- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
A bill nekem nem a gyorsaság miatt jön be, hanem a pontosság miatt. Imádtam a Z10 virtuális billentyűzetét a korábbi droidos alkalmazások után (és igen ez már nem most volt, azóta biztosan vannak sokkal jobbak, ezért nem károgjon senki), de a fizikai billen egészen egyszerűen kellemesebb a gépelés.
Olyan ez, mint hogy egy jó mechanikus billentyűzettel élmény dolgozni a pc-n.(#56) margithid
Nem hinném, hogy eladnák az MS-nek.
a BB-nél fontos a biztonság, és a megbízhatóság, bár ez utóbbi néha nem sikerül szoftver szinten, de azért kicsit jobban mint az MS-nek sok esetben. Ráadásul jelenleg a BB bevételének 39%-a származik hw értékesítésből a többi már jelenleg is egyéb területekről jön. Sajnos ez utóbbi részeket fejlesztik, és nem a saját szoftal kiadott telefonokkal foglalkoztak az lemúlt időben, többek között emiatt is hanyatlott le a BB (plusz a szuper marketing is bejátszott!).
-
axioma
veterán
En is fizikai billes telefont akarnek. Priv legnagyobb baja, hogy 1x nem lattam me'g eloben (Q10 volt egyszer ismeros reven a kezemben 2 percig, hiaba tudtam melyik hogy nez ki, az volt az erzesem hogy ez benyomasra inkabb az olcsositott Q5 -- egyebkent ezek a telok nalam a negyzetes kijelzon buknak el, meg hogy a csuszka qwerty a maniam...).
Tudom, zarandokoljak el a nemhivatalos BB uzletbe Bp belvarosaban, ott van. Azert ez nem mindenkinek opcio... foleg ha jelenleg a Z3C a bill-en kivul jo nekem, a termek kene villantson, nem en kutakodjak utana.
Egyebkent orulnek OS10-es valtozatnak is, de Priv is jo lenne (ha mar oldalt csuszka nincs - ha az lenne vszinu en mennek utana), csak ne nekem kene tepernem erte. -
macskea
őstag
Én nap mint nap csinálom, SwiftKey 4,7 colon vs Q5 qwerty, aminek a nyomáspontja nincs tökéletesen eltalálva, kicsit kemény. Egy BB qwerty még a 10 újas gépelésnél is tud gyorsabb lenni, ha egyszerű a szöveg, és jól illeszkedik az író írásstílusához. Az érintőkijelzőn való gépelés minden varázslat ellnére lényegesen kényelmetlenebb és pontatlanabb, mint amit most a BB billentyűzete és az OS10 szoftvere együtt tud. Dehát aki nem használja, nem tudhatja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest