- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
Mr. Double B #49 üzenetére
ha nem biztos, hogy...ha nem, biztos, hogy... -
Mr. Double B
tag
válasz
kocsisdavid9 #46 üzenetére
Legközelebb ha vicceset akarsz írni, rakd mögé, hogy "/s", mert így még komolyan vesszük a kommentedet.
-
Lall
veterán
válasz
kocsisdavid9 #46 üzenetére
Szerintem szép, remélem így fog kinézni az eredeti is, ha nem biztos, hogy összefirkálom painttel.
-
kocsisdavid9
csendes tag
az a piros csík szerintem csúnya.
-
SkyLine3000
addikt
Előkerülhetnek a teszkós Fila táskák, mert lassan kell akkora tatyó, h tudja az ember hova tenni ezeket a batár dögöket, amiket mindennek lehet nevezni, de telefonnak nem...
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #39 üzenetére
De nem úgy, hogy a füledhez tartod
-
Matada2.3
veterán
Ez batár nagy
minek ekkora telefon és ennyi pici csempe
-
saiyajin
senior tag
Már tegnap is láttam, de még mindig azt mondom hatalmas!
-
törölt tag
Ezt az izét egyenlőre nem tudom hova tenni...de valami ok csak van hogy egyáltalán létezik.
-
sz.balazs.95
veterán
egyébként nadrágot nem adnak mellé, aminek kellőképpen nagy a zsebe?
mondjuk vicces lenne, ha a Levi's-szel összedobnának egy ilyen csomagot mondjuk PocketXL néven...
-
razzorr
őstag
Ez már baromi nagy, de legalább 6 kicsi csempe elfél egymás mellett normálisan.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Cosmograph #20 üzenetére
Es te Tab3 8.0 3G-?
-
culas25
tag
azt hittem elsőre hogy a 2. képen egy xperia mini van mellette...
-
bigmasterg
addikt
Kíváncsi leszek, hogy ezen gyorsabb lesz-e a wp8, mint a többi lumián.
Munkatársamnak van 820 (ha jól tudom ugyan az a cpu, mint 920ban és 1020ban, de kisebb felbontással.), az OK, hogy folyamatos az animácó, nem akad meg, viszont nekem lassú. Mindig végignézni, hogy animálgat két menü között.
A galaxy nexusom érzésre gyorsabb. Gyorsabban vált a menük között. -
moleculez
veterán
Pont ma tapiztam Z Ultrat. Hááát húzós srácok. Igaz telefonálni alig telefonálok, többez olvasok, ott jól jönne, de a szövegbevitel állitva , egy kézzel lehetetlen, pedig előfordul...
-
Pálin(t)ka
tag
Kicsit furának tartom, hogy az érintő gombok ekkora helyre így össze vannak "zsúfolva"..
-
gzbotii
nagyúr
A masodik kep azert nagyot ut
-
wozzy
tag
válasz
Cosmograph #20 üzenetére
Belegondolok, h vki egy z ultrával telefonálgat az utcán... Bohózat
-
HawerKing
őstag
teremtő uristen
6inches kijelzo . Valaki fogott mér kezében Xperia Z t? Nálam van pár napra egy ilyen teló, ez csak 5 inches s kb hasonló a formája a 1520 as nokiájéhoz, szóval már ez egy baromi nagy ólajtó akkor mekkora lesz ez a 1520
-
Lambach
tag
1.Végre méret.
2. A korrektor alszik. -
kisbennya
csendes tag
-
blade zte
őstag
válasz
Kereszhaver #2 üzenetére
640kbyte mindenre elég...
1.marketing
2. fejlődés valamiben
3. gpu. Egy wp mobil tud sokmindent, de ha az androidos telókkal nem akarod összehasonlítani, akkor az iphone-nak is jobb van már.
4. Ha hiszed ha nem, a teljesítmény miatt.
5.És ha hiszed ha nem, a wp sem szent. Fognak akadozni majd programok a legelső generáción, főleg a gammák, mert ugye gpu.
6. Ha hiszed, ha nem, sokkal kevesebb erőforrás kell majd neki, hogy egy feladatot elvégezzen, mert ugye jobb magok, és több is van belőlük.
7. Portolni egy 4 magra tervezett (avagy 2 mag, ha iphoneról van szó, bár ott 64 bites a proci), új gpu-t kihasználó, 2gb ramban elférő programot 2 magra, régi gpu-ra, és feleannyi ramra? Nem hálás feladat.
8. TV-re kijátszás, tulajdonképpen a gyors fejlődésnek köszönhetjük, hogy nem is kell szinte DVD lejátszó, ha filmet akarsz magaddal vinni, vagy akár lejátszani valahol, akár HDMI-n fullhd-ban. Márha ez lesz wp-ben.
9. Könnyebb egy jó procira jó OS-t rakni, mint egy kevésbé jóra. Az egyiknél x a korlát, a másiknál pl. x+10. Azt a 10-et meg sok funkcióra lehet használni.Az, hogy ha esetleg nem használják ki, én kérek elnézést, a nokia, meg a wp hibája lesz. A gyártók jó része talált valamit, amire ölheti azt a sok ramot, meg procit. (Tudom, hogy a wp-sek fele valami galaxy s xy laggolását hozza fel ilyenkor, de a nagy többségnek ez nem szokott feljönni, és én most ettől a dologtól ezért eltekintek.)
-
stewe780
őstag
Ez még telefon kategória
-
kisbennya
csendes tag
"és tovább nem bőíthető 32 GB belső mem´riával érkezik, ám a Lumia 1020-hoz hasonlóan itt is számítani lehet 64 GB-os variánsra is." Hát árára kíváncsi leszek, ha jön 64gigás verzió akkor nincs probléma. Felhőt meg sokan nem szeretik...bár nekem nem volna vele problémám
-
kisbennya
csendes tag
Microsofték viszonylag eztis szeretnék fotózásra kihegyezni, gondolom én (20mp?) tudom,hogy nem csak ez számít... de nem lesz kevés a 32gb? O.o
-
batai15
félisten
Igaz tegnap már fenn volt a wp centralon,de jó itt is. Tetszik a teló
-
kolosanyi
veterán
válasz
Kereszhaver #2 üzenetére
Pont ezért. Így a hardverb.zik most már WP telefonra is nyáladzhatnak. Ettől rosszabb nem lesz. Igaz, jobb se nagyon...
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #1 üzenetére
proto-nak a szeriaszama van kitakarva.
cikkhez: lehet majd boviteni a tarhelyet.
-
moleculez
veterán
Valamit painttel kifestettek jo igenyesen a kínaiak... Az NW utan kb mikor jon a GDR3 a tobbi modellre?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #1 üzenetére
Olyan mint ha a képre lenne ráfirkálva.
-
Kereszhaver
tag
Mi a tücsöktetemnek kell s800?(a hypeon kívül)
Sorminta nem kell!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
sz.balazs.95
veterán
az a piros basz mit keres ott a képernyő alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újakk két fotón is látható a Nokia rövidesen leleplezésre kerülő óriásmobilja.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest