Mobilarena TV: lájtosan is szép az élet

A Huawei áprilisban mutatta be idei csúcskészülékét, a P8-at, valamint annak nagyobb testvérét, a P8 Maxot. A duónak azonban szép csöndben született egy kistestvére is, melyet P8 Lite-nak nevezett el a vállalat. A mai adás tárgyát ez a készülék képezi, mely a középkategóriában próbál szerencsét. Az 5 hüvelykes, HD felbontású kijelző tökéletesen illik is ebbe a szegmensbe, a nyolcmagos processzorral ellátott Kirin 620 chipset, a 2 GB RAM, valamint a két SIM kezelésének lehetősége azonban kiemeli a konkurensek közül. A 13 megapixeles kamerával sokat fotóztunk a hétvégén, és egész jó eredményeket produkált.

Hogy az árazás mennyire sikerült jól, mennyire fut folyamatosan a EMUI 3.1 felülettel ellátott Android 5.0.2 operációs rendszer, az majd a ma 18 órakor kezdődő műsorban kiderül.

Előzmények

  • Kezünkben a Huawei P8 Lite

    A P8 középkategóriás kistestvére - amely a nagyszabású londoni bemutatót kihagyta - felbukkant a Veletechen, mi pedig kipróbáltuk.

  • Huawei P8 - nekik nem 8

    Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.

  • Huawei Ascend G7 - ár-rés a pajzson

    A kínai gyártó egy olyan középkategóriás készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni. Prémium minőség, remek szoftver, szuper akkumulátor, de mindezért túl sokat kérnek.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.