- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Persze ez költő túlzás volt. De ha beindul az okosóra biznisz -ha egy forintért nem is- de szerintem pár ezerét elárasztják a piacot a gyártók különböző órákkal. Nyilván különbséget kell tudni tenni egy okosóra, és egy "sima" karóra közt. Nekem is van karórám, de mostanában egyre többet gondolkodok egy okosóra beszerzésén is, mert elég sokat sportolok, és hasznát tudnám venni. És nem mellesleg később még simán összenőhet a két iparág, már ennek is látszanak az első jelei.
-
válasz
alkatraz3000 #16 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy divatba hozták a tabletet, és az iPad megjelenése óta milliárdos iparággá nőtte ki magát a hasonló készülékeke gyártása.
-
válasz
tothmaxy182 #12 üzenetére
Persze ez is a marketing része..
Egyébként nem keveset fognak belőle értékesíteni szerintem. És ez végül is jól jön a többi gyártónak is, mert egy év múlva mindenki okos-órát akar majd venni.
Nagyjából hasonló folyamatra számítok, mint ami anno az iPad megjelenése után történt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy hírportál kiszúrta, hogy a papíron április 24-től kapható Apple Watch modellek néhány variánsa várhatóan csak májusban jut el a brit és a német felhasználókhoz.
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest