Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
#65577472 #72 üzenetére
Hát igen, ezek nagyon user függő dolgok, ki hol és miért ott veszi. Nekem most járt le 15.-én és megrosszabbítottam, de telefont nem kértem, de bármikor kérhetek később. Ha kérek akkor eladásra, mert nem kell függő a teleszart T-Mobil vackokkal, se az idétlen csörömpölős Boot utáni animáció.
-
törölt tag
válasz
#65577472 #68 üzenetére
Netbook -kal gyakorlatilag szinte minden mókolást megoldok, ami tabnál lehetetlen feladat lenne. Én is gondolkoztam 10 colos tabon, aztán rájöttem, hogy számomra nem alternatíva. Akkor is jól jön, ha valamelyik fórumtársnak segítek (vagy másnak, személyesen) egy jó kávé mellett.
erahurka:
Szerintem közel P7 szintű képek várhatók tőle. Majd kiderül. -
-
törölt tag
válasz
#65577472 #18 üzenetére
+ valaki ezért van oda, ami nekem nem a szívem csücske, de hát ízlések és pofonok. Bár nem tudom jelenleg mi a helyzet a lebegő gombbal.
Samus:
Opciók gomb alatt pontosan mit értesz? "Programozható" gombok, vagy egy + gomb, ami egyes alkalmazások alatt használható, pl. helyi menü/beállítások előhozására?Szerk.:
Van egykezes használat, tehát az is segít. SoftKeyZ -re ne nagyon számíts, mert más a gombok méretezése. Egyébként téma fájlban ugyanúgy meg lehet oldani, ROOT nélkül. -
válasz
#65577472 #18 üzenetére
Jól látom, hogy az opciók gomb innen is hiányzik?
A képen a másik idegesítő dolog is látszik, az általam hiányolt gomb pozíciója. Bal kezes vagyok, a 4,3" kijelzőn épp csak elérek a jobb felső sarokba, ellenben a bal alsót könnyen tapogatom (ZTE Grand X IN).
Mindegy, ha lesz rá root, akkor a SoftKeyZ majd segít. Bár örültem volna, ha az LG G3S több memóriát kap, vagy a G2 ára nem marad az egekben.
Ezért is várom a P8 Lite-t, korrektebb hardvert kínál, mint a G2Mini/G3S/Xperia M2, és a jelenlegi információk szerint ebben az árszegmensben indul.
dzsi23: nagyon egyszerű lett volna mindenkinek megfelelni. Csupán meg kellett volna hagyni a választás lehetőségét...
-
dzsi23
addikt
válasz
#65577472 #14 üzenetére
Engem pont ez a "swipe mozdulat" zavar... egy visszalépéshez is elő kell varázsolni, nem tudok 1 érintéssel visszalépni.
(#15) Samus:
Annak viszont kifejezetten örülnék, ha az én telefonomon a menü gomb alkalmazásváltó lenne, és nem a home gombot kellene hosszan nyomni.Innen is látszik, hogy lehetetlen mindenkinek megfelelni!
-
válasz
#65577472 #14 üzenetére
Igen, alapesetben az zavar a virtuális gombokkal. Tudom, hogy most már van lehetőség eltüntetni, de akkor meg egy plusz mozdulat a visszahívása...ami még zavar, az az, hogy valamiért a Google mérnőkei úgy gondolták, hogy az alkalmazásváltó gomb sokkal fontosabb, mint az "opciók" gomb, holott előbbi művelet a Home gombbal működött anno..., most viszont az opciókat megjelenítő gomb a jobb felső sarokba került, gyakorlatilag rosszabb helyre nem tudták volna tenni. Nem feltétlen a témához kapcsolódik, de a Lollipop esetében a szélső négyzet gomb maradt az alkalmazásváltó? Illetve az EMUI tartalmaz olyan virtuális gomb testreszabást, mint az LG felülete (gombok hozzáadása, a sorrend módosítása)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobilinternet
- Mini-ITX
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest