- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
válasz
alkatraz3000 #7 üzenetére
Bizony, ebben (is) nagyon erős az Apple
Ha a felhasználóknak alapból nincs szükségük a termékre, akkor helyettük találja ki számukra hogy miért érdemes megvenni, ami nyilván nem az összes létező embernek lesz hasznos, de attol még nem azt jelenti hogy mindenki számára haszontalan.
Ráadásul ezt olyan környezetben teszi, olyan kialakítású boltokkal hogy rengeteg olyan ember rákíván akik előtte nem is gondolkozott a megvásárlásán.
Emellett a termékek minősége is olyan, elvégre meg is kell tartani a felhasználót, és nincs szó semmilyen agymosásról, ezt csak a haterek szeretik hangoztatni.
Én sem gondolkoztam rajta, de például az a fémszíjas az eszméletlen szép
De személy szerint várok még vele 1-2 évet míg jobban kiforr és több funkciót tud, és utána talán elgondolkozok a vásárlásán.Amúgy kíváncsi leszek hogy milyen gyorsan fogja a konkurencia utánozni/követni a kinézetet,szoftver megoldását és például a boltokban lévő design-t (faasztalban üveggel kirakva mindegyik, illetve külön asztalban elő lehet húzni fiókból stb)
-
válasz
alkatraz3000 #16 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy divatba hozták a tabletet, és az iPad megjelenése óta milliárdos iparággá nőtte ki magát a hasonló készülékeke gyártása.
-
Kasya
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #10 üzenetére
Ugy tudom '15 eleje volt a keynote-ban anno.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy hírportál kiszúrta, hogy a papíron április 24-től kapható Apple Watch modellek néhány variánsa várhatóan csak májusban jut el a brit és a német felhasználókhoz.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest