-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hintalow
senior tag
válasz
ata007 #10917 üzenetére
Akkor passz, mégsem az felelős érte ezek szerint (nálam baralajbi féle vibe ui 2 van fent)
bogyo74:
nekem olybá tűnik, ha tényleg van ilyen (és mást nem nagyon tudok elképzelni, mert mint fentebb írtam, engem egy KIRGIZISZTÁNI
előhívójú szám hívott)
hogy a hivás felvételével az ő szerződésük szerint te kérsz/rendelsz/engedélyt adsz valamire, aminek a díjját kiszámlázzák nemzetközi szinten.
Mint a régi "küldj egy sms-t a cukimuki csengőhangért" tipusú történet, aminek az apróbetűjében ott volt, hogy ezzel kvázi feliratkozol arra, hogy napi kétszer küldjenek tücsköt-bogarat emelt díjjas sms-ben.Csak itt szerintem azon elmaradott országok jogi szabályozása (vagyis annak a hiánya) lehetővé teszi, hogy az ő apróbetűjük szerint "a hívás felvételével/indításával adott számról/ra beleegyezik abba, hogy blablabla --> haszon.
A magyar mobilszolgáltató meg azt nem tudja megtenni, hogy ignorálja azt a követelést, amit az adott térség szabályozása alapján a károsított "igénybe vett"Itt nem az a lényeg, hogy lehet technikailag, nálunk is lehetne, ha engedné a szabályozás, üzletkötés "ráutaló magatartással" ami bármi lehet.
-
bogyo74
tag
válasz
ata007 #10911 üzenetére
Tényleg szeretném, ha valami meggyőzne arról, hogy nem is szabad felvenni. Még az említett hirado.hu-s bulvár írás is ezt írja: "A megoldás NEM felvenni ezeket a telefonokat, NEM válaszolni az sms-ekre és NEM visszahívni a számot - tanácsolta a szakember. "
Hogy lesz költségem abból, ha felveszek egy hívást honos hálózatban, azaz nem roaming-ban? Melyik kategóriába esik ez a szolgáltatási szerződés díjszabásában?
-
cubixx
tag
Elvileg simán bemásolva a /system/etc/firmware mappába Root browserrel, majd az eredeti modem_1_3g_n.img törlése (backup után), az új átnevezése csakugyan modem_1_3g_n.img-re, 644es jogosultság beállítása, tulajdonjogok root-ra átruházása és Reboot után minden kéne működjön...
Leghamarabb hétfőn tudok kísérletezni vele, ha addig nem oldódik meg... -
beg
veterán
A leírásban a FlashTool szekció alatt a FlashTool gyorstalpaló linknél le van írva, igaz ott úgy hogy kikapcsolt állapotban reset nyomvatartással kell rádugni, firmware update gomb, aztán elengedni, de szerintem az általam javasolt nem annyira macerás és ugyanúgy működött
-
beg
veterán
Kikapcsolt állapotban dugd a gépre, vedd le a hátlapját, fektesd hasra. Majd amikor rákattintasz a firmware update-re, nyomd meg a telefon pici piros reset gombját a hátlap alatt (jó erősen, majd megérzed mikor kapcsol). Ha minden stimmel, akkor a reset nyomása után alul a csíknak el kell indulnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest