- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Crafter32 #53 üzenetére
Én egyvalamiben reménykedem! Hogy valamelyik másik telefongyártó lát fantáziát az OS10-ben és emgveszi a BB-t.
Jelenleg BB piaci értéke a béka segge alatt van, 4 mrd $-t sem ér...
Én például microsoft helyében simán rámozdulnék, volt is erről pletyka régebben, meg lenovot is rebesgették.
Tudom, kínaiaknak nem lehet eladni, de ha igy is úgy is leépítik a hardvergyártást, akkor végülis mindegy.
Mondjuk a legnagyobb baj az, hogy nem tudom elképzelni, hogy lenovo, vagy akár microsoft sikerre tudná vinni az OS10-et, sajnos android és iphone annyira urlaja a piacot, hogy jelenleg nem tartom valószínűnek!
Viszont microsot szeritnem nem mond le a mobilrészlegről, még ha most nagy ívben tesz is a dologra.
Egyenlőre jól elvagyok Q5-tel, ilyen hibamentes telefonom még nem volt! Viszont ha 1 év múlva lesz valami jó ajánlat, főleg nexus megfelelő árban, akkor váltani fogok... -
válasz
Crafter32 #40 üzenetére
Az OS marad, de se FB, se Whatsapp, se semmi nem lesz rá idővel... Nem tudom, hogy miben reménykedsz, NEM lesz több telefon tőlük arra a rednszerre. Egyelőre még nem EOL, de lesz. Ennyi. Ez nem feltételezés, ők is ezt kommunikálják és az, hogy a fejlesztők megvánják a támogatást, szintén erre vezet. Ez nem károgás, ilyen az élet. Marad valamiféle életbentartás, bugfix még sokáig, ez biztos, de ez nme jelent új telefont.
Nekem is volt Z10-em és nagyon szerettem is több más, régebbi BB készülékem mellett - mielőtt jönne a bélyeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest