- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Köszönöm szépen, lehet elő is rendelek meg sem várom a tesztet, nagyon megfogott.
Már csak színét kéne kitalálnom..
Tudom, hogy a Z3c más kategória, de most kijelző méret miatt hoztam ide, persze nagyon nem egy kategória a G3 S-sel, de a P8 Lite-tal sem. A lényeg, hogy legyen végre egy gördülékenyen és megbízhatóan működő telefonom, a Huaweire pedig még nem hallottam panaszt senkitől.
-
.Szaki.
addikt
Jobb, hiába van az átlagosnál kicsit nagyobb kezem, nem szeretem az 5" feletti kijelzőket, sőt már ez is kompromisszum, igazából a 4.7" a legkényelmesebb nekem, ami most is van, de ilyen alternatíva az új telefonok között értelmes árban nincs sajnos. Az 5" még egy olyan kompromisszum amit meg tudok hozni, felette már nem szívesen vennék telefont. Na és persze az sem mellékes, hogy nekem a P8 dizájnja sokkal jobban tetszik, mint a Honor 4x-szé.
Kompaktnak tűnik, megvan a 2GB RAM, 5.0 Androiddal és rendkívül tetszetős dizájnnal. Ezen kívül az LG G3 S és a Sony Z3c van ami értékelhető, előbbi csak 1 GB RAM-mal és akadozó UI-val rendelkezik, a Z3c pedig még mindig indokolatlanul drága, holott nem mai darab már.
-
törölt tag
Csak az ár miatt írtam. Mert ha valaki 1 HUF -ért veszi, akkor nem gondolkozik azon, hogy 60-80 ezret kiad egyszerre egy készülékre. Az már az ő dolga, hogy ezzel mennyire jár rosszul. Persze így van ez 40 ezernél is.
Bár más dolog is fontos lehet, ez viszont már erősen szubjektív. Pl. a 16 giga kontra 8 giga belső, amiből még a rendszer lefoglal. A Lite javára.
Vagy ha valaki dual SIM -et akar, akkor 4X.
Szerk.:
Nálam pl. a dizájnnak sokkal nagyobb a súlya, mint egy-két másnak fontosabb dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest