Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz <Adamsky> #26 üzenetére

Igen, a gyártók sara, de egyszerűen nem éri meg nekik a fejlesztést és extra hardverelemeket a dolog. Nem marketingelhető olyan jól, mint kamera vagy proci, viszont sok gond van vele. Az emberek jó része meg amúgy is botfülű, és/vagy csak valami aktuális popzenét hallgat egy filléres fülessel, ezek pedig úgy vannak masterelve, hogy gyenge forrásról élvezhetően szól, minőségibb forrásról meg alig kapsz pluszt (vagy még rosszabb lesz az összkép).

Az a pár gyártó, akik odafigyelnek rá, azok sem tudnak amúgy csodát tenni. Jobban szól az átlagos szarnál egy V20-V30, vagy Meizu, de ez kb annyit jelent, hogy már nem csak egy 10 ezres fülest szolgál ki, hanem akár egy 30-40 ezrest. Ha ennél lényegesen jobbat használnál, akkor már a legjobb hangúnak mondott telefon is kevéske. Szóval akinek ez számít, az a mai napig vesz inkább külön hordozható lejátszót.

törölt tag

válasz janeszgol #20 üzenetére

Inkább tipikus ázsiai :D Ott "kell" megnöveszteni a kisujjad körmét annyira, hogy lehetőleg közel legyen a gyűrűs ujjad hosszához, mert az szerencsét hoz. Főleg Kínában, meg talán Vietnamban és azon a környéken.

törölt tag

válasz tomboy0013 #15 üzenetére

A Gcam kezeli a széleslátót is? Én elég hamar visszatértem a gyári kamera appra G6-on, mert nem volt túl stabil egyik Gcam port sem, amit próbáltam, és videó alatt botrányos hangminőséget tudott mindegyik.

Amúgy érdekes még mindig ez a jack miatti problémázás. Azt bírom legjobban, amikor egy-egy tesztben kiemelik, hogy az audiofilek örülhetnek, van hagyományos jack :D Az audiofilek bottal nem piszkálnák meg a telefonok jack kimenetét, annyira silány minőséget tudnak általában :N Az ilyen filléres kínai fülesekhez még jók, de azt a minőséget meg egy nem sokkal drágább BT füles is bőven tudja. Vagy egy filléres átalakító, vagy akármi.

Összességében nekem bejönnek a Pixelek, idén már a design is talán felzárkózik a kor szellemiségéhez, bár nekem a kisebbik tetszene jobban, az az 5,3"-os kijelző elég kompakt telefont ígér, ami nem rossz dolog. Jack nem érdekel, amíg van aptX-HD és LDAC, notch is csak a nagyobbikon lesz, igazából a több kamera sem kritérium, ha az az egy jól működik (bár azt nagyon furának tartanám, hogy az előlapon kettő, hátlapon egy).

Új hozzászólás Aktív témák