- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Röviden, mert munkaeszköz, nem várhatok heteket, amire az iPon kisakkozza, hogy mi legyen. Hosszabban, mert nagyjából minden alternatívának van valami nyűgje jelenleg. Nincs mire cserélni, nem "egyedi" hiba, ez ilyen, amit kapnék helyette ugyanilyen lap, ugyanilyen retek lenne.
-
"A 8mps indulás nálam is megvan (laptól függ amúgy, és intelnél is megtörténik), de még azzal együtt is kevesebb mint 30mp alatt az asztalon vagyok, teljesen vállalható szerintem."
Nem, nem vállalható akkor, amikor a konkurenciánál ugyanez fele ennyi időbe kerül. Nem beszélek a Ryzen ellen, pedig pont én vagyok az egyik, aki nagyon szívja vele a brokit, mert jó eséllyel a problémák jelentős részét az alaplapok kiforratlansága okozza. A baj csak az, hogy én a végeredményt látom, az érdekel, nem az, hogy mi vagy ki miatt olyan sz@r a helyzet, amilyen.
Elfogadhatatlan, hogy stabil működéshez rendesen bele kell mászni a BIOS lelkivilágába, vagy ha úgy tetszik, ki kell ismerni a gépet. Nem volt ezzel probléma 10-15 évvel ezelőtt, de ma már ultra kínos. És, hangsúlyozom, NEM tuningról beszélünk, csak épeszű működésről (hogy leadja az órajelet terheletlenül, hogy ne adjon a rohadt deszka 1,5 voltot neki idle-ben, okozva ezáltal 10-12 fokos hőmérséklet ugrásokat, hogy ne 30 másodperc legyen egy boot, hogy legyen alvó állapot, hogy stabil legyen az XMP profil (ha már van)).
-
MZperX75
addikt
A gépem x éve nincs kikapcsolva,persze volt telepítés miatt restart és volt 2 -3 áramszünet az elmúlt x évben,és 6-8 havonta kap egy félórás tisztítást a portól,bármikor hozzáérek az egérhez ott a rendszer kész rajtra.
Sosem értettem miért fontos ,vagy kinek fontos ,hogy bekapcsolás után mennyi idő alatt áll fel a gép? Bár ez csak nálam nem számít,lehet akkor elnézést.
-
->Raizen<-
veterán
Kíváncsi vagyok mit fog gurítani a threadripper. Ott lehet szépíteni az amd-nek bővebb ram kompatibilitással, stabilabb működéssel, ne adj isten jobb tuning potenciállal. De mondjuk nem fog menni szinte biztos 12/16 maggal a 4,7 4,8 ghz mint most az intelnek x299-el 10 maggal.
-
->Raizen<-
veterán
Nem akad a rízsszemekkel sem semmi csak cserébe ott van hogy szophatsz a sok kis apróság miatt erratumok ugye..+ ami a kiforratlan biosok miatt is "gáz". El lehet menni a topicjába..
8 mp amig képet ad a gép meg még sorolhatnám elfelejti a beállításokat cserélgesd az elemet...
Tudod kinek hiányzik ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged