- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
Már csak az Alza maradt, aranyárban
-
*RLaci*
addikt
válasz
leslien #1965 üzenetére
Kicsit számomra túllihegett ez a teljesítmény hajhászás. Egy hete használom a 4a-t, érzetre, működésben semmivel sem gyengébb mint a 4XL volt. Ami hiányzik belőle az a 90hz, de nem panaszkodom a 4a talán az eddigi legjobb, legnagyobb fényerővel rendelkező 60hz-es panelt kapta a Pixelek közül. Lehet erőigényes játékoknál kijönne a különbség de én azt pont lefosom. Szvsz egy 7-es sorozatú proci, mindenre is elég.
-
*RLaci*
addikt
válasz
AdamVonSzabo #1931 üzenetére
Point and shotban nincs jobb a Pixeleknél, kiegyensúlyozott, nagyon kevés a használhatatlan fotó. Ilyen téren egyedül az iPhoneok a vetélytársak.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Plazmacucci #1851 üzenetére
Valahogy mindig is úgy éreztem, hogy visszahúz a szíved.
-
*RLaci*
addikt
Hamar kivégzik a 4-es szériát [link]
-
*RLaci*
addikt
válasz
Plazmacucci #1682 üzenetére
Gondoltam, hogy elnézted, a simáért annyit lehet kérni.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Plazmacucci #1680 üzenetére
Itthon, hol? 237 alatt nem látom.
-
*RLaci*
addikt
Használtam az idén a Pixel3 és Pixel2XL mellett S10e-t és egy MI9T Pro-t. A Samunál főként a gyengébb fotó minőség nem tetszett, illetve ,hogy exynosra nincs normális gcam. Xiaominál pedig a megbízhatatlan,rapszodikusan működő rendszer . Megjelenésük óta van valamilyen Pixelem,nem a legszebbek ez tény, de a megbízható és a kiegyensúlyozott jelző, mind kamera,mind rendszer működés tekintetében abszolút megállja a helyét,a többi androidos telefonnal szemben. Ja és tavaly Mate 10-et is. Szörnyű az Emui , ugyanaz a tapasztalatom vele mint Miuival. Nekem !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest