Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
volandy: csodálkoztam volna ha nem működne; ha anno a 2XL-el ment, a 4-es szériával se lehetne problémája.
parkr: jobban is jársz az Apple-féle adapterrel, nem ez az egyetlen teszt ahol jobbnak ítélik a Google sajátjánál. Egyébként most kivételesen az Apple ingyen szállít, de ha van a közeledben Media Markt, nagy eséllyel kapsz ott is.
-
volandy
senior tag
Köszi, az infót!
Végre sikerült vennem egy olyan Usb-C-3,5mm-es fejhallgató csatlakozó átalakítót, amit ajánlottál!
Sajnos nem működik.
Transmitter lehet a hunyó, mert ha mással összekötöm úgy működik. Gondolom kéne egy olyan rádió, amit közvetlenül össze tudok kötni a telefonnal.
Nem baj. Ilyenem is van már. -
Zozo0525
őstag
Üdv srácok, apple vonal utan visszaterek a héten úgy nézz ki.
-
seamus
csendes tag
Sziasztok!
A jelenlegi fóliám mindenhol kivágott, csak az előlapi kamera felett nem. Ez azt okozza, hogy kosz kerül a kamera és a fólia közé, így gyakorlatilag használhatatlanná téve azt. Nektek milyen fólia vált be, aminél nem jelentkezik ez a probléma?
-
volandy
senior tag
Nem mindent játszik le?
Ezeket a fimeket(sorozatokat) próbáltam idáig:
Burden of Truth. HUN.WebRipx264 azt lejátsza.
Rig45.1080p.Web-Dl.DD+5.1.h.264 azt lejátsza, de nincs hang.
For al Malkind.720p.ATVP.Web-Dl.DD5.1.H264. nem játsza le.
Star Trek Enterprise.DVDRip.AC3.Xvid.HunDub. azt sem játsza le.
VLC nélkül is lejátsza a filmeket. Le is töröltem a VLC-t.
Ha pl csak ezt a 4 sorozatrészt teszem rá a pendrivere akkor simán betölti.
Az előzőnél gondolom az volt a gáz, hogy nagyon tele volt a pendrive és nem tudta betölteni a telefon. -
K82
őstag
válasz
volandy
üzenetére
Nincs Pixel-specifikus médialejátszó, használd azt amelyik szimpatikus. A VLC-t azért szokták ajánlani mert szinte mindent lejátszik és van pc-s megfelelője is.
#2277-hez: nem biztos h kell formázni a pen drive-ot, ha nem valami egzotikus fájlrendszer van rajta tudnia kell olvasni (nyilván szeretné ha ő formázzon, de ne foglalkozz vele. Ha telefon által formázott pen drive-ot dugsz a gépre, a windows is nyafog h probléma van, aztán mégsincs.). NTFS vagy FAT fájlrendszert biztosan lekezel az Android.szerk.:
#2282 gyorsan másold fel pc-re a pen drive tartalmát aztán formázd, megvan pikk-pakk. -
volandy
senior tag
válasz
Tewe013
üzenetére
Okké. Letöltöttem a VLC-t, de most is azt írja ki, hogy "Formázza a következőt: USB-meghajtó. A SanDisk Usb-meghajtó formázására van szükség, hogy az eszköz tárolni tudja az alkalmazásokat. A formázás minden adatot töröl a következőről: USB-meghajtó. A tartalomvesztés elkerülése érdekében készítsen róluk biztonsági másolatot, másik USB-meghajtó vagy eszköz használatával.
-
K82
őstag
válasz
volandy
üzenetére
Nem látom pontosan a kábel végét, de ha USB-C akkor simán rádughatod a telóra úgy h egy pen drive van benne. Ilyenkor külső tárhelyként látod a pen drive-ot, ami rajta van azt le kell tudnia játszani (nyilván tartalomtól függően kellhet egy médialejátszó app, pl. VLC vagy PowerAmp). Hangot ilyenkor csak a telefon hangszórójából fogsz hallani, vagy bluetooth-on keresztül kiküldöd külső hangszóróra, bt-s fm transzmitterre, erősítőre stb.
Egyébként ha újonnan vetted a telót, a dobozában kell lennie egy USB-C - USB-A adapternek. [link] -
K82
őstag
-
volandy
senior tag
-
Tewe013
őstag
válasz
forintuser
üzenetére
Majd, ha már Beta lesz.
-
forintuser
őstag
Valaki felrakta a 12-s droidot?
-
ShadowLac
addikt
P 4A 5Gm van. Csatlakoztatott usb kábellel laptophoz de a fotókat nem mutatja csak ikonokat??? Van valami megoldás??
-
K82
őstag
bbendre: marad a P4XL, a P5 az akkuidő és a hátlapi fp miatt lett volna ideális nekem.
A zasszony most kapott egy 4a 5G-t, nem mondom h az alapján nem gondolkodtam el a P5-ön. Kicsit fogtam a fejem h van app amit az övé a gyengébb SoC ellenére gyorsabban nyit meg mint a 4XL, azon viszont nem csodálkozok h nagyságrendekkel tovább bírja az enyémnél. P5 még nem volt a kezemben, de a kameralyuk kezelése gondolom ugyanolyan botrányos ott is mint a 4a 5G-n. Tanulhatnának a OnePlustól vagy akár a Samsungtól is (no meg ha az iOS-t koppintják főleg), nem hiszem h olyan bonyolult lenne normálisan megoldani a teljes kijelzős vezérlést. Még a Samsung tabletemen lévő erősen bétás android 11 alapú LineageOS is megy full screen-ben...ghiottone: megszóltak FB-on h Téged ajánlottalak eladó Pixel miatt és nem azt aki rajtad kívül hirdetett.

-
bbendre
őstag
A szemelyes velemenyem a Pixel5el toltott fel nap utan:
- Szuper aksi, siman kibir 7 ora nyomkodast
- Nagyon jo a kamera stabilizalas
- 4k60FPS is jo nez kiMinden mas nem...
- A kijelzo talan fenyesebb mint a P4XL-en
- A rezgo motor... inkabb kikapcsoltam a rezgest
- fél stereo a hangzas, furcsa a kijelzo alatti hangszoro,
- Az AOD-n mar nincs ott egyetlen wallpaper sem. (Pl a föld vagy a Hold korvonala)
- A sima kamera mintha nem lenne annyia szeles mint a P3 vagy P4 viszont a Ultra Wide meg nem annyira szeles mint a legtobb UW. Cserebe nincs zoom...
- Sokat kattintasz egymas utan fenykepet akkor a minden szurke lesz es meg kell varnod amig feldolgozza a kepeket, neha elojon 3-4 kep utan.
- Nincs grip sensor, igy AOD-nal nem lehet elerni az assistenst.
- Viszont ha akkor veszed fel a telefont amikor eppen lemegy AOD-be akkor ott is marad, ilyenkor csak a nyomkodas segit
- a kijelzoben a kamera korul nagy a kivagas, nem sokkal kisebb a haszontalan tér mint a P3XL hatalmas notch-nal.Amugy nem rosssz telefon, de inkabb egy Pixel5a
-
bbendre
őstag
Ha valaki szeretne Pixel4XL ről Pixel5 re váltani szóljon :) lehet meg tudunk egyezni. K82 neked extra kedvezmény van
-
Divinity
őstag
A lényeg igaz de az ok az nem teljesen.
A 4G egy csomag kapcsolt hálózat, nem tud tradicionális telefon hívásokat bonyolítani így értelem szerűen ha bejön egy hívás akkor levált róla. Ezt oldotta meg a VoLTE (Voice Over LTE) ami már nem a tradicionális formát követi hanem a csomag kapcsolt hálózatot használja. Viszont ennek a megvalósítása több irányú, a szolgáltatónak és az eszköznek is támogatnia kell az adott profilt és mivel a Pixelek itthon nem támogatott eszközök így nem lesz egyik szolgáltatónak se olyan profilja ami jó lenne hozzá -
K82
őstag
Nem kell semmit beállítanod, Pixelek (és még sok más telefon) esetén ez volt és lesz a helyzet. 4G (LTE) hálózaton van a telefonod, a hívásnak prioritása van mindennel szemben így ekkor visszavált 3G-re, rosszabbik esetben 3G hiányában pedig 2G-re; szevasz net a hívás végéig.
VoLTE esetén más a helyzet, akkor a hívás 4G kapcsolaton keresztül megy (ergo marad a mobilnet). A bökkenő csupán annyi h mivel a Pixel nem támogatott telefon a hazai szolgáltatók által, hiába van bekapcsolva a VoLTE szolgáltatás (ha egyáltalán lehet), a telefonon nem lesz elérhető. Persze nem gyári ROM-mal megoldható, de maradjunk a hivatalos (nem)megoldásnál. -
MacEdm
tag
Sziasztok!
Az mitől van, ha valakivel telefonálok akkor elmegy a mobilnetem?
(Telenoros vagyok)
Valamit be kellene állítanom ?
-
lacuska74
tag
Egyszerűen vagy ilyen ez vagy en vagyok ennyire hülye.
Fényképezek egyet és amikor megnyitom a képet vagy lehet szerkeszteni olyankor a Google fotók nyitja meg, néha pedig nem lehet.Ma letoltottem a messengeren egy képet, rögtön vissza is akartam kuldeni, ugy hogy bekarikazok rajta egy részt, de egyszerűen képtelen vagyok.Lehet valamit csinálni,hogy gyárilag lehessen szerkeszteni egy képet, vagy külső alkalmazás kell hozzá mindenképpen? -
bbendre
őstag
válasz
Indian74
üzenetére
A Pixel telefonokat nem ajánlom, Én is cserélgetős vagyok, de talán a Pixel a leg-leg addiktívabb mind közül
Sajnos nekem a Google Camera és a "Now Playing" ragadt be a legjobban ami mindig minden telefonban hiányzik és végül mindig egy Pixel telefon van a kezemben...
-
Divinity
őstag
válasz
Indian74
üzenetére
Alapvetően nem kéne, hogy probléma legyen, pláne amíg nincs vele baj, ami szerencsére elég ritka, atom stabilan műküdnek a pixelek általában.
A gari kb ugrott, van egy google form megadva ahol elvileg el lehet őket érni de, hogy ér e valamit azt nem hiszem. Ha esetleg a magyar turbado rebootolna akkor meg szvsz újra élni fognak a régi garik de hát ezt is tudja a fene.
Ami viszont tény, hogy ha nincs vele baj akkor tök jó árban ki lehet fogni őket. Én is tervezem eladni valamikor mert kicsit rá untam, fene a fajtám
-
Indian74
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy vennék egy turbadnál vásárolt Google Pixel 4 xl telefont,érdemes megvenni vagy nem ??
Üdv
Mindenkinek Kellemes ünnepeket és BUÉK! -
lacuska74
tag
Samsungról jöttem , van egy két dolog ami furcsa.
Az AOD színét, formáját lehet állítani?
A biztonságos mappába beletettem egy képet próbából, kért,hogy adjak meg egy pin kódot,megtettem, de sehol nem tudom megváltoztatni!?
A google segédet ki lehet valahol annyira kapcsolni, hogy ne jelenjen meg a telefon alján a sarkokban? -
leslien
nagyúr
ezzel a Gcam változattal engedi a 4k60 fps t? [link]
-
forintuser
őstag
Nem tudom nálatok hogy volt, de a decemberi frissítés előtt volt ugye a Google fotók alkalmazásnak az újítása, a memories. Élő háttérkép a feltöltött képekből. Most nekem ez eltűnt a frissítés után. Más esetleg járt így?
-
bbendre
őstag
-
dejvid8
őstag
válasz
Tewe013
üzenetére
De van értelme. Épp ma vettem apple adaptert az edigitalbol. KATASZTRÓFA! Halk, gyengébb minőségű jóval, minden tekintetben... Tudom, mert előtte sokáig Pixel 3 adaptert használtam, csak elhagytam.. fülhallgató ugyanaz amivel próbáltam.
Úgyhogy, kutakodhatok ènis eredeti pixel adapter után, de kb nem találok sehol...
-
K82
őstag
A jack adapterből az Apple-féle lesz a hozzáférhető megoldás.
Sima USB-A - USB-C kábelből adatmozgatáshoz elvileg jó bármilyen olcsó is, de ha jót akarsz magadnak (és a telefonnak) ne vegyél noname kábelt. Normálisat lehet kapni már 1500 - 2000 Ft környékén, nem egy drága tétel.
-
seamus
csendes tag
Sziasztok!
Type C - Jack átalakítóból a Google félét itthon be lehet szerezni vagy marad az Apple féle?
Néha jól jönne, ha a gépre simán fel tudnám másolni a képeket vagy a videókat, de sajnos a gyári kábel mindkét fele Type C. Jól gondolom, hogy ebből jó bármilyen olcsó megoldás?
-
Divinity
őstag
válasz
RazorDaPro
üzenetére
Az új hullámos engedélyezett országok között gyakran nincs az app csak a szolgáltatás engedélyezve. Tehát ha a fiók szolgáltatások között látod a kártyád akkor jó is vagy. Egyébként meg alternatív helyről tudod letölteni csak az utóbbi időben gyakran tiltják az appot, bár ugye így nincs is rá szükség mert nélküle is működik az NFC fizetős funkció
-
bbendre
őstag
válasz
RazorDaPro
üzenetére
Google pay hivatalosan nem telepíthető. Viszont a fizetéshez nem kell a pay alkalmazás. A Google play service végzi a fizetést. Kapsz egy értesítést a fizetésről és a kártyád képet popupban valamint egy fizetési összesítést ami el is tűnik amikor kilépett. igaz a Google pay ikonja jelenik meg. A revolutban látod, a pontos részleteket a fizetésről.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
RazorDaPro
üzenetére
Próbáld így: chrome vagy más böngészőben megkeresed majd onnan a Play Storeba visz ott engedélyezed és elvileg meg kellene jelenie ezután az appok között.
-
RazorDaPro
tag
Sziasztok!
Mi a helyzet a Google Pay-jel idehaza? A Revolut felajánlotta hogy hozzáadhatom a kártyámat GPay-hez és elvileg végig is ment a folyamat (alapértelmezett NFC vásárlási módnak is beállította a jelenlegi mobilbank app helyett), viszont a Gpay appot még mindig nem látom sem a Store-ban, sem a telepített appok között.
Akkor most hogy van ez? -
dejvid8
őstag
Sziasztok!
Sajnos elhagytam a Pixel 3 telefonom Type C - Jack átalakítóját.
Milyen megoldás létezik, honnan tudnék venni eredetit, vagy ahhoz hasonló minőségűt?(illetve természetesen beépített DAC-osat, mert azt már kiderítettem hogy olyan kell)
Vannak erről tapasztalatok?
Köszi! -
kerxy
őstag
válasz
Drakmusz
üzenetére
No ez nem árt, nekem az útóbbi pár hétenh porté módban hajlamos beszaggatni a kamera app. Nyomnám a gombot és nem történik semmi, vagy nagyon lassan mozog a kép.
Máshol a telóban nincs lassulás és sima fotónál sem, de portrénál mostanában gyakran előfordult. Remélem, hogy a frissítés megoldja.
-
-
xhege
veterán
Srácok holnap érkezik nekem 2db 4XL tok amikre nincs szükségem. Ha valakit érdekel akkor átveszem a csomagot, ha senkinek nem kell nem veszem át és megy vissza. A két tok: UAG Plasma (5000 Ft) és egy Nomad Rugged bőr tok (fekete, 10000Ft). Ha van érdeklődő délig jelezze.
-
*RLaci*
addikt
Már csak az Alza maradt, aranyárban
-
dnl91
tag
Ez sajnálatos, ugrott a 1,5 év pixel gari..
-
Divinity
őstag
Turbadót lelőtték. Mi lesz így az itthoni Pixel vásárlással?
-
leslien
nagyúr
lehet frissíteni a kamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha minden ok holnap este nálam van
Nekem mindegy. Én nem 2 hónapja kezdtem az ipart. Amúgy igazság szerint én csak azért raktam ki újonnan 4a-t mert régi Motorolás-hardveraprós ismerősnek kellett, aztán csak a Google Storeba volt készleten.