- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
redeye68
újonc
Kedves Csoporttagok!
A következő problémával kapcsolatban kérnék segítséget: az Aliexpressen vettem egy felújított (eredetileg amerikai, Verizon-os) Google Pixel 4 telefont, amely sajnos nem csatlakozik a magyar mobilhálózatra. (Vodafon és T-Mobil kártyával próbáltam). Korábban is volt már amerikai piacra készült mobilom (Pixel 5a és LG V50), azokkal nem volt ilyen probléma. Az imei.info szerint a telefon nincs letiltva, és tudja azokat a frekvenciákat, amelyeket a Vodafon használ. Úgy tudom, a Verizon 60 nap után automatikusan feloldja a hálózatfüggőséget, tehát ez sem lehet probléma. A legfurcsább az, hogy amikor első kipróbáláskor észrevettem, hogy nem csatlakozott a magyar hálózatra, kivettem majd visszatettem a SIM-kártyát, és akkor ez megoldotta a problémát, de a következő naptól fogva már nem működött... Volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata, vagy tudtok olyan telefonszerviz Budapesten, ahol tudnának segíteni? Előre is köszönöm a tanácsokat! -
ghiottone
nagyúr
Most került hozzám egy márciusi 4-es. Mellette itt egy 7-es és 8 Pro és nekem még most is a 4 a kedvencem, pedig ez a legkisebb, de valahogy jól eltalálták. Talán a sima 8-as lehetne ilyen, de azt nem fogom kipróbálni mivel annak is alacsony a pwm-e, mint a 8 Pronak
Custom romból mit ajánlotok, ami bevált nektek?
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy hogy tudom letölteni a gyári android rendszert?
Custom ROM-ról szeretnék visszállitani egy Pixel 4-et gyári rendszerre. -
janos666
nagyúr
Mennyi lehet a reális használt ára egy sértetlen/működő Pixel 4-nek (nem a, nem 5G)?
Tudatosan pont csak ez érdekelne. De nem is igazán találtam, csak Ebay-en külföldről 70k körül, de azt sokallom (főleg, hogy 75-ről indult és csak 24 órás -5k ajánlat jött figyelőlistába rakás után). Azért drága, mert kevés van belőle eladó, vagy azért van belőle kevés, mert nagyon kelendő ilyesmi áron is, vagy...? -
K82
őstag
válasz
volandy #2515 üzenetére
A panaszokat külön lehet választani a Qualcomm (P5a-ig) és a Tensor (P6-tól) SoC-os Pixelekre.
Akitől idéztél, nem sok köze lehet a technikai háttérhez. Röviden a lényeg h elkezdték (és talán már be is fejeződött) a 3G (HSDPA) hálózat lekapcsolását és 3G és VoLTE nélkül a Tensor-os Pixelekkel kínszenvedés volt a telefonálás. Volt egy időszak főleg a Vodafone-nál h a 3G-t már lekapcsolták és a Pixelekre még nem jött ki a hivatalos VoLTE-támogatás: ebben az esetben vagy rootolni kellett vagy szidni a szolgáltatót/telefont mint a bokrot. És ez a mai napig előjön h mekkora fos a Vodafone mert olvasta valahol, holott csak szerencsétlenül futottak össze a dolgok.
A telefonálós dolgot Te is észrevehetted abból a szempontból h most jóval tovább tart mire felépül egy hívás és a hangminőséggel is ugrottunk vissza pár évet. P5a-ig nincs 4G hívás, a 3G kiesett, maradt a 2G (Edge) hálózat ami ugyan használható (és a Qualcomm-os Pixelek meg is oldják ellenben a Tensor-osokkal) de időutazás.
Asszony 4a 5G-jét is rootolni kellett mert hiába aktív a VoLTE a szolgáltatónál, a telefon maga gyárilag nem használja ki (szoftveresen tiltott egészen pontosan) és neki is feltűnt ha hívni akart valakit akkor kellett pár mp mire egyáltalán kiment a hívás. -
volandy
senior tag
Mikor vetted és mennyit használod?
Én 2 és fél éve! Van amikor sokat hasznàlom, de van hogy napokig szinte semmit! Nekem pár hete azt csinálja, hogy ha a messengert akarom használni nem engedi, hiába, nem érzékeli. Ha vissza lépek, gmali, telefon Chrome minden megy de a messengert nem. Facebookon keresztül működik. -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Mindenkinek jól működik a Pixel 4 telefonja?
Mert a „milyen okostelefont vegyek” fórumon volt pár panasz a Pixel 7-re, de megemlítették a Pixel 4-t is.
Kimásoltam néhány hozzászólást:
"Pixel 7 esetén a hívások megszakadására gondolok pl.:
Páromnak Pixel 6-ja van, ugyanezt a kálváriát eljátszották: hónapokig szakadtak a hívások/hibásan foglaltat jelzett.
Amikor utána kerestünk a bugnak akkor már a Pixel 4-nél is jelen volt. Több mint aggasztó.Továbbá neten még ami nekem kitűnt, hogy a wifire panaszkodnak. Általános, sok más mobiloknál is előforduló gondok: melegedés, gyors merülés.
például a Pixeleknél vannak hívásfelépítési hibák" -
volandy
senior tag
Sziasztok! Nem találtam a telefonon olyan lehetőséget, hogy lediktálom az üzenetet a telefon leírja és így el tudom küldeni sms-ben.
-
Drughi
addikt
Esetleg nem tudja valaki, hogy a kezdőképernyőről eltüntethető e a gyári widget? D(átum,nap, hónap)
-
manokaki
addikt
hát pont ezért mentem, bele a dologba . a fehéren amit eladok ( mert fehér a hátlap ) Android 13 van , a fketén amit megtartok Android 10 , probáltam összehasonlitani öket de igy elsőre 20 perc alatt nem jött le semmi különbség , ezért kérdezem .
Ami fájo ,hogy a 13 alatt nagyobb az also fehér csik -
manokaki
addikt
Sziasztok !
Elég kihalt a forum itt manapság
, frissen vásároltam P4-et , érdemes az Android 10-t 13-ra cserélni ,mert még 10 van rajta.
Kérdezem ezt az akkumlátor , a gyorsaság , Ram használat szempontjábol ?Köszönöm a segitséget
Attila
-
Drughi
addikt
válasz
leojohnson_ #2502 üzenetére
Igen azt láttam, de gondoltam majd írsz, ha aktuális
-
Drughi
addikt
Nem maradt meg esetleg valakinek tok, fólia a készülékhez?
Kínaiak elég lassúcskák manapság... -
Drughi
addikt
Próbából berendeltem egy Pixel 4-et, az utolsó bontatlanok egyikét.
Igazából amire kell bőven elég és a főzött ROm-ok között is imádtam a Pixel romokat, így remélhetőleg be fog válni.Ennyié pénzért 4 éves flaghsip, újonnan nem nagyon van, kíváncsi leszek mit tud 2023-ban.
Valaki vett esetleg az xre.hu -tól? -
leojohnson_
csendes tag
Sziasztok!
Pixel 4 userek, gondolom itt vagytok#teampixel
Jól jönne valakinek még egy használt, de jó minőségű és állapotú Pixel 4 tok?
Ilyen:
https://www.cyrill.com/products/color-brick-pixel-4a-series?variant=40544463224990
Ingyen szívesen odaadom, mert kidobni nem szeretném.Ugyanitt Pixel 2 Rhinoshield bumber case is átvehető - az pedig ilyen.
PM please!
Üdv,
Levente -
badacsony
őstag
VoLTE Telekom hálózaton működik mókolás nélkül vagy csak a 6-os szériától?
-
Thom!
veterán
vadiúj
-
asci
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek egy fölösleges tokja Pixel 4-hez?
Vagy ajánljatok kérlek, hogy honnan érdemes vásárolni. Csúszásgátlás lenne az elsődleges cél. -
K82
őstag
válasz
volandy #2490 üzenetére
Jobb oldalt, névjegyek ikon. De még egyszerűbb a közvetlen oldal.
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet kimásolni a telefonról a telefonszámokat laptopra vagy asztali gépre? Ha összekötöm a telefont a laptoppal, nem látja a telelefoszámokat!
-
volandy
senior tag
Nem teljesen idetartozik!
[link] -
Thom!
veterán
Úgy néz ki meghalt az n f c chip a telefonba.
Honnan tudom kideríteni hogy működik-e azon kívül hogy a terminálok nem fogadják el... -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Árukeresőt "ellepték" a pixel 4 hirdetések. Létezik, hogy ezek beragadt készletek lennének, vagy csak 1-2 darab lehet valami központi készleten és ezt próbálja meg eladni mindenki?
Másodlagos telefonnak kerestem volna valamit egy OP Nord (1st gen) helyett. Hardverben erősebb lenne a Pixel, noha majd 1 évvel idősebb is. A szoft az annyira nem zizzent, van rá custom rom, de ha 2023-as frissítés van rá, nekem az bőven jó.
Itt inkább az a kérdés milyen állapotba lehetnek ezek a telefonok?!
-
Thom!
veterán
[link] Google Pixel 4 and Pixel 4 XL get final update with February security patch
-
volandy
senior tag
Most töltöm! Nálam működik a vezeték nélküli töltés!
-
volandy
senior tag
válasz
gigaherz #2467 üzenetére
Nekem működik(működött)! Kb 2 hónapja vettem a töltőt mert még nem volt. Azóta azzal töltöm! Igaz most néhány alkalommal nem azzal töltöttem mert mostanában otthon akart lemerülni. Gyári töltőm van csak otthon.
Illetve azt próbálom, hogy ha havonta lemerítettem teljesen és feltöltöttem akkor utána ha kb 25%-nál elkezdtem tölteni kb 85%-ig. Akkor felugrott kb 90%-ig. Mostanában ezt nem csinálta, hogy a vezeték nélküli töltőt használtam! Azt olvastam valahol, hogy ha ezt csinálja akkor haldoklik az aksi. Ezért próbálom most a gyári töltővel.
De most hogy írtad ismét kipróbálom a vezeték nélkülit! -
gigaherz
tag
Wireless charging másnak sem működik egy ideje? Lesz erre vajon frissítés vagy így jártunk?
-
ghiottone
nagyúr
+1 a B-Telre (vettük pár készüléket és nem volt gondunk eggyel sem eddig. Az asztalon lévő OP 7T is hibamentesen ketyeg, ami már 1 hónap híján 3 éves vásárlás onnan) és igen, inkább akkor már a 6a - tudom nem tudja a vezetéknélküli töltést és nincs ip védelem, de a támogatás 5 évig biztosított.
-
K82
őstag
válasz
razor1010 #2463 üzenetére
Max. a B-Tel-nél merném venni ezek közül, de itt jön ghiottone igazsága: nem mai darabok, support részről lassan end-of-life kategóriába fognak tartozni... P5 alá nem adnám 2022. vége felé közeledve és ha picit tudsz engedni a mm-ekből, akkor egy 5a vagy 6a is szóba jöhet. A 6a pl. alig 5mm-rel magasabb a P4-nél, (ha a B-Tel árait nézem) 20e Ft-tal többért megkapod a tavalyi Pixel 6 hardverét és a több évnyi folyamatos támogatást.
-
razor1010
tag
-
razor1010
tag
hol tudom a lehető legjobb áron és a legmegbízhatóbban beszerezni ezeket a készülékeket?
szürkeimportos boltból akartam itthonról de nagyon rosszakat olvasni róluk.. szállítást nem tartják, gari csak papíron van, elérhetetlenek, stb.. valami ötlet? -
K82
őstag
válasz
razor1010 #2458 üzenetére
Itt össze is tudod hasonlítani a Pixeleket, melyik milyen sávot ismer (spoiler alert: ami nekünk kell, az összes megvan meg a többi haszontalan is). Az EU-s P5 ugyanúgy tudja az 5G-t mint az USA-verzió; az utóbbiban az mmWave támogatás is benne van, de a Nagy Pocsolya innenső oldalán jelen pillanatban nincs jelentősége - főleg úgy h itthon amúgy sem menne az 5G (legalábbis root nélkül). Ha a pénz nem annyira számít, inkább egy P5-öt céloznék be (kb. akkora mint a P4/P4a): több memória, tovább lesz rá frissítés, na meg ami a legfontosabb: akkuidőben azért acélosabb jóval mint az elődök (ajánlott az endurance rating érték tanulmányozása).
-
K82
őstag
válasz
razor1010 #2456 üzenetére
A P2XL-t és a P3-az az USA-ban vettem, itthon ugyanúgy tudtam használni mint bármi mást (GPay, banki alkalmazádok). A 4/4XL-re ugyanez igaz volt, a P5/4a 5G-vel kezdődnek az olyanok h az 5G hálózat Magyarországon nem fog menni (függetlenül attól hol veszed a telefont, az Eu-ban vagy az USA-ban). Amíg Mo. nincs a támogatott országok listáján nem lesz 5G, és nem azért mert a telefon fizikailag nem képes rá, hanem mert a Google nem aktiválja a hálózati profilt. 4G/LTE lesz mindenhol ahol elérhető, a VoLTE már kérdéses de ha nincs abba sem hal bele az ember (a zasszony 4a 5G-jén sincs, telefonálás közben meg nem netezik, vqgy ha igen kibírja azt a pár mp-et amíg visszavált).
-
razor1010
tag
válasz
Zozo0525 #2455 üzenetére
Igazából nem pénz kérdése, kompakt telefont kerestem, nézegettem reviewokat meg teszteket és sok helyen jött elő a 4, 4a.. még az s10e jött szóba de annak nem tetszik annyira a formavilága.. A kérdésem továbbra is az lenne, hogy egy USA modell támogat -e minden itthoni hálózatot ugyan úgy mint egy európai. Olvastam olyat is, hogy az eltérő modellek a nem támogatott országokban tiltják a mobilfizetést és a mobilbank alkalmazásokat. Ennek van valami valóságalapja?
-
Zozo0525
őstag
-
razor1010
tag
Sziasztok. Kis segítség kellene, egyáltalán nem vagyok otthon pixel témában
pixel 4, 4a, és 5 között gondolkozom. melyiket érné meg így '22-ben venni(előnyök-hátrányok)?
illetve találtam egy hibátlan állapotú 4-est viszont USA modell. Ez jelentet valami féle korlátozást az itthoni hálózatokra tekintve? vagy bármilyen hátrányt? -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Találtam egy Pixel 4-re való Nillkin fekete tokot.
Mivel a telefon már nincs meg, ingyen átadnám, akit érdekel írjon privátban.Üdv,
kerxy -
pchris
tag
Egy kis segítség kellene. Az asszony az őrület határán van, és most nem miattam, hanem a pixel 4 miatt. Android 12 elméletileg minden frissítés rajta. Egy ideje (valamelyik frissítés után) minden alkalmazást azonnal bezár, ha nem aktív, vagyis ha váltasz az appok között. Hol lehetne ezt visszaállítani? Így egy mobilbankos jóváhagyás sem megy át mert a böngészőt is újratölti, ha átvált az appok között.
Köszönöm, ha valaki ad valami tippet!
-
ghiottone
nagyúr
Múltkor ebayről rendeltem egy - az eladó által negkímélt, jó állapotúnak titulált - 4-est. Nem lett volna rossz, csak a ragasztó elengedte magát a hátlap felső részén [kép] , így ment is vissza. Az összes Pixel volt nálam és ezt tartom a legjobbnak az aksin kívűl. Aksiba az 5-ös vitte s prímet, de ott a felső hangszóró volt gyatra.
-
Zozo0525
őstag
lehet most visszatérek :-)
hiányzik a 4-es -
AdamVonSzabo
tag
Sziasztok!
Maradt pár cuccom telefon eladás után:
tokok:
- Google Fabric (5k)
- dbrand grip swarm (5k)dbrand skinek (5k/darab, egyben az egész 15k):
- black camo full
- robot - csak a nagy
- teardown - csak a kicsi
- concrete - full
[link] -
ghiottone
nagyúr
Sziasztok! Yettel esimnel használja valaki a Pixel 4-est? Ha igen akkor működik rendesen?
-
volandy
senior tag
Amit gyárilag adnak USB C-USB A adaptert a telefonhoz azon keresztül miért nem lehet tölteni a telefont?
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
Tudtok, ajánlani vezeték nélküli töltőt Pixel 4-hez. Sokszor bent hagyom a melóhelyemen a töltőmet és gondoltam, hogy otthonra jó, illetve praktikusabb lenne egy vezeték nélküli töltő. -
Drakmusz
addikt
Jelen.
Nyilván nem tökéletes, de ilyen készülék nem is lesz soha.
Mostanában akartam lecserélni egy 6 Pro-ra, de még egy ideig kivárok.
Egyelőre még kell az új szériának egy kis idő hogy kiforrja magát.
A 12 érdemben nagy változásokat nem hozott, az akkun sem látok különösebb változást.
Nálunk a családban marad, az asszony megörökli majd ha érkezik az utódja.
[link]
Ezeket a tavalyi nyaraláson fotóztam, ebben a tekintetben sem vettem észre semmi negatívumot.
Csendben teszi a dolgát, nagyjából ennyi. -
Laurh
aktív tag
Használ még itt valaki 4xl-t nagy megelégedéssel mind a mai napig?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TheBikerider #2427 üzenetére
na, ez jó hír!
-
-
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TheBikerider #2423 üzenetére
Nem tudom, de valami miatt ennél a szériánál nem ment az esim. 3a, 4a, 4a 5G és 6 pedig vígan elmüködik úgyis, hogy nem forgalmazott és nem is támogatott nálunk.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TheBikerider #2421 üzenetére
4/4XL telekom nem fog menni. Vodafone-t nem tudom.
-
Sziasztok!
Esetleg van valaki, aki használja dual sim esként a telefont?
Működik az esim Telekom kártyával? -
volandy
senior tag
Én biztos, hogy jó helyre írtam! Ezzel tudod a különböző beállításokat gyorsan előhívni. Kisegítő lehetőségek, Bekapcsoló gomb, Hangerő, legutóbbi alkalmazások, Fényerő, Lezárási képernyő stb!
-
volandy
senior tag
Nem zavar senkit ez a zöld érzékelő a kijelzőn?
-
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Tewe013 #2407 üzenetére
Lényegtelen mert mindegyik egy fos!
Nem is értem mi a szar ez.(?)
Az egyik elmúlt 24 órát mutat, másik meg az adott napot.
Csak tudnám ki a f... kíváncsi erre így és ki az aki a töltőről levételtől lenne kíváncsi a kijelző időre...
Valószínűleg valamelyik epől munkatárs ment át gogölêkhez - azoknál divat ez a kupertiknói agymenés.
Ez most off, de láttátok az új MacBook gépeken a noccs-t? -
Zozo0525
őstag
Persze működik. En csinálnék a helyedbe egy gyári beállítások visszaállítása.
-
parkr
őstag
face unlock működik itt bárkinek is? hónapok óta nem tudom beállítani..
-
Zozo0525
őstag
Tényleg, köszi
-
Drakmusz
addikt
Tölthető a 12.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged