- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Graphics #223 üzenetére
Lehet.
Feleségemnek egy Umi X1 Pro van (ugyanaz a hardver mint a G2F, csak HD-s 4,7 col kijelző), abban is ugye 2 slot van, de az egyik micro sim, így mivel nem akartam szétvágni, a másik slotba tettem a kártyát, bekapcsoltuk neki (Vodás) a netet és vígan megy.
A napokban kellene megérkeznie a SIM vágónak, így ha majd lesz egy másik SIM, akkor kipróbáljuk.De a G2F-ben is megy a Voda, mert mielőtt eladtam ki volt próbálva. A mostani használójának 2 Telenor kártyája van benne, de nincs mobilnet előfizetése (legalábbis így tudja, szerintem van, mivel ugyanabban a csomagban van mint a családom egy része), de nem használja, csak a wifit.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Graphics #218 üzenetére
Amíg nem jó APN van beállítva addig háklis a Vodafonra (de ez igaz bármelyik telefonra/szolgáltató) , egyébként semmi baja vele.
Annyi az egész, hogy amíg Magyarországon vásárolsz "honosított" telefonokat, azokban legtöbb esetben alapból ki vannak helyesen töltve ezek az infók, mivel a userek nagy többségének lövése sincs, hogy ezt előtte be kellene állítani, és az eladóknak sem éri meg, hogy minden ilyen vevő ott reklamáljon, hogy a telefon nem jó.
Ez ugyebár kínai vásárlásból való telefonoknál nem igaz, megspékelve, hogy a 3G többnyire csak az egyik slotban működik, rá is van írva legtöbbször, hogy wcdma, vagy 3G. Ez volt régebben, a maiaknál ezt nem tudom 100%-ra mondani, de mostanság is látom sok fotón, hogy külön jelölve van a 3G-s slot. -
Blizzardking
őstag
válasz
Graphics #110 üzenetére
Ezt elsősorban azok miatt írtam be, akik annyira paráznak hogy lesz egy nem fogadott hívásuk, hogy instant dealbreaker. Ennél már csak az lenne a borzalmasabb, ha nem világítana alul az a három kaszvadt gomb!
Az átirányítás tarifájáról azóta nem elmélkedem, mióta megsaccoltam hogy a dual active-osokhoz képest az árkülönbözetből 20 évig átirányíthatok, különben se muszáj felvenni. Csak nem mindegy hogy valami nem működik, vagy működik de van valami ára a dolognak.Ed3r_X_ - te magadat idézed..?
Olyan nem szokott lenni, hogy egyes szám harmadik személyben beszélsz Ed3r_X_-ről?
-
Kampó
senior tag
válasz
Graphics #138 üzenetére
ismerem a márkát...
személyesen még nem.. mert Pandawillről meg Alibabárol nem szivesen rendeltem volna telefont.. itthon meg nem nagyon lehet hozzájutni.. olyan értelemben hogy beslattyogok valamelyik müszaki boltba aztán kezembe adják a polcról....de ugyan igy.. sem UMI, sem ZOPO, sem XIAOMI és MEIZU sincs nagyon hazánkban fellehető kereskedelmi forgalomban....
javitva
-
törölt tag
válasz
Graphics #133 üzenetére
Van amiben a Krüger erősebb még, árban, ahogy én nézem + irányba.
Amúgy igen, a C7 kijelzője és kamerája össze sem hasonlítható ezzel.
Amiket én olvastam a Jiayu márkáról nagyon szimpatikus, de még nincs vele tapasztalatom. Ráadásul ez azért egyenlőre szerintem elég nehezen verhető ajánlat...
-
gghrtz
őstag
válasz
Graphics #124 üzenetére
Hát nem láttad! Az qhd! Ennyi.
Hol fikázzák az MTK-t? Olcsó, jó a sebesség, jó a fogyasztás. (És a ROM-ok amik vannak a telókra nekem mindig jók voltak) Áhh... minek is erőlködök. Ahhoz képest, hogy telefon mániás vagy, eléggé inkompetens vagy a témában. Azért fikázzák a másikat, ezt meg dicsőítik, mert nem tudsz olvasni. OLVASD EL A TESZTEKET!
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
válasz
Graphics #114 üzenetére
Jiayu g2...
négymagos, MediaTek MT6582 dolgozza fel a számításokat, magonként 1,3 GHz-es órajellel. Ahogy a lenti táblázat és a videó is mutatja, nem is rosszul. Kapunk mellé 1 GB RAM-ot és egy Mali-400MP2 grafikus gyorsítót,
kijelző...
a 4,3 hüvelykes képátló mellett döntöttek. Ehhez pont elegendő az FWVGA (480 x 854 pixel)Krüger&Martz Mists
4,3 inches kijelzővel felszerelt, valóban kompakt masinát,Az előlap egészét valamiféle karcálló borítás védi, a kijelző egész jól kitölti a rendelkezésre álló teret, a qHD (540x960) felbontás pedig abszolút versenyképes ebben a kategóriában. IPS panelről van szó,
Az MSM8225Q a Snapdragon 200-as család belépő variánsa, négy darab Cortex-A5-ös magból áll, ezek 1,2 GHz-en ketyegnek, a grafikus gyorsítást egy Adreno 203 végzi. Ez nem egy erőgép, de a rendszer reszponzivitásának mindenképpen jót tesz, hogy 1 GB RAM-ot szereltek az apróságba a tervezők.hátt nekem utobbi kelemesebb már csak a qhd miatt meg az ips-miatt is.... igazából mind1.. csak nem értem.... ezért odavagytok... a Krügert meg fikázzátok... pedig... sanszos hogy valmiben jobb is... mint a g2...
-
MuzikJunkie
aktív tag
Azért írom azt, hogy változó... de most ne lovagoljunk már 1-2 ezer forinton.
Szerintem ha 5 percet gugliznék, lehet találnék G3C-t G2F alatt.
Arra szerettem volna rávilágítani, hogy túl közel van egymáshoz a két telefon árban, így érdemesebb volna a G3C-t választani, ha már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest