- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Az az OSI definíciója... talán ezért is írják mindenhol nagybetűvel, "Open Source". Amúgy az open source annyit jelent, hogy a felhasználó hozzáférhet a forráskódhoz. Ettől még simán lehet, hogy csak akkor használhatod ha fizettél, vagy hogy nem csinálhatsz belőle saját terméket. Vagy, ami az OSI által elfogadott licencekben is előfordul, hogy nem használhatod fel zárt szoftverben.
-
ddekany
veterán
"Ez bődületes hülyeség."
Én kb. a 2. Play-ről beszedett widgetnél bele futottam ilyenbe, hogy X meg Y launcher nem kompatibilis a scrollozható widgetekkel... (Meg még sok paranormális jelenséget láttam, ki tudja mi nem szeretett mit.)
"A megoldást én inkább abban látnám, ha a google kötelezné, hogy a gyári felülettel kelljen kiadni a telefont és akinek kell a sok gyári szar, az a playről letöltheti."
Igen, az is teljes jó lenne. Nyilván erre is csak tüzzel-vassal lehetne rávenni a gyártókat, mivel az emberek többsége nem rakná fel a gyári szarokat, mert nem molyol ilyenekkel...
-
ddekany
veterán
Nem csak a launcher (ami amúgy fasza kompatibilitási gondokhoz is vezet), hanem a contacts is, meg a tárcsázó, meg a galéria, meg még ki tudja mi. A felhasználóknak jobb lenne, ha a Google a gyárinak több figyelmet szentelne és a telefongyártókat meg ösztönöznék (Play-tól eltiltással) hogy ne cseréljék le ezeket a sajátjukra. Csak a telefon gyártók gondolom ragaszkodnak az átszabáshoz... mert ugye onnantól, hogy felhasználónak lehetett, nekik is sajnos.
-
ddekany
veterán
Andorid esetén leginkább az a gáz szerintem, hogy nem csak az van, hogy én ha akarom lecserélem másmilyenre (ez szerintem csak jó), hanem minden telefon gyártó a saját vackait tukmálja a hivatalos helyett. WP-nél nem tudom mennyire engedi az MS, hogy belegányoljon a gyártó a rendszerbe.
-
ddekany
veterán
"Win8RT"? Tudtommal van Windows 8, meg van Windows RT. (Meg van a WinRT, ami csak egy API, amit a Windows 8 és a Windows RT is megvalósít.)
Ezenkívül tudtommal van Windows RT-n is desktop, de csak az MS fejleszthet rá. Meg persze nem csak a desktop meglétén múlna a Win7-es programok futtatása, hanem kéne hozzá x86, meg a teljes Win32 API... ezek meg nincsenek Windows RT esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest