- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #164 üzenetére
Na igen a design a másik ok, a Sonyról az utóbbi időben nagyon sok rosszat hallottam, pedig a SonyEricssonos időkben nagy fan voltam, egymás után három SE-m is volt, sőt ha nem jön az érintőkijelzős időszak, akkor a negyedik is, de a KP500 lett helyette. Most nem merek bevállalni egy Sonyt sem. Egyébként igen nekem is ez a bajom. A Huawei nem tűnik rossznak, bár most a fényerőre és az akksira sokan panaszkodnak és ez most egy kicsit elbizonytalanított, Sony, Samsung kilőve, Motorola nemigen kapható, a HTC-k irreálisan drágák és nagyok is nem nagyon marad más az LG-n és a Huawei/Honor pároson kívül és ez nem túl jó. WP-ből pedig most elég volt, majd ha stabilabb lesz, akkor esetleg visszatérek, mert a felület nagyon tetszik, szeretem, de most még túl sok a hiba. Szóval túl nagy választék valóban nincs.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #162 üzenetére
Nekem 2009-ben volt egy KP500-asom, teljesen jól működött, később állt 2 évet, majd kölcsönadtam közeli ismerősömnek aki rászorult, napi szinten látom a telefont a mai napig minden hiba nélkül megy, szóval ez nekem garancia, ezért gondolkodom most megint LG-ben is a Huawei mellett.
Nekem Samsunggal van nagyon rossz tapasztalatom.
-
.Szaki.
addikt
Nekem pont kulcs és hasonlók ellen kell védenie és azt tudja is, porosnak meg nem poros, takarítom a telefont. A por meg nem tudom mekkorát tud rajta karcolni, bár nem hiszem, hogy szemmel látható lenne, de én is tévedhetek.
Fóliát csak azért nem szeretek rátenni, mert nem tudom olyan szépen felhelyezni, hogy ne legyen levegős, az meg nem túl esztétikus.
Scarface_!
Ne vedd kötekedésnek, amit írtam, nem annak szántam, igazad van.
Egyébként talán ide, de lehet a másik P8 Lite topicba írtam, hogy magam is őrlődök még, mert nagyon kíváncsi vagyok egy LG G4 Minire.
Régebbi droidot nem szeretnék venni, nem volt még Androidos mobilom és szeretném, hogy ha a legnaprakészebb lenne amit veszek, szóval 5.0 alá nem szeretnék menni, ezért nem játszik a P7 nálam. -
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #149 üzenetére
Én fotózni szökő évente fotózok, úgy gondolom, hogy minőségi képeket fényképezőgéppel lehet készíteni, nem pedig telefonnal. Nem említhető egy lapon a kettő.
Ezért ez engem nem érdekel, a mostani telefonomnak egy 5 megapixeles kamerája van, arra a kevés fotóra az is tökéletesen megteszi, szóval a P8 Lite 13 megapixelese nekem csak gratis.
Engem inkább a zenei képességek és a rendszer, valamint a böngésző gördülékenysége érdekel és a jó antenna. Na meg a pontos GPS, bár nem hiszem, hogy a Here Drive+-t le fogja verni, mert az centire pontos kb.
A borítás felőlem is lehet műanyag, összesen egy telefonom volt eddig ami fém volt, az összes többi műanyag és nagyon jó volt kézben tartani mindegyiket. Főleg anno az LG KP500-asomat, annak eszméletlen finom burkolata volt.
A Gorilla Glass egyébként nem szemfényvesztés, a mostani telefonomon Gorilla Glass 2 van, volt, hogy mellé tettem gyorsan a zsebembe a kulcsot és egyetlen egy karc sem volt rajta. Azért csak volt, mert amikor szervizben volt, ott sikerült az ott dolgozóknak két szép karcot rátenni. Előtte egy S40-es Nokiám volt, mondanom se kell GG nem volt rajta, elég hamar szétkarcolódott a kijelzője, pedig én igyekszem vigyázni rájuk.
Na szóval nagyon őrlődöm ezen a Liteon, de lehet megvárom a G4 Minit, mert a G3 is nagyon ígéretes nekem, de 1GB RAM és fényérzékelő nélkül az szóba se jöhet. Ha jó áron jön a Mini, akkor az nehéz szülés lesz mire eldöntöm melyik a jobb választás.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Scarface_ #143 üzenetére
Scarface_ -nek és Mindenki másnak, akit érdekel: Mobilarena TV: Huawei P8 Lite
Engem egyébként meggyőzött a készülék.
-
.Szaki.
addikt
Engem attól még továbbra is érdekelne, hogy mi volt az az ok, ami miatt lecserélted volna, hiszen lehet, hogy az számomra is egy kizáró ok lehet ahhoz, hogy megvegyem a készüléket és én használni szeretném legalább két évig, nem szokásom a napi csere.
Válaszod megköszönném.
-
.Szaki.
addikt
Köszönöm szépen, lehet elő is rendelek meg sem várom a tesztet, nagyon megfogott.
Már csak színét kéne kitalálnom..
Tudom, hogy a Z3c más kategória, de most kijelző méret miatt hoztam ide, persze nagyon nem egy kategória a G3 S-sel, de a P8 Lite-tal sem. A lényeg, hogy legyen végre egy gördülékenyen és megbízhatóan működő telefonom, a Huaweire pedig még nem hallottam panaszt senkitől.
-
.Szaki.
addikt
Jobb, hiába van az átlagosnál kicsit nagyobb kezem, nem szeretem az 5" feletti kijelzőket, sőt már ez is kompromisszum, igazából a 4.7" a legkényelmesebb nekem, ami most is van, de ilyen alternatíva az új telefonok között értelmes árban nincs sajnos. Az 5" még egy olyan kompromisszum amit meg tudok hozni, felette már nem szívesen vennék telefont. Na és persze az sem mellékes, hogy nekem a P8 dizájnja sokkal jobban tetszik, mint a Honor 4x-szé.
Kompaktnak tűnik, megvan a 2GB RAM, 5.0 Androiddal és rendkívül tetszetős dizájnnal. Ezen kívül az LG G3 S és a Sony Z3c van ami értékelhető, előbbi csak 1 GB RAM-mal és akadozó UI-val rendelkezik, a Z3c pedig még mindig indokolatlanul drága, holott nem mai darab már.
-
.Szaki.
addikt
-
.Szaki.
addikt
Nem tudom a szerkesztők mennyire olvassák a topicokat, de azért megkérdezem, hogy teszt mikorra várható? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest