- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #26 üzenetére
Igen, a gyártók sara, de egyszerűen nem éri meg nekik a fejlesztést és extra hardverelemeket a dolog. Nem marketingelhető olyan jól, mint kamera vagy proci, viszont sok gond van vele. Az emberek jó része meg amúgy is botfülű, és/vagy csak valami aktuális popzenét hallgat egy filléres fülessel, ezek pedig úgy vannak masterelve, hogy gyenge forrásról élvezhetően szól, minőségibb forrásról meg alig kapsz pluszt (vagy még rosszabb lesz az összkép).
Az a pár gyártó, akik odafigyelnek rá, azok sem tudnak amúgy csodát tenni. Jobban szól az átlagos szarnál egy V20-V30, vagy Meizu, de ez kb annyit jelent, hogy már nem csak egy 10 ezres fülest szolgál ki, hanem akár egy 30-40 ezrest. Ha ennél lényegesen jobbat használnál, akkor már a legjobb hangúnak mondott telefon is kevéske. Szóval akinek ez számít, az a mai napig vesz inkább külön hordozható lejátszót.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #15 üzenetére
A Gcam kezeli a széleslátót is? Én elég hamar visszatértem a gyári kamera appra G6-on, mert nem volt túl stabil egyik Gcam port sem, amit próbáltam, és videó alatt botrányos hangminőséget tudott mindegyik.
Amúgy érdekes még mindig ez a jack miatti problémázás. Azt bírom legjobban, amikor egy-egy tesztben kiemelik, hogy az audiofilek örülhetnek, van hagyományos jack
Az audiofilek bottal nem piszkálnák meg a telefonok jack kimenetét, annyira silány minőséget tudnak általában
Az ilyen filléres kínai fülesekhez még jók, de azt a minőséget meg egy nem sokkal drágább BT füles is bőven tudja. Vagy egy filléres átalakító, vagy akármi.
Összességében nekem bejönnek a Pixelek, idén már a design is talán felzárkózik a kor szellemiségéhez, bár nekem a kisebbik tetszene jobban, az az 5,3"-os kijelző elég kompakt telefont ígér, ami nem rossz dolog. Jack nem érdekel, amíg van aptX-HD és LDAC, notch is csak a nagyobbikon lesz, igazából a több kamera sem kritérium, ha az az egy jól működik (bár azt nagyon furának tartanám, hogy az előlapon kettő, hátlapon egy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged