- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Tewe013 #2407 üzenetére
Lényegtelen mert mindegyik egy fos!
Nem is értem mi a szar ez.(?)
Az egyik elmúlt 24 órát mutat, másik meg az adott napot.
Csak tudnám ki a f... kíváncsi erre így és ki az aki a töltőről levételtől lenne kíváncsi a kijelző időre...
Valószínűleg valamelyik epől munkatárs ment át gogölêkhez - azoknál divat ez a kupertiknói agymenés.
Ez most off, de láttátok az új MacBook gépeken a noccs-t? -
bbendre
őstag
válasz
Tewe013 #2341 üzenetére
Nézd meg a fényerő csúszkált és az eszköz média gombokat. Mindenhol lekerekített élek lesznek. Valamint a Google.io a designer jelentette be, hogy a Samsungal közösen dolgoznak a design-on és a OneUI volt az egyik inspiráció. Érdemes megnézni a designert aki prezentálta :)
-
volandy
senior tag
válasz
Tewe013 #2280 üzenetére
Okké. Letöltöttem a VLC-t, de most is azt írja ki, hogy "Formázza a következőt: USB-meghajtó. A SanDisk Usb-meghajtó formázására van szükség, hogy az eszköz tárolni tudja az alkalmazásokat. A formázás minden adatot töröl a következőről: USB-meghajtó. A tartalomvesztés elkerülése érdekében készítsen róluk biztonsági másolatot, másik USB-meghajtó vagy eszköz használatával.
-
dejvid8
őstag
válasz
Tewe013 #2235 üzenetére
De van értelme. Épp ma vettem apple adaptert az edigitalbol. KATASZTRÓFA! Halk, gyengébb minőségű jóval, minden tekintetben... Tudom, mert előtte sokáig Pixel 3 adaptert használtam, csak elhagytam.. fülhallgató ugyanaz amivel próbáltam.
Úgyhogy, kutakodhatok ènis eredeti pixel adapter után, de kb nem találok sehol...
-
bbendre
őstag
-
-
-
-
-
-
atis78
tag
válasz
Tewe013 #1271 üzenetére
Koszi a valaszt.
Jelenleg egy 2,5 eves XZ1et nyuzok aminek a 2700as eredeti akksija kb 83%on all. Annal nem hinnem hogy rosszabb lesz az uzemideje.Kulfoldon most elegge durvan akciozzak a P4eket. gyakorlatilag 150 euroba kerulne egy olcso elufizuval amiert szinte ajandek. (Xperia 5, S10e, Note 10 mind tobb szaz euroval dragabb ).
64Gb-t is el tudnam fogadni max benevezek 100 gigas google drivera.
Remenyeim szerint banki appokkal menne az arcazonositas is. Ha nem marad a jelszo ami nem tragedia.
Ami meg zavar hogy sok helyen olvasni hogy kepernyotukrozes nem megy csak Chromecasttal igaz ez? Rendszeresen dobnek ki TV-re youtube videokat gyerekeknek ami eddig XZ1en gond nelkul ment. Van errol esetleg valakinek tapasztalata? -
volandy
senior tag
válasz
Tewe013 #1239 üzenetére
Igen úgy van ahogy írtad! Kiszállítás külföldi raktárukból indul el. A honlapon feltüntetett szállítási idő a jelen helyzetben csak a szállításra előirányozott időpontot mutatja. A korona-vírus járvány miatt sajnos elképzelhetőek késések a kiszállításban, ami vélhetően csak 1-2 napot jelenthet. Milyen külföldi raktár?
Na majd kiderül!
És Köszi az infókat! -
volandy
senior tag
válasz
Tewe013 #1220 üzenetére
Akkor jó! Olvastam egy cikket:
„Nem biztonságos a Google arcfelismerő rendszere. Többek között a BBC News is kifogásolja, hogy a viszonylag méretes káván elhelyezett, arcazonosításra is alkalmas szenzorrendszer nem garantálja a megfelelő biztonságot az arc alapú feloldás esetében. a szoftver nem tesz különbséget aközött, hogy a felhasználó valóban fel akarja oldani a készüléket, vagy simán csak az arcába tolták az eszközt. Akkor is oldja a zárat, ha a felhasználó ki sem nyitja a szemét, mert mondjuk alszik. Elvileg lett volna egy olyan beállítási lehetőség a rendszerben, ami a védelem érdekében elvárja a felhasználótól, hogy "figyeljen", de legalábbis megállapítható legyen, hogy valóban szándékában áll feloldani az eszközt, de ez egyelőre nem került bele a szoftverbe…..”
De akkor nincs jelentősége, mert ha valaki már használja és nincs vele gondja, akkor tök mindegy mit ír egy hatásvadász cikk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autodesk - Revit
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest