Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
A sracnak Q10 volt. A Q5-t neveztem az olcsositott Q10-nek. Es a Q10-re ahogy megfogtam, meg elotte nekem nem volt a kezemben BB, de mindenki jott hogy igy-ugy vallalati premium, hogy azt hittem, azert ilyen, mert ez az olcsobb, a Q5. Egyszeruen nem gondoltam, hogy az a ket eleg hasonlo, de azert nem osszetevesztheto valtozat kozul a jobb egy BB imazs mellett. Lehet, h cska en voltam amugy elkenyeztetve... nem voltak igazan tul muanyag mobiljaim. Amit imadtam - a sajat idejeben, sot kicsit utana, amikor mar megengedhettem magamnak - az a Moto Milestone 2 volt. Azota is azt keresnem kicsit modernizalva. Hiaba.
Sajna Priv-et nem lattam me'g eloben, lehet hogy az tetszene. -
axioma
veterán
En is fizikai billes telefont akarnek. Priv legnagyobb baja, hogy 1x nem lattam me'g eloben (Q10 volt egyszer ismeros reven a kezemben 2 percig, hiaba tudtam melyik hogy nez ki, az volt az erzesem hogy ez benyomasra inkabb az olcsositott Q5 -- egyebkent ezek a telok nalam a negyzetes kijelzon buknak el, meg hogy a csuszka qwerty a maniam...).
Tudom, zarandokoljak el a nemhivatalos BB uzletbe Bp belvarosaban, ott van. Azert ez nem mindenkinek opcio... foleg ha jelenleg a Z3C a bill-en kivul jo nekem, a termek kene villantson, nem en kutakodjak utana.
Egyebkent orulnek OS10-es valtozatnak is, de Priv is jo lenne (ha mar oldalt csuszka nincs - ha az lenne vszinu en mennek utana), csak ne nekem kene tepernem erte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest