Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #124 üzenetére
Attól függ hol veszed. Én itt vettem és 1 év a garancia rá. Ha bármi gond lenne, azonnal kapom az újat és az eladó majd érvényesíti Kína felé a garanciát ahogy akarja. Aki Kínából veszi annak oda is kell postáznia és az egy csomó pénz és idő, úgy meg sem venném. A többség bevállalja.
(#125) GALARDO
Mivel ez egy fórum, mindenki oda lép be ahova szeretne és nem te fogod megszabni kinek mihez van joga. Nem folyik semmilyen hittérítés, mert soha senkit nem akartam még meggyőzni, hogy milyen telefont vegyen. Gondolom elég felnőtt itt már a többség ahhoz, hogy maga döntsön. Ne legyél ennyire frusztrált, mert árt az egészségnek. Abban azért biztos vagyok, hogy nálad sokkal jobban értek a telefonokhoz és nem csak egy típushoz ami ráadásul annyira egyszerű, hogy tudás sem szükséges hozzá (Jobs mondta). Nézz egy kicsit tovább az orrodnál és hamar látni fogod, hogy az jPhone-ok is ugyanúgy ott vannak minden Androidos fórumban, mint az utánad következő komád veled együtt.(#126) Tibee86
Nem érted az iróniát és sajnos humorérzéked sincs. Sajnos lövésed sincs a telefonokról, mert csak degradáló hozásszólásaid vannak. Nem kell játszanod az okost, egyszerű vagy és ezt nem is tudod palástolni. Nektek komolyan ennyire fáj, hogy Alkatrazzal nem tépjük egymást és nem anyázunk csak beszélgetünk? Ő nem akar meggyőzni, hogy vegyek iPhone-t, mert nekem csak ez lesz a megfelelő és én sem akarom őt, hogy vegyen Xiaomi-t, hiszen megtalálta a számítását az Apple márkában. Te úgy érzed, hogy valamiért mindig kell nekem valami olyat írnod, amire azt gondolod lekezelő lesz és ebből lassan sportot űzöl. Ebben is gyenge vagy, de majd megmutatom, hogyan kell, persze rajtadHagylak a beltenyészeteddel szivárvány és a választ már el sem olvasom.
Léptem a fórumból, pedig Alkatrazzal lehetett normálisan beszélgetni.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #122 üzenetére
Azért, hogy mit, honnan és hogyan lopnak össze, azért tartsák ők a hátukat, nekem a lényeg amit kapok. Azért, hogy "Android" nem azt jelenti, hogy egyforma minden Márka alatt. Vannak akik nagyon jól tudják a saját kezelőfelületükhöz optimizálni és vannak akik egy bug halmazt tesznek le az asztalra. Ezért jó a Xiaomi, a MIUI igencsak nagy szabadságot ad és alapból tele van olyan opciókkal, amit mindig külön programokkal lehetett csak elérni, ha egyáltalán működött is telepítés után. Ezenkívül nagyon tetszik, hogy minden pénteken jönnek a frissítések ami mindig tartalmaz egy kis újdonságot. Anyaghasználat és Harveresen is a legjobbat teszik le az asztalra. Ott az új Mi Note Pro. Igencsak felső kategória lett és ha most vennék nem is gondolkodnék semmi máson, pedig az is az iPhone ára körül lesz.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #118 üzenetére
Én meg pont ezért veszek Xiaomi-t, mert ez az a telefon ami tökéletesen használható. Nem azért vettem, mert olcsó, mert igencsak nem volt olcsó amikor megjelent. El sem tudod képzelni mennyire jó, mindenféle kompromisszumok nélkül. Soha nem volt előtte Kínai telefonom, de nagyon jó, hogy rábeszéltem magam és azóta többször is megfordult a fejembe, miért is fizettem ennyi pénzt előtte egy neves márkáért. Jó, abban van igazság, hogy szeretem kicsit heccelni az iPhone tulajokat, mert annyira el van szállva némelyik, hogy nem árt kicsit visszarántani a földre.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #116 üzenetére
Mire lennék irigy, egy telefonra? Nem hiszem, hogy ide tartozik ki mennyit keres, de lehet, hogy neked ez egy komoly tétel, ha már ezt írod. Ez a te gondolkodásmódod, hogy aki nem ezt a márkát veszi annak nem telik rá. Mindenki tisztában van vele kik veszik nagyrészt és véletlen sem szeretném, hogy közéjük soroljanak. Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg nem jön be amit és ahogy képvisel a cég? Ajánlom neked nézd meg Steve Jobs filmet és vond le a tanulságot. Felesleges trágárul beszélned, mert ettől még kisebb leszel csak.
-
Fejvadi
nagyúr
Így igaz és remélem sosem kell ennél többet tudnom róla. Haszontalan tudásra nem akarok szert tenni. Tudom, szerinte is 11 óra kijelzővilágítással elvan az iPhone 1 feltöltéssel, úgy, hogy közben futnak a programok is a háttérben. Ezt mindenki elhiszi aki még nem látott telefont. Olvasd el azokat is akik tudják mit is mér az az adat és rájössz, hogy még azt sem tudod mit használsz.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #78 üzenetére
Mint ahogy téged is mindenhol
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #53 üzenetére
"Ha most a Xiaomi, Lenovo, vagy egyéb másik szemét gyártó"
Még szerencse, hogy csak a buta embereknek az.
-
Fejvadi
nagyúr
Akkor most lehet mondani, hogy "Mehetnek a víz alá"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple újabb szabadalmat védetett le, mely által nem kell radikálisan eltérni a mostani formatervtől, mégis IP-védettséget kaphatnak a készülékek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok