- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Nézz egy kicsit tovább az orrodnál és hamar látni fogod, hogy az jPhone-ok is ugyanúgy ott vannak minden Androidos fórumban, mint az utánad következő komád veled együtt.
Te nem voltál jó értő olvasásból ugye? Azt írod, hogy nem hittérítesz, akkor miért olvasok egy vacak kínai telefonról, egy ájfon topikban? Én miért nem megyek Xiaomi topicba leírni, hogy milyen jó a hatplusz? A hozzá (nem) értésedet meg nem kell bizonygatni, hisz elég csak visszaolvasni. További szép napot!
-
GALARDO
addikt
Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg nem jön be amit és ahogy képvisel a cég?
Akkor mit is keresel itt? Imádom, hogy minden topikban (Minden platform/márka, nem csak droidosok!) megjelennek ilyen önkéntes hittérítők, és teleszórják okosságokkal. Legalább értenétek hozzá...
-
alkatraz3000
senior tag
Valóban 20 évesen ez egy komolytetel volt számomra, hiszen a nyári keresetembol ezt vásároltam. Azert gondolom, hogy irigy vagy, mert állandóan csak leugatni tudsz mindent, ami Apple. Kijelentőmodban elmondod, hogy az akku nem bír annyit, mégha bír is. En azert vettem ezt a telefont, mert kb 300 kipróbált telefon közül sosem tudtam olyan alternatívát, ami 2 hétnél tovább normálisan használható maradt. Egyáltalán nem érdekel, ki mit vesz. Felőlem vehetsz xiaomit, dogeet meg isten (se) tudja hány márka van.
Amit a cég képvisel, kifejezetten tetszik. Megnéztem a filmet, elég felületes volt es sok fontos pont kimaradt. Walter Isaacson által irt könyv pedig az egyik kedvencem. Mégha Jobs egy tahó is tudott lenni, es technikailag nem igazán értett a dolgokhoz, de mindig olyan dolgokat tudott megalkotni es kipréselni a csapatából, amiből később a te általad istenített xiaomi is építkezett.
-
alkatraz3000
senior tag
irigy vagy basszus? Oke, neked nem telik erre, vagy nem tudom, de erről nem a telefon tehet.
Ha többen is elmondják, hogy DE igenis kibírja ez a rohadt telefon annyi feltöltéssel, akkor nem kell itt hőbörögni, hogy nem. Gondolom kb 1,5 percig fogtál meg egyet az MM-ben, igy az akkut nem tudtad tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Ingatlanos topic!
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xbox Ultimate előfizetések
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged