- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Most került hozzám egy márciusi 4-es. Mellette itt egy 7-es és 8 Pro és nekem még most is a 4 a kedvencem, pedig ez a legkisebb, de valahogy jól eltalálták. Talán a sima 8-as lehetne ilyen, de azt nem fogom kipróbálni mivel annak is alacsony a pwm-e, mint a 8 Pronak
Custom romból mit ajánlotok, ami bevált nektek?
-
ghiottone
nagyúr
+1 a B-Telre (vettük pár készüléket és nem volt gondunk eggyel sem eddig. Az asztalon lévő OP 7T is hibamentesen ketyeg, ami már 1 hónap híján 3 éves vásárlás onnan) és igen, inkább akkor már a 6a - tudom nem tudja a vezetéknélküli töltést és nincs ip védelem, de a támogatás 5 évig biztosított.
-
ghiottone
nagyúr
Múltkor ebayről rendeltem egy - az eladó által negkímélt, jó állapotúnak titulált - 4-est. Nem lett volna rossz, csak a ragasztó elengedte magát a hátlap felső részén [kép] , így ment is vissza. Az összes Pixel volt nálam és ezt tartom a legjobbnak az aksin kívűl. Aksiba az 5-ös vitte s prímet, de ott a felső hangszóró volt gyatra.
-
ghiottone
nagyúr
Sziasztok! Yettel esimnel használja valaki a Pixel 4-est? Ha igen akkor működik rendesen?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TheBikerider #2427 üzenetére
na, ez jó hír!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TheBikerider #2423 üzenetére
Nem tudom, de valami miatt ennél a szériánál nem ment az esim. 3a, 4a, 4a 5G és 6 pedig vígan elmüködik úgyis, hogy nem forgalmazott és nem is támogatott nálunk.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TheBikerider #2421 üzenetére
4/4XL telekom nem fog menni. Vodafone-t nem tudom.
-
ghiottone
nagyúr
Ahogy pletykálták - 19.-én startol a Pixel 6: [link]
-
ghiottone
nagyúr
válasz
RazorDaPro #2228 üzenetére
Próbáld így: chrome vagy más böngészőben megkeresed majd onnan a Play Storeba visz ott engedélyezed és elvileg meg kellene jelenie ezután az appok között.
-
ghiottone
nagyúr
Ez így lehet kevés lesz 699 dollárért 765G vagy 768G-vel. A méretnek örülök, de ha tényleg csak ennyi lesz az aksi
mondjuk anno a Z2 Force 2730-as aksiját is lehúzták, de használat közben az 5,5 colos QHD panellal mégis ment annyit mint most a 6,5 colos FHD paneles 3800 mAh-s op 7T 60 Hz-en. Szóval nem marad más hátra, csak alacsony fogyasztású legyen az a panel és jó optimalizáció. -
-
ghiottone
nagyúr
Eddig nálam minden második évben kiadott sd csúcs processzorral szerelt teló melegedett. SD820 kályha a Moto Z-ben, Pixel 1-ben. 835 jó a Z2 Forceban, U11-ben. 845 kályha a Mi8-ban, Op 6T-ben, Pixel 3-ban. 855/855+ jó az Op 7T-ben, Lg G8s-ben. 865-öt skippelem akkor
amúgy se kell nekem ekkora teljesítmény.
-
ghiottone
nagyúr
Egyik ismerősömnek volt Siroccoja 1-2 hónapig, majd egy Pixel 3a-t rendeltem neki, amit 10 hónapja használ és a 4a-t várja, hogy megjelenjen, de a 4-esen is gondolkodik. Utálta a kékes árnyalatú lekerekített kijelzőt a Nokián + a hívások közbeni hangminőség se volt az igazi.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Zozo0525 #1229 üzenetére
Az 4a link. Nekem jó.
volandy: igen, hosszabb távra a 4-es sd855-el jobb választás lehet + azért csak ip68 és tudja a vezeték nélküli töltést - ez a 2 funkció nem lesz 4a-ban.
A turbado szerintem megbízható. Több telefont is rendeltem tőlük, jó pár esetben éltem a 14 napos elállási lehetőséggel is és mindig gyorsan, korrekten intézték. Most viszont le vannak lassulva a rendelések teljesítésével. + Azt tudni kell, hogy nem adnak áfás számlát. -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoleer #1185 üzenetére
Múlt évben megkerestem ezzel a kérdéssel a magyar MediMarktot, akkor ezt a választ kaptam:
"Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a garanciális ügyintézésre bármely áruházunkban van lehetőség. A javításhoz szükséges a számla, a jótállási jegy a készülék és minden gyári tartozék."
-
ghiottone
nagyúr
Igen-igen, sajna én is így értettem a mailboxot.
Nekem már múlt év májusától nem küldi ki oda a rendeléseimet ez a 2 webáruház valami olyasmire hivatkozva, hogy fenntartják a jogot a rendelés visszautasítására mivel csomagküldő szolgálat címére rendeltem és nem látják biztosítottnak, hogy az értékesített termék az országban marad, vagy valami ilyesmi. A visszatérítés hamar átment nálam 2-3 munkanap és paypalon volt az összeg.Német ebayen szoktam még nézelődni, ott néha feltűnnek, új, vagy alig használt számlás pixelek, ami jó árban vannak liciten.
-
ghiottone
nagyúr
Sajna itt a Telekom csak előfizetés mellé engedi, a feltöltő kártyásnak én is örülnék.
Picidikenz: Amúgy én korábban futottam Pixel 3a-nál a Telekomnál 2 kört. Alapesetben mivel nem ők forgalmazzák nem vállalják az üzemszerű müködést, utána neg kiderült, hogy az én csomagomban nem lehet esimet kérni. Viszont egy Pixel 3a XL tulajnak a visszajelzése alapján azon megy az esim, így a 4-esen is kellene mennie.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
elfelejtette #875 üzenetére
Amúgy 1 kategória a 2 telefon, hasonló processzorral, aksival, stb.....
-
ghiottone
nagyúr
Petíciót indítottak, hogy a Pixel 4 esetében is teljes minőségben lehessen menteni a fotókat: [link]
-
ghiottone
nagyúr
A telekom nem garantálja az üzemszerű működést az általuk nem forgalmazott e-sim telefonok esetében. Pár hete már futottam egy kört velük egy pixel 3 és 3a miatt, de a végén nem is sikerült e-simet beszereznem, mert a céges előfizetésünkbe nem támogatott.
Itt hasonlóan működik a dual sim, mint az op 6t esetén, tehát dsds - dual sim dual stand-by, egyszerre mindkettő aktív, de ha az egyiken bejövő hívás van akkor a másik lekapcsol. -
ghiottone
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- MIUI / HyperOS topik
- Bestbuy játékok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged