- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #28 üzenetére
Ha szakmailag relevánsak lennének a fanok hozzászólásai ( mind a két oldalon ) akkor más lenne a hangulat. Sajnos a legtöbb esetben nem szakmaiság hanem inkább a vallásos hit ami eszembejut ezekről ( szerintem tudnánk neveket mondani ha akarnánk akik mint valami inkvizítorok szajkózzák a dogmákat, az ész érveket és tényeket kiforgatva ).
-
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #26 üzenetére
Ha az trollkodás hogy szerintem nem azonos a két eset akkor vállalom.
Azt unom már nagyon hogy olyan Apple fanok ( ne vedd magadra ) beszélnek apple ökoszisztémáról meg annak előnyeiről akik max olvasnak róla de sosem használták és legjobb esetben is csak közvetettek a tapasztalataik.
Évekig használtam itthon és a munkahelyemen is Apple gépeket és Apple telefont miközben a táskámba hordtam az iPad-et.
Az AirDrop a sok frissítés után kb használhatatlan lett és nevetséges ugyan de tény hogy az OneDrive szinkronizálás stabilabban ment mint az Apple megoldása ( mind a mai napiga OD-t használok minden platformon minden hiba vagy korlátozás nélkül ).
Visszatérve az akku témára itt nem arról van szó hogy fél éves telefonokban kell akkut cserélni hogy azok ne lassuljanak be ( aki egy kicsit is szakma szemmel nézte az Apple indoklását az könnyesre röhögte magát a terhelési tüskés magyarázkodásokon ), hanem arról hogy az akár 2 éves készülékekben cserélnek garancián túl akkut olyan összegért amiért az Apple munkatársai nem is köszönnek neked ha bemész a boltba.
Valóban vannak trollok de szerintem badarság mindenkit letrollozni akinek nem fér bele az imádott cég viselkedése... -
Stabi83
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #22 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a két történetnek köze sincs egymáshoz???
-
Stabi83
senior tag
Ez egy korrekt gesztus amivel szerintem többet használnak a márka jóhírének mint buknak anyagilag. Aki nem is rendelkezik ilyen készülékkel az is nehezen köthet bele egy ilyen akcióba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest