- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
A scrollozható widgetekkel a gyári launcherek többsége sem bírkózott meg akkoriban, amikor készült a widget. ICS óta gyárilag támogatott.
"mivel az emberek többsége nem rakná fel a gyári szarokat, mert nem molyol ilyenekkel..."
Már az is megoldás lenne, ha indításkor fent lenne mindkettő és megkérdezné a telefon melyiket akarom használni. A frissítéseket meg két lépcsőben adnák ki (gyári felület, majd második körben gyári szaros).
-
fatal`
titán
"Nem csak a launcher (ami amúgy fasza kompatibilitási gondokhoz is vezet)"
Ez bődületes hülyeség. Max a gyári vackok widgetjeit nem tudod használni custom launcheren, de ez nem kompatibilitási gond, hanem a gyártók korlátozása.
Az Android opensource, a google nem sokat tud tenni. Persze a playről tilthatná, csak értelme nem lenne.
A megoldást én inkább abban látnám, ha a google kötelezné, hogy a gyári felülettel kelljen kiadni a telefont és akinek kell a sok gyári szar, az a playről letöltheti.
-
NGA
addikt
Valóban, elirtam, nem Win8RT hanem Windows RT. Szerintem te is pontosan tudod, hogy mire gondoltam, az ARM alapú táblagépekre, amiken nem lehet 3rd. desktop alkalmazást futtatni. Hogy ezt az API vagy más hiánya miatt nem lehet, ezzel nem foglalkoztam.
A lényeg, hogy ha valaki vesz egy Windows 8-at, azon tudja futtatni a Windows 7 alkalmazásokat, de ha vesz egy Windows RT alapú táblát, azon csak a modern ui alkalmazásokat tudja futtatni, amit a Windows store-ből letölthet.
Igy megfelel neked?
-
Khan13
senior tag
Csak az ARM-os gépekre kerül WindowsRT, amiken x86 nélkül a szokásos Desktop appok nem fognak futni. A desktop felületű program amit csak MS fejleszthet rá, azt értsd pl Office, ami be van építve. Meg egy-két dolog lesz még.
(#43) smkb:
Oké, akkor a kb 99%-os Windowsos PC piac nem számít
A Modern UI pont azt célozza, hogy az XBOX, a PC, a tablet, a telefon mind pont ugyanazt az egységes felületet mutassa, és ugyanazok az alkalmazások mindegyiken elérhetőek legyenek (pl ezért van Microsoft account integráció W8-ban is) bárhol bármikor. Azért ez jobban hangzik, mint az Android vagy az iOS világ. (Mondom Androidos telefonnal) Az Android akkor lehetne ütősebb, ha már egy éve lenne PC oprendszerük (Chrome OS), szóval így még az Apple is előrébb van a kevesebb userével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest