- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanbacsi
tag
Valóban lehetne itthon is ilyesmi. Bár, nem mint ha gond lenne az akksival, viszont csak megérné ennyiért cserélni. Csak új az új
-
-
-
válasz
TheBikerider #28 üzenetére
Magadra ismertél?
-
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #28 üzenetére
Ha szakmailag relevánsak lennének a fanok hozzászólásai ( mind a két oldalon ) akkor más lenne a hangulat. Sajnos a legtöbb esetben nem szakmaiság hanem inkább a vallásos hit ami eszembejut ezekről ( szerintem tudnánk neveket mondani ha akarnánk akik mint valami inkvizítorok szajkózzák a dogmákat, az ész érveket és tényeket kiforgatva ).
-
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #26 üzenetére
Pedig régen nem volt ez.
És sok jó kis hírt meg le se hoznak, máshol kell rá vadászni. -
-
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #26 üzenetére
Ha az trollkodás hogy szerintem nem azonos a két eset akkor vállalom.
Azt unom már nagyon hogy olyan Apple fanok ( ne vedd magadra ) beszélnek apple ökoszisztémáról meg annak előnyeiről akik max olvasnak róla de sosem használták és legjobb esetben is csak közvetettek a tapasztalataik.
Évekig használtam itthon és a munkahelyemen is Apple gépeket és Apple telefont miközben a táskámba hordtam az iPad-et.
Az AirDrop a sok frissítés után kb használhatatlan lett és nevetséges ugyan de tény hogy az OneDrive szinkronizálás stabilabban ment mint az Apple megoldása ( mind a mai napiga OD-t használok minden platformon minden hiba vagy korlátozás nélkül ).
Visszatérve az akku témára itt nem arról van szó hogy fél éves telefonokban kell akkut cserélni hogy azok ne lassuljanak be ( aki egy kicsit is szakma szemmel nézte az Apple indoklását az könnyesre röhögte magát a terhelési tüskés magyarázkodásokon ), hanem arról hogy az akár 2 éves készülékekben cserélnek garancián túl akkut olyan összegért amiért az Apple munkatársai nem is köszönnek neked ha bemész a boltba.
Valóban vannak trollok de szerintem badarság mindenkit letrollozni akinek nem fér bele az imádott cég viselkedése... -
válasz
bLaCkDoGoNe #22 üzenetére
+1
Az almás hírek általában negatív hangzásúak,mindig megemlítik,hogy milyen drága.
Majd bevonza a hír alá a Trollokat és azok elszabadítják a poklot.
Lehet nem támogatja a cikkírokat az Apple,de azért ilyen látványosan utálni nem kellene,mert így hiteltelenné válik az oldal.Legalábbis nekem. Pártatlannak illene lenni. -
Stabi83
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #22 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a két történetnek köze sincs egymáshoz???
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem ez a baj ezzel a hírrel, hanem az hogy magyar szempontból jelenleg semennyire nem releváns.
Értem én, hogy szponzor a Honor, de ez egy bénácska, átlátszó PR-cikk csupán arról, hogy mekkora jó fejek – Kínában.Ha már idekeverted az iPhone-t, érdemes megnézni, hogy ez a pártatlan oldal milyen címmel és körítéssel hozta le az almások akkucsere programját anno, és milyen módon tette ezt most a barátságos kis kínai céggel. Tanulságos.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Hát igen, sajnos ez most nem egy iPhone-ról szóló infó...
-
törölt tag
válasz
borbastomi #19 üzenetére
Kínában igen. Itt nem hiszem, hogy lesz ilyen.
-
borbastomi
csendes tag
Az előző telóm Honor 8 volt. Tavaly október 27-én járt le a gari rá, én 24-én küldtem be a szervizbe, hogy rendetlenkedik az aksija: ingyen kicserélték
Bár ezek szerint most olcsón is meg lehet úszni, azért az ingyen még mindig jobb üzlet volt.
-
törölt tag
Jöhetne ide is. Még ha csak kb. fél éves a Y7 Prime-om, ennyiért akkoris megéri egy csere, baja nem lesz tőle.
-
janeszgol
félisten
Köszönöm mindenkinek a választ. Akkor nem próbálom be.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
+1
-
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #11 üzenetére
Huhúú. Még garis, lehet akkor beadom most akkucserére. Bár talán ezt a pénzt is megérheti, mivel akkor kap az ember egy majdnem új telefont.
-
janeszgol
félisten
Amúgy mennyi egy akku csere nálunk hivatalosan? 10-20 ezret simán megérne nekem pl egy P10.ben a csere.
-
Stabi83
senior tag
Ez egy korrekt gesztus amivel szerintem többet használnak a márka jóhírének mint buknak anyagilag. Aki nem is rendelkezik ilyen készülékkel az is nehezen köthet bele egy ilyen akcióba.
-
törölt tag
Kínában úgy működik, mint az USA -ban. 1 év jár Honor telefonokra. De pl. kivehető akkumulátornál csak 6 hónap.
-
clon
senior tag
A H8 már 2,5 éve piacon van akinek meg garis annak meg úgyis ingyen cserélik a H8 esetén is. Ott a HPlay fél éves és a listán van de ez csak kína és pont a H8 a példa ami esetén kína ota frissítéssel kapta a Oreo-t az eu meg csak HiSuit-on de ota-n nem. Én abban nem reménykednék, hogy nálunk is lesz ilyen.
-
-
clon
senior tag
Talán a zárt rendszer miatti "sufni" cserét akarják kigolyózni. A telefonok nagy része ugyan lejárt garanciális min. 2 éves de egyáltalán nem elavult a vas DE a kora miatt maga a telefon értéke jelentősen visszaesik és nem éri meg vásárolni és cserélni akkut mert ennek az összege már több mint egy hasonló telefon új értékének a fele.
Vagy egyszerűen nem veszik használtan és ezért "kuka" (vagy inkább asztalfiók) és öko szempontból könnyen támadhatóvá válik a cég a hivatalos eladási adatok alapján.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hiánypótló információ.
Szerintem legyen hír a Dél-szudáni mobilos akciókról, arról hogy hogyan működik a Samsung készülékcsere programja Indiában, vagy az Apple trade-in programjáról.
Relevanciája mindnek ugyanannyi. -
prolad
addikt
Ennyire nagylelkűek, vagy volt valami gond az akksikkal? Amúgy lehetne itthon is, ennyiért nagyon baráti.
-
sharp4
őstag
Reméljük itthon is elérhető egy hasonló akció!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest