Képeken a Pixel 3 XL prototípusa

Kezdenek záporozni a harmadik generációs Pixel mobilok hírei, köztük olyanok, miszerint egy harmadik a középkategóriába futhat be, Snapdragon 710-zel. A főattrakció persze a két csúcskiszerelés, azon belül is a notchcsal várt Pixel 3 XL lehet, és ennek a részleteit nem tudja igazán a Google titokban tartani. Két előlapi védőüveg alapján már eddig is valószínű volt a szenzorsziget, egy szkeccs pedig a pontos dimenzióit is előrevetítheti.

A Pixel 3 XL 6,2"-es kijelzőt viselhet, 23,8 milliméter széles bevágással, ami 8,1 milliméter magasságban haraphat ki a panelből. míg az alsó káva 8,8 milliméteres lehet, rajta a sztereó hangszóró egyik elemével. Az XDA Developersnek azt már az Android P bétából sikerült kihámoznia, miszerint az harmadik Pixel generáció vezetékmentes töltéssel érkezhet, plusz az Active Edge szorítófunkciók is visszatérhetnek.

Az állítólagos Pixel 3 XL prototípus Az állítólagos Pixel 3 XL prototípus
Az állítólagos Pixel 3 XL prototípus (forrás: XDA Developers) [+]

A Pixel 3 XL ráadásul készülő prototípusával is kiszivároghatott. Ha odafigyel az ember a felső részletekre, észreveheti a szenzorsziget körvonalait. Bár a szokásosan kettéosztott hátlap alul matt kivitelre utal, az XDA Developers szerint ez a szekció is üvegből lesz, ami ugye előnyös a vezetékmentes töltés szempontjából.


Az állítólagos Pixel 3 XL prototípus (forrás: XDA Developers) [+]

A szokásos G márkajel helyett valami más fedezhető fel alul, az viszont már tiszteletét tette egy Pixel 2 prototípuson, innen lehet tudni, hogy a kémfotók akár hitelesek is lehetnek. Jack kimenet nem volt már azon a generáción sem, a képet alapján pedig nem is érdemes a visszatérésére számítani. A két csúcsmodell esetében a Snapdragon 845 viszont szinte borítékolható, akár csak az őszi bejelentés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés