- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheBikerider #28 üzenetére
Magadra ismertél?
-
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #28 üzenetére
Ha szakmailag relevánsak lennének a fanok hozzászólásai ( mind a két oldalon ) akkor más lenne a hangulat. Sajnos a legtöbb esetben nem szakmaiság hanem inkább a vallásos hit ami eszembejut ezekről ( szerintem tudnánk neveket mondani ha akarnánk akik mint valami inkvizítorok szajkózzák a dogmákat, az ész érveket és tényeket kiforgatva ).
-
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #26 üzenetére
Pedig régen nem volt ez.
És sok jó kis hírt meg le se hoznak, máshol kell rá vadászni. -
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #26 üzenetére
Ha az trollkodás hogy szerintem nem azonos a két eset akkor vállalom.
Azt unom már nagyon hogy olyan Apple fanok ( ne vedd magadra ) beszélnek apple ökoszisztémáról meg annak előnyeiről akik max olvasnak róla de sosem használták és legjobb esetben is csak közvetettek a tapasztalataik.
Évekig használtam itthon és a munkahelyemen is Apple gépeket és Apple telefont miközben a táskámba hordtam az iPad-et.
Az AirDrop a sok frissítés után kb használhatatlan lett és nevetséges ugyan de tény hogy az OneDrive szinkronizálás stabilabban ment mint az Apple megoldása ( mind a mai napiga OD-t használok minden platformon minden hiba vagy korlátozás nélkül ).
Visszatérve az akku témára itt nem arról van szó hogy fél éves telefonokban kell akkut cserélni hogy azok ne lassuljanak be ( aki egy kicsit is szakma szemmel nézte az Apple indoklását az könnyesre röhögte magát a terhelési tüskés magyarázkodásokon ), hanem arról hogy az akár 2 éves készülékekben cserélnek garancián túl akkut olyan összegért amiért az Apple munkatársai nem is köszönnek neked ha bemész a boltba.
Valóban vannak trollok de szerintem badarság mindenkit letrollozni akinek nem fér bele az imádott cég viselkedése...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest