- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
newsync
tag
válasz
Blue Eagle #5178 üzenetére
Vibe rommal kapta amivel mukodott, elvileg az lenne a gyari visszaallitas amivel ismet mukodnie kellet volna -szerintem
-
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #5175 üzenetére
Mert az android egy tákolmány szar, azért.
-
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #5173 üzenetére
El, ilyenek ezek a ROM-ok.
-
beg
veterán
válasz
Blue Eagle #5171 üzenetére
Igen, de ezt már párszor leírtuk
A legkevesebb macera az slx-el van.
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
Blue Eagle #5081 üzenetére
Ennyi volt, ennyit fizettem PayPallal, semi több...
-
beg
veterán
válasz
Blue Eagle #5081 üzenetére
Mivel DHL-el kapta, a nyakamat rá, hogy volt
-
válasz
Blue Eagle #5010 üzenetére
Közben most reggel találtam egy ilyet: Gondolom az nem gond hogy Xperias témában volt. Elméletileg a 2.9.9 a legfrissebb
Üdv. core2
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blue Eagle #5006 üzenetére
Ebből is látszik, hogy lassan írok
-
válasz
Blue Eagle #5003 üzenetére
Azt tudom, csak lehet hogy helyben nem lesz mobilnetem. :/
Üdv. core2
-
OC
őstag
válasz
Blue Eagle #4994 üzenetére
Első mobilunk volt anno, tele érdekességekkel.
Pl. a telefonkönyvet a PIN beírása nélkül is lehetett nézegetni -
válasz
Blue Eagle #4989 üzenetére
Így van, köszönöm a kiigazítást és a segítséget mindenkinek!
Lényeg a lényeg, hogy akkor nem kell semmit sem tennem, hisz méretben jó lesz a jelenlegi is igaz?(csak azért kérdem, mert személyesen venném át a készüléket, s ott nem tudok már mit tenni ha rossz a méret, ezért lenne jó tuti biztosra tudnom :/ )
Üdv. core2
-
OC
őstag
válasz
Blue Eagle #4989 üzenetére
Pl. Motorola Flare-be
-
válasz
Blue Eagle #4985 üzenetére
Pedig az mini sim.
A normal meretu sim a bankkartya meretu sim.
Ezert nem kell vagatni.szerk.:
Ezek a valódi megnevezések a sim méretekre: -
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #4969 üzenetére
Olvasd végig az összefoglalót... Ott a hasznos linkek is megtalálhatóak sok más infó mellett
-
szaszyka
senior tag
válasz
Blue Eagle #4930 üzenetére
Bocsi, hogy ezt mondom, de már az elején tudni lehetett, hogy nem veszed meg
Pedig nem tudod mit hagysz ki.
Túl sok a kérdés, és a szőrszálhasogatás... -
Chaser
legenda
válasz
Kezdek én is így lenni vele, végén lehet marad egy lumia
-
randras
veterán
válasz
Ezt mi döntsünk el helyetted? Aki elégedett, az nem ír a fórumba, ezt a szabályt mindig tartsd észben.
-
mr.perfect
tag
válasz
Blue Eagle #4899 üzenetére
sima szilikon tokot adtak ami végül is jól használható de én rendeltem hozzá egy eredeti lenovo smart flip tokot ilyet: [link] Amúgy volt a készüléken is és még plusz 1 screen fólia is..
-
mr.perfect
tag
válasz
Blue Eagle #4896 üzenetére
mindegyik eredeti amelyikkel küldik.. az meg hogy kinek melyik jön be jobban az egyén függő.. Nekem pl.bejön ez a VIBE rom főleg miután root-olni is sikerült és cwm recovery-t is raktam rá.. szóval később még válthatok ha akarok.
-
mr.perfect
tag
válasz
Blue Eagle #4893 üzenetére
minidealtől szerintem vibe-vel küldik.. más webshop-tól pedig mással.. eddig nagyjából 3-4-en vagyunk itt akik minideal-től rendeltünk és VIBE rom volt rajta...
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #4890 üzenetére
Az enyém, amivel kaptam, még csak tanul. Komolyra fordítva nagyobb része le van fordítva, kisebb része nincs.
Az ígéretek alapján az újabb X-VIBE, amit feltolnék oly szívesen, egyáltalán nem beszélni magyar. -
Chaser
legenda
válasz
Blue Eagle #4859 üzenetére
Annyi hogy megbízható helyről vedd. Talán minideal közéjük tartozik, focalprice is. Mert ha olcsóbb helyről veszed és ha meg is kapod, nem kell sok jóra számítani gariztatáskor.
-
Chaser
legenda
válasz
Blue Eagle #4857 üzenetére
Kiküldöd ajánlott levélként, elsőbbségivel tértivevényesen. Kb 3000ft. Általában akkut, töltőt, sallangokat nem kérik. Meg van tán egy CN2 nyomtatvány, hogy visszafele ne vámolják meg újra. Többi meg kb a webshopon múlik. Ha most vetted és még nem telt el 45 nap a vásárlástól, akkor rögtön reklamáció PP-nél.
-
szaszyka
senior tag
válasz
Blue Eagle #4829 üzenetére
Vedd meg!! Használd!! És szeretni fogod!!! Ez nem LG, Samsung, Sony, egyéb gagyi.... Ez TELEFON!!!
Ha pedig gondod van, az itt lévő tulajdonosok/szakértők segíteni fognak!!! -
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #4825 üzenetére
4.4 jön hivatalosan, be van jelentve. Itt nem Lenovo eszközt, hanem a MediaTek flash toolt lehet használni arra a célra, amit írsz. Már nem a frissítés keresésre, hanem a halálból visszahozásra.
-
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #4816 üzenetére
Van CN ROM a pokémonoknak, és ROW ROM, ami a rest of world rövidítése, amit a világ többi részére szánnak.
Itt is van sokféle ROM, nem próbáltam sokat, de a MIUI-t mindig is utáltam, a másodiknak felrakott SLX ROM pedig minden képzeletet felülmúlt, talán a HTC Sensation-ön láttam utoljára ilyen jó ROM-ot. Összefoglalót olvasd el.
-
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #4813 üzenetére
A ROW stock ROM-on alapul. A kernelje a ROW stock ROM kernele. Az hogy min alapul kétféleképpen is értelmezhető (ezek szerint
), én arra próbáltam utalni, hogy custom ROM, de nem custom kernel. Na meg erre, hogy ROW, tehát kínai szeméttől mentes. Teljesen magyar is tud lenni például.
szerk.: agyon szereti, csak a Vodafone-al lehet baja, azzal is csak vidéken, és netezés terén.
-
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #4811 üzenetére
Az, AOSP. ROW stock rom kernel alapú. Egy GravityBox nevű programmal lehet szarrá módosítgatni.
-
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #4794 üzenetére
De. Olyannyira, hogy én kínait még nem is láttam. TWRP recovery van touch támogatással, teljesen angolul.
-
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #4784 üzenetére
Igen. Sok gyári ROM van, az S125 egy verziója, amivel általában a Pandawilles telefonok jönnek.
-
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #4773 üzenetére
Semmit nem kell nyitni itt, egyszerű a főzött ROM-ok telepítése, ráadásul elronthatatlan. Két napnál hamarabb lemeríteni lényegében lehetetlen, de nálam általában 3 napig bírja. Ebben a 3 napban alap a napi 5 óra wifi hotstpot, ami korábbi telefonjaimat önmagában lemerítette.
Nem melegedik. A tárhely itt is kevés, de lehet egyesíteni a külső és belső tárhelyet + lehet mindent SD-re telepíttetni vele. Szerintem aki jót akar magának, letakarítja a gyári ROM-ot, és felrakja az SLX-et, mert abban rengeteg jópofa beállítási lehetőséget nyer magának, de használtam gyárit is, az S125-ösben minden működik, kínamentes, gyors.
Egyébként nekem a telefonnal olyan problémáim vannak fél év után, mint gyenge értesítési LED, gyenge rezgőmotor, illetve hogy nem működnek vele headsetek előző/következő számváltó gombjai. Nem kell mondanom, ezek mennyire komoly problémák.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Blue Eagle #4767 üzenetére
Amennyire lehet, próbálok válaszolni erre a nehéz kérdésre:
Van egy-két apró zavaró hülyesége, de ha ezek megoldásán túlesel:
1. megismersz egy jópár segítőkész fórumtársat;
2.közelebbi kapcsolatba kerülsz a készülékeddel... ami nálam 95%, minden telefonom közül ezt szeretem a legjobban. Kérdés az, hogy megvenni és használni, vagy megvenni, bütykölgetni, majd elégedetten használni szeretnéd-e?Amúgy a működés smooth, a memória elég, a kijelző nagyszerű, az akkuidő zseniális. Teszi a dolgát, frusztrálan nagy hibát nem találtam. Amennyire lehet egy tárgyért lelkesedni, én megteszem, de zárójelben hozzáteszem: ha értelmes áron el tudnám passzolni, én egy BB Z10-et vennék helyette. Megengedhetném magamnak, de szigorúan tartom magam ahhoz, hogy készülékcsere csak kétévente.
Ettől bővebben ajánlom ezt a hozzászólásomat.
Üdv.:
DH
-
beg
veterán
válasz
Sohasem értettem, hogy miért pont a fantopikban mondanánk rosszat róla. Ezt választottuk, ezt szeretjük.
5 coll, 4000 akksi, elől gorilla, hátul fém, vaku, elől-hátul kamera, értesítőled. Mi kell még?
-
randras
veterán
válasz
Nagyon rossz a telefon, ne vegyél ilyet. LED sincs rajta, piros/zöld/narancs színekben tud villogni.
(A hangszórórács jobb szélén van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest