- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTommi
aktív tag
válasz alkatraz3000 #101 üzenetére
Azt írja, hogy az utolsó feltöltés óta eltelt idő. Ez nem a kijelző ideje, hacsak nem több mint 6 órán keresztül tartod a kezedben a készüléket úgy, hogy a kijelző folyamatosan világít.
SXZ2 és SXZ5c
-
alkatraz3000
senior tag
Hát komolyan, akkor B.sszátok meg nem bírja vegyetek egyet.
[ Szerkesztve ]
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
doooo
veterán
válasz alkatraz3000 #107 üzenetére
Na látod.. ez már egy jó vicc!!!
-
doooo
veterán
válasz alkatraz3000 #109 üzenetére
pontosan. inkább legyen pulzusmérős szappantartó, mint olyan szappantartó, ami még azt se méri..
-
-
b4zsi-
őstag
IOSe-n a használat az a tényleges használatot jelenti.
Ami meglendítheti az értéket az a zenehallgatás, mert akkor is pörög a használati idő csak ugye a kijelző ki van kapcsolva.
Amikor nem használod a telefont akkor pedig a készenléti idő pörög, ami a képen nem látszik.
Alcatraz3000 képe helyes csak nehéz néhány rövid üzemidőt birtokló telefonos embernek elhinnie.... -
Fejvadi
nagyúr
Így igaz és remélem sosem kell ennél többet tudnom róla. Haszontalan tudásra nem akarok szert tenni. Tudom, szerinte is 11 óra kijelzővilágítással elvan az iPhone 1 feltöltéssel, úgy, hogy közben futnak a programok is a háttérben. Ezt mindenki elhiszi aki még nem látott telefont. Olvasd el azokat is akik tudják mit is mér az az adat és rájössz, hogy még azt sem tudod mit használsz.
[ Szerkesztve ]
-
alkatraz3000
senior tag
irigy vagy basszus? Oke, neked nem telik erre, vagy nem tudom, de erről nem a telefon tehet.
Ha többen is elmondják, hogy DE igenis kibírja ez a rohadt telefon annyi feltöltéssel, akkor nem kell itt hőbörögni, hogy nem. Gondolom kb 1,5 percig fogtál meg egyet az MM-ben, igy az akkut nem tudtad tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz alkatraz3000 #116 üzenetére
Mire lennék irigy, egy telefonra? Nem hiszem, hogy ide tartozik ki mennyit keres, de lehet, hogy neked ez egy komoly tétel, ha már ezt írod. Ez a te gondolkodásmódod, hogy aki nem ezt a márkát veszi annak nem telik rá. Mindenki tisztában van vele kik veszik nagyrészt és véletlen sem szeretném, hogy közéjük soroljanak. Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg nem jön be amit és ahogy képvisel a cég? Ajánlom neked nézd meg Steve Jobs filmet és vond le a tanulságot. Felesleges trágárul beszélned, mert ettől még kisebb leszel csak.
-
alkatraz3000
senior tag
Valóban 20 évesen ez egy komolytetel volt számomra, hiszen a nyári keresetembol ezt vásároltam. Azert gondolom, hogy irigy vagy, mert állandóan csak leugatni tudsz mindent, ami Apple. Kijelentőmodban elmondod, hogy az akku nem bír annyit, mégha bír is. En azert vettem ezt a telefont, mert kb 300 kipróbált telefon közül sosem tudtam olyan alternatívát, ami 2 hétnél tovább normálisan használható maradt. Egyáltalán nem érdekel, ki mit vesz. Felőlem vehetsz xiaomit, dogeet meg isten (se) tudja hány márka van.
Amit a cég képvisel, kifejezetten tetszik. Megnéztem a filmet, elég felületes volt es sok fontos pont kimaradt. Walter Isaacson által irt könyv pedig az egyik kedvencem. Mégha Jobs egy tahó is tudott lenni, es technikailag nem igazán értett a dolgokhoz, de mindig olyan dolgokat tudott megalkotni es kipréselni a csapatából, amiből később a te általad istenített xiaomi is építkezett.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz alkatraz3000 #118 üzenetére
ha a gyártó ennél kisebb üzemidőt ad meg, akkor nálad hogy jön ki majd' a duplája?
(és ne feledjük, hogy kivétel nélkül mindegyik gyártó többet ad meg a valósnál)
nem kötekedni szeretnék, komolyan érdekel.#?*@&!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz alkatraz3000 #118 üzenetére
Én meg pont ezért veszek Xiaomi-t, mert ez az a telefon ami tökéletesen használható. Nem azért vettem, mert olcsó, mert igencsak nem volt olcsó amikor megjelent. El sem tudod képzelni mennyire jó, mindenféle kompromisszumok nélkül. Soha nem volt előtte Kínai telefonom, de nagyon jó, hogy rábeszéltem magam és azóta többször is megfordult a fejembe, miért is fizettem ennyi pénzt előtte egy neves márkáért. Jó, abban van igazság, hogy szeretem kicsit heccelni az iPhone tulajokat, mert annyira el van szállva némelyik, hogy nem árt kicsit visszarántani a földre.
-
alkatraz3000
senior tag
-
Fejvadi
nagyúr
válasz alkatraz3000 #122 üzenetére
Azért, hogy mit, honnan és hogyan lopnak össze, azért tartsák ők a hátukat, nekem a lényeg amit kapok. Azért, hogy "Android" nem azt jelenti, hogy egyforma minden Márka alatt. Vannak akik nagyon jól tudják a saját kezelőfelületükhöz optimizálni és vannak akik egy bug halmazt tesznek le az asztalra. Ezért jó a Xiaomi, a MIUI igencsak nagy szabadságot ad és alapból tele van olyan opciókkal, amit mindig külön programokkal lehetett csak elérni, ha egyáltalán működött is telepítés után. Ezenkívül nagyon tetszik, hogy minden pénteken jönnek a frissítések ami mindig tartalmaz egy kis újdonságot. Anyaghasználat és Harveresen is a legjobbat teszik le az asztalra. Ott az új Mi Note Pro. Igencsak felső kategória lett és ha most vennék nem is gondolkodnék semmi máson, pedig az is az iPhone ára körül lesz.
-
GALARDO
addikt
Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg nem jön be amit és ahogy képvisel a cég?
Akkor mit is keresel itt? Imádom, hogy minden topikban (Minden platform/márka, nem csak droidosok!) megjelennek ilyen önkéntes hittérítők, és teleszórják okosságokkal. Legalább értenétek hozzá...
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Fejvadi
nagyúr
válasz alkatraz3000 #124 üzenetére
Attól függ hol veszed. Én itt vettem és 1 év a garancia rá. Ha bármi gond lenne, azonnal kapom az újat és az eladó majd érvényesíti Kína felé a garanciát ahogy akarja. Aki Kínából veszi annak oda is kell postáznia és az egy csomó pénz és idő, úgy meg sem venném. A többség bevállalja.
(#125) GALARDO
Mivel ez egy fórum, mindenki oda lép be ahova szeretne és nem te fogod megszabni kinek mihez van joga. Nem folyik semmilyen hittérítés, mert soha senkit nem akartam még meggyőzni, hogy milyen telefont vegyen. Gondolom elég felnőtt itt már a többség ahhoz, hogy maga döntsön. Ne legyél ennyire frusztrált, mert árt az egészségnek. Abban azért biztos vagyok, hogy nálad sokkal jobban értek a telefonokhoz és nem csak egy típushoz ami ráadásul annyira egyszerű, hogy tudás sem szükséges hozzá (Jobs mondta). Nézz egy kicsit tovább az orrodnál és hamar látni fogod, hogy az jPhone-ok is ugyanúgy ott vannak minden Androidos fórumban, mint az utánad következő komád veled együtt.(#126) Tibee86
Nem érted az iróniát és sajnos humorérzéked sincs. Sajnos lövésed sincs a telefonokról, mert csak degradáló hozásszólásaid vannak. Nem kell játszanod az okost, egyszerű vagy és ezt nem is tudod palástolni. Nektek komolyan ennyire fáj, hogy Alkatrazzal nem tépjük egymást és nem anyázunk csak beszélgetünk? Ő nem akar meggyőzni, hogy vegyek iPhone-t, mert nekem csak ez lesz a megfelelő és én sem akarom őt, hogy vegyen Xiaomi-t, hiszen megtalálta a számítását az Apple márkában. Te úgy érzed, hogy valamiért mindig kell nekem valami olyat írnod, amire azt gondolod lekezelő lesz és ebből lassan sportot űzöl. Ebben is gyenge vagy, de majd megmutatom, hogyan kell, persze rajtad Hagylak a beltenyészeteddel szivárvány és a választ már el sem olvasom.Léptem a fórumból, pedig Alkatrazzal lehetett normálisan beszélgetni.
-
GALARDO
addikt
Nézz egy kicsit tovább az orrodnál és hamar látni fogod, hogy az jPhone-ok is ugyanúgy ott vannak minden Androidos fórumban, mint az utánad következő komád veled együtt.
Te nem voltál jó értő olvasásból ugye? Azt írod, hogy nem hittérítesz, akkor miért olvasok egy vacak kínai telefonról, egy ájfon topikban? Én miért nem megyek Xiaomi topicba leírni, hogy milyen jó a hatplusz? A hozzá (nem) értésedet meg nem kell bizonygatni, hisz elég csak visszaolvasni. További szép napot!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
b4zsi-
őstag
Abban azért biztos vagyok, hogy nálad sokkal jobban értek a telefonokhoz és nem csak egy típushoz ami ráadásul annyira egyszerű, hogy tudás sem szükséges hozzá (Jobs mondta).
Javasollak iOS szakértőnek.
-
TTommi
aktív tag
válasz alkatraz3000 #103 üzenetére
Két érték van. Az egyik a használati (ezt fotóztad le) a másik a standby, vagyis készenléti idő. Az utóbbi általában jóval több, mivel ez egy inaktív állapotra vonatkozik, ahol még hálózati kapcsolat sincs. Például repülőgépes módra állítod, kikapcsolod a wifi-t, bluetooth-t stb, de magát a telefont nem. Ezt jelenti a rendelkezésre állás, vagyis bármikor 2 másodpercen belül hálózaton tudsz lenni anélkül, hogy a rendszernek be kellene bootolnia.
Amit te lefotóztál, az ezzel szemben egy, az aktuális használat mérése nyomán, kalkulált használati idő, amit mint említettem egyrészt a jelenlegi használat függvényében másrészt a legutolsó töltöről való lecsatlakoztatás utáni energia szint függvényében kalkulál.
Én androidot használok, nem tudtam, hogy az iOS nem méri külön a kijelző időt ami tulajdonképpen nem baj. Az androidnál én tételesen látom, hogy a különböző rendszer elemek mennyire szívják el az energiát így könnyű az energia felhasználást optimalizálni. A kijelző idő értelem szerűen azt mutatja, hogy csak a kijelző mennyi tápot vett el az utolsó feltöltés óta, vagyis mennyi ideig volt a kijelző bekapcsolt állapotban. Ez persze függ a kijelző fényerejétől is, de általában 4-6 óra közötti értéket tudnak hozni a mobilok a teljes feltöltéstől a teljes kimerülésig. Ha ez két nap alatt jön össze, akkor ebből az is következik, hogy ennyi idő az életemből azzal ment el, hogy a kijelzőt bámultam. Ez lehet email, telefonszám művelet, játék, film, böngészés. Nincs benne a kapcsolat fenntartás, a zenelejátszás, és semmi olyan amihez nem kell maga a kijelző működése.
Én egy Z2-es Xperiát használok. Nekem a kijelző időm 5 és 6 óra között váltakozik automata fényerő beállítás mellett és így bír ki több, mint két napot folyamatos email szinkron és 3G hálózat mellett úgy, hogy napi 2 órát telefonálok, kb ugyanennyit skypolok (olyankor wifi kapcsolat is van) és nap végén a srácok nyüstölik a trafic racert kb 1-1,5 órán át.
Ma a Sony Z3 széria a legjobb telefon energia hatékonyság szempontjából, de a Z2 is csak picit van elmaradva. Úgy emlékeztem az iphone ilyen téren a közép mezőnyben van valahol, ezért néztem egy nagyot a 10-11 órás kijelző értéken.SXZ2 és SXZ5c
-
Upo
addikt
Androidon kb. ilyen meg ilyen statisztikák vannak, pontosan tudható a raw kijelző idő, a 4 óra feletti az már top kategóriának számít. 6+-ra az a 11 óra az képtelenség, az valami más érték lehet, tuti nem kijelző idő.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest