- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz Mr. Double B #49 üzenetére
ha nem biztos, hogy...ha nem, biztos, hogy...Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Mr. Double B
tag
válasz kocsisdavid9 #46 üzenetére
Legközelebb ha vicceset akarsz írni, rakd mögé, hogy "/s", mert így még komolyan vesszük a kommentedet.
Mr. Double B
-
Lall
veterán
válasz kocsisdavid9 #46 üzenetére
Szerintem szép, remélem így fog kinézni az eredeti is, ha nem biztos, hogy összefirkálom painttel.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
kocsisdavid9
csendes tag
az a piros csík szerintem csúnya.
-
SkyLine3000
addikt
Előkerülhetnek a teszkós Fila táskák, mert lassan kell akkora tatyó, h tudja az ember hova tenni ezeket a batár dögöket, amiket mindennek lehet nevezni, de telefonnak nem...
-
sz.balazs.95
veterán
-
azopi74
addikt
válasz sz.balazs.95 #39 üzenetére
De nem úgy, hogy a füledhez tartod
-
Matada2.3
veterán
Ez batár nagy minek ekkora telefon és ennyi pici csempe
Finn the human
-
saiyajin
senior tag
Már tegnap is láttam, de még mindig azt mondom hatalmas!
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
törölt tag
Ezt az izét egyenlőre nem tudom hova tenni...de valami ok csak van hogy egyáltalán létezik.
-
sz.balazs.95
veterán
egyébként nadrágot nem adnak mellé, aminek kellőképpen nagy a zsebe?
mondjuk vicces lenne, ha a Levi's-szel összedobnának egy ilyen csomagot mondjuk PocketXL néven...
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
razzorr
őstag
Ez már baromi nagy, de legalább 6 kicsi csempe elfél egymás mellett normálisan.
-
wertigo1984
őstag
válasz Cosmograph #20 üzenetére
Es te Tab3 8.0 3G-?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
culas25
tag
azt hittem elsőre hogy a 2. képen egy xperia mini van mellette...
-
bigmasterg
addikt
Kíváncsi leszek, hogy ezen gyorsabb lesz-e a wp8, mint a többi lumián.
Munkatársamnak van 820 (ha jól tudom ugyan az a cpu, mint 920ban és 1020ban, de kisebb felbontással.), az OK, hogy folyamatos az animácó, nem akad meg, viszont nekem lassú. Mindig végignézni, hogy animálgat két menü között.
A galaxy nexusom érzésre gyorsabb. Gyorsabban vált a menük között. -
moleculez
veterán
Pont ma tapiztam Z Ultrat. Hááát húzós srácok. Igaz telefonálni alig telefonálok, többez olvasok, ott jól jönne, de a szövegbevitel állitva , egy kézzel lehetetlen, pedig előfordul...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Pálin(t)ka
tag
Kicsit furának tartom, hogy az érintő gombok ekkora helyre így össze vannak "zsúfolva"..
-
gzbotii
nagyúr
A masodik kep azert nagyot ut
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
wozzy
tag
válasz Cosmograph #20 üzenetére
Belegondolok, h vki egy z ultrával telefonálgat az utcán... Bohózat
-
HawerKing
őstag
teremtő uristen 6inches kijelzo . Valaki fogott mér kezében Xperia Z t? Nálam van pár napra egy ilyen teló, ez csak 5 inches s kb hasonló a formája a 1520 as nokiájéhoz, szóval már ez egy baromi nagy ólajtó akkor mekkora lesz ez a 1520
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Lambach
tag
1.Végre méret.
2. A korrektor alszik.Now its too late/I bite I suck I empty you/Theres no escape/You have to follow me into/Into the empire of the vampire/Where dreams turn into fright/Into a land called transsylvania/Where life begins at night
-
kisbennya
csendes tag
-
blade zte
őstag
válasz Kereszhaver #2 üzenetére
640kbyte mindenre elég...
1.marketing
2. fejlődés valamiben
3. gpu. Egy wp mobil tud sokmindent, de ha az androidos telókkal nem akarod összehasonlítani, akkor az iphone-nak is jobb van már.
4. Ha hiszed ha nem, a teljesítmény miatt.
5.És ha hiszed ha nem, a wp sem szent. Fognak akadozni majd programok a legelső generáción, főleg a gammák, mert ugye gpu.
6. Ha hiszed, ha nem, sokkal kevesebb erőforrás kell majd neki, hogy egy feladatot elvégezzen, mert ugye jobb magok, és több is van belőlük.
7. Portolni egy 4 magra tervezett (avagy 2 mag, ha iphoneról van szó, bár ott 64 bites a proci), új gpu-t kihasználó, 2gb ramban elférő programot 2 magra, régi gpu-ra, és feleannyi ramra? Nem hálás feladat.
8. TV-re kijátszás, tulajdonképpen a gyors fejlődésnek köszönhetjük, hogy nem is kell szinte DVD lejátszó, ha filmet akarsz magaddal vinni, vagy akár lejátszani valahol, akár HDMI-n fullhd-ban. Márha ez lesz wp-ben.
9. Könnyebb egy jó procira jó OS-t rakni, mint egy kevésbé jóra. Az egyiknél x a korlát, a másiknál pl. x+10. Azt a 10-et meg sok funkcióra lehet használni.Az, hogy ha esetleg nem használják ki, én kérek elnézést, a nokia, meg a wp hibája lesz. A gyártók jó része talált valamit, amire ölheti azt a sok ramot, meg procit. (Tudom, hogy a wp-sek fele valami galaxy s xy laggolását hozza fel ilyenkor, de a nagy többségnek ez nem szokott feljönni, és én most ettől a dologtól ezért eltekintek.)
Oppo find 7 astro black
-
stewe780
őstag
Ez még telefon kategória
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
kisbennya
csendes tag
"és tovább nem bőíthető 32 GB belső mem´riával érkezik, ám a Lumia 1020-hoz hasonlóan itt is számítani lehet 64 GB-os variánsra is." Hát árára kíváncsi leszek, ha jön 64gigás verzió akkor nincs probléma. Felhőt meg sokan nem szeretik...bár nekem nem volna vele problémám
-
kisbennya
csendes tag
Microsofték viszonylag eztis szeretnék fotózásra kihegyezni, gondolom én (20mp?) tudom,hogy nem csak ez számít... de nem lesz kevés a 32gb? O.o
-
batai15
félisten
Igaz tegnap már fenn volt a wp centralon,de jó itt is. Tetszik a teló
-
kolosanyi
veterán
válasz Kereszhaver #2 üzenetére
Pont ezért. Így a hardverb.zik most már WP telefonra is nyáladzhatnak. Ettől rosszabb nem lesz. Igaz, jobb se nagyon...
-
Воланд
titán
válasz sz.balazs.95 #1 üzenetére
proto-nak a szeriaszama van kitakarva.
cikkhez: lehet majd boviteni a tarhelyet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
moleculez
veterán
Valamit painttel kifestettek jo igenyesen a kínaiak... Az NW utan kb mikor jon a GDR3 a tobbi modellre?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Kereszhaver
tag
Mi a tücsöktetemnek kell s800?(a hypeon kívül)
Sorminta nem kell!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
sz.balazs.95
veterán
az a piros basz mit keres ott a képernyő alatt?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest