Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
A NotifyBuddy pont ezt tudja.
-
K82
őstag
Revolutot legalább ősz óta használom GPay-jel, a Transferwise és Curve kártyáknál pár hónapja van meg ez a lehetőség.
GPay-t apkmirror-ról kell feltenni, itthon nem engedi a Play Store; amikor először beregisztráltam a Revolut kártyát, brit vpn-ről csináltam biztos ami biztos alapon (lehet akkor sem kellett volna trükközni vele), a TW és Curve már zokszó nélkül beépül.
Vicces h az OP7-nél simán működésre tudom bírni a GPay-t, míg a Pixelnél kell ez a kis beállítás.
-
ghiottone
nagyúr
Igen-igen, sajna én is így értettem a mailboxot.
Nekem már múlt év májusától nem küldi ki oda a rendeléseimet ez a 2 webáruház valami olyasmire hivatkozva, hogy fenntartják a jogot a rendelés visszautasítására mivel csomagküldő szolgálat címére rendeltem és nem látják biztosítottnak, hogy az értékesített termék az országban marad, vagy valami ilyesmi. A visszatérítés hamar átment nálam 2-3 munkanap és paypalon volt az összeg.Német ebayen szoktam még nézelődni, ott néha feltűnnek, új, vagy alig használt számlás pixelek, ami jó árban vannak liciten.
-
K82
őstag
És milyen jó megoldás volt... A négy sarokban egy-egy szinte észrevehetetlen infra LED, az értesítésre rábökve el lehetett olvasni azt illetve törölni a kijelzőről. Akkor még Moto Display néven volt emlegetve, aztán lett Active Display, végül AOD - butított funkcionalitással.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Célegyenesben a Yettel TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És nincs theme engine elvileg azaz, olyan amilyen... sajnos..