nem bántam meg a vásárlást:
-
törölt tag
Dobhatnál fel pár képet, hogy teljesít a kamera.
Szerintem sokaknak fontos lehet, ha választás/döntés előtt állnak. Kültéri távoli, makro, beltéri "távoli" lámpafénynél.
Meg később az üzemidőről, bár feltételezem itt is kell néhány nap, 1 hét (használattól/töltéstől függően), hogy beálljon.
Kernel milyen van rajta?
-
espi38
őstag
Sziasztok!
ma jutottam hozzá egy P8Lite és azt kell hogy mondjam lenyűgözött.
Van dupla lop értesítő led gyorsaság stb.
nagyon sok telefonom volt de most azt mondom,hogy ez megmarad
Asszony szinte már nem is szól hozzám a sok telefon miatt
De ez a P8 lite árban tudásban minőségben tömegében méretében számomra verhetetlen a többi kapható mobillal szemben.
Bármilyen kérdésetek van a telefonnal kapcsolatban ne kíméljetek
Viszont tokot sehol nem találok hozzá
További szép estét. -
törölt tag
válasz
#86973952 #115 üzenetére
Szerintem sem GG, legalábbis egyetlen Huawei/Honor modell sem szerepel a Corning oldalán. Mondjuk ezen a listán a Sony sincs rajta, pedig ők is használják a GG-t (meg persze a Dragontrail-t is). Egyébként ha az adott gyártó nem járul hozzá, a Corning sem fogja őket itt feltüntetni.
-
törölt tag
Biztos, hogy van védelme, de nem hiszem, hogy GG lenne. A 4 -es biztos nem, max. a 3 -as.
Bár szerintem kissé túl van lihegve a GG. Egy készüléken GG3 -at lazán sikerült durván 2 millis sérüléssel ellátnom úgy, hogy lecsúszott az ölemből vezetés közben, és neki ütődött a kézifék műanyag burkolatának. Tehát nem esett nagyott. Persze az én hülyeségem volt, mert leszedtem róla a fóliát és épp mentem cseréltetni.
Amúgy Huawei magyar FB oldalán segítőkészek. Tehát ha privát üzenetben rákérdezel, akkor meg fogják írni.
-
Mega000
újonc
Tegnap láttam a mediamarktban 85000ft volt, de mielött megveszi valaki nézze meg élőben, engem a műanyag nem gyözött meg, szerintem a kijelző nem gorilla glass, nem találtam sehol leirást... kb 60e ft ér, többet nem!
-
Mika1227
őstag
Van már valakinek ilyen készüléke, tapasztalatok?
-
Mika1227
őstag
Van dupla koppos feloldás és értesítő led?
-
.Szaki.
addikt
Köszönöm szépen, lehet elő is rendelek meg sem várom a tesztet, nagyon megfogott.
Már csak színét kéne kitalálnom..
Tudom, hogy a Z3c más kategória, de most kijelző méret miatt hoztam ide, persze nagyon nem egy kategória a G3 S-sel, de a P8 Lite-tal sem. A lényeg, hogy legyen végre egy gördülékenyen és megbízhatóan működő telefonom, a Huaweire pedig még nem hallottam panaszt senkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged