Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz
tomboy0013 #428 üzenetére
Mondjuk én azzal vitatkoznék, hogy a 930 minősége tökéletes
az oldalsó gombok borzalmasak illetve, hogy ha megfogsz egy 925-öt, majd egy 930-at, akkor egyből úgy érzed, hogy a 925 jobban egyben van.
-
Burt1793
veterán
válasz
Ha ezek a szempontjaid és így állsz a dologhoz, akkor tényleg tökéletes választás neked ez a telefon, de én például a egy év 930-azás után rájöttem, hogy nagyon nem mindegy a szoftver, a 8.1 kevés volt, remélem a 10 sokat javít a WP-n, mert amúgy sok része tetszik, azaz jobb, mint az android, de sok kis apró hibája miatt nem bírtam tovább használni a 930-at.
(#430) Ágógreen: Igen, én egy A5-ös samut használok most, ez is bővíthető microSD-vel, oldalt lehet belerakni, mivel ez is egybeházas. A 930-ban nem volt microSD, kevés is volt a tárhely, most bedobtam egy 64 gigás class10-es sd kártyát, így már nem kell aggódni.
Van egy olyan érzésem, hogy a 830-cal nagyon boldog lettem volna, de most már mindegy, majd pár év múlva visszatérek. -
Ágógreen
senior tag
válasz
amellett, hogy kevesebb a bejutó kosz, por a levehető hátlaposhoz képest még esztétikusabb is, stabilabb szerkezetet biztosít zárva... ráadásul a hangminőséget javítja, ha semmi sem rezonálhat be. ezek persze apróságok, de attól még ezt az irányt előnyösebbnek tartom, hogy hogy: "hagy lesegethessük má meg a belvilágot", meg "had akksicserélhessem má le ha én akarom" koncepciót. aztán ott van az, hogy a mSD kártyát kényelmesen ki kell pakolniuk a telefon külső peremére ami praktikus és bizonyos oldalakon (pl: én felülre tenném) abszolút nem zavaró... hú ha egyszer tervezhetnék egy telót... húhú
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest