- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Nagyon jó, profi, és meglepően szép, letisztult (fehér-hátlap), tényleg gagyibbra számítottunk.
L7-II volt az előd, tehát méretben-formában nagyon hasonló, és az is fehér volt. A ram-felhasználás meglepően jó, bár a feleségemet az ilyesmi nem érdekli, ezt csak én figyelem. Neki FB, Citromail, net, néhány fotó, egyszerűbb játékok, és puszi.Ami (engem) meglepett : 20 perc használat után már melegszik. Ez a 4 mag velejárója ? Ugyanígy tesz az Idol 2 S is . Az L7-II a 2x1 GHz-cel sosem melegedett, és van itthon Idol Mini OT6012X (MTK6572 2x1,3GHz), az sem melegszik soha (csak a kijelzők).
A fényképezője jó, viszonylag jó képek készülnek, kamera 1080p, ez jelentős előrelépés az L7-II 720x480 után, de a kamera menüje az nagyon gagyi. Az L7-II fotó-menüje sokkal szebb, átgondoltabb, bőségesebb, azaz jobb volt, hasonlóan a Sony cuccokhoz.
Jónak tűnik !!
-
-
blueMerle
veterán
A G4C egész biztos hogy 4,7"-os. Kettő is van belőle itt az asztalon előttem
De tudod ez a kiszivárogtatós történet akár lehet mese habbal is.
És szerinted melyik a hihetőbb? Hogy a HTC aki nem kevés lóvét öl bele a tervezésbe ellop egy formatervet vagy sokal inkább egy beta készülék tervei szivárogtak ki a Jiayu-hoz?
Nézd meg a G5S-t....
Én nagyon elégedett vagyok a G4C-vel, jó ideje használom (előtte 1 évig az ominózus G3-at), de illúzióim ettől még nincsenek a gyártóval szemben
G3C ami 4,5-ös.
Igen, de ha elolvasod én a G4C-t hoztam fel.
-
blueMerle
veterán
Anno én is foggal-körömmel védtem a Jiayu-t hogy márpedig a HTC másolt (ami a dátumokat nézve tényleg így fest) ámde utólag olyasmi infót is találtam miszerint kiszivárogtak a HTC belső tervei a telefon előlapjáról. Mindez magyarázat lehet arra hogy a hátlap miért nem HTC-s
Akárhogyis, a Jiayu haramabb jelentette be és dobta piacra a G3-at.
A témához: nem sokkal több egy G4C és bezony ott fityeg a HD kijelző a WCDMA verzióban is, ráadásul a G4C elképesztő képminőséget produkál ami a kamerát illeti, a kijelző viszont 4,7"-os, ez tény.
-
Kampó
senior tag
elolvasom a teszteket...
és kikérem a sértegetést...
ha valaki kicsit is más véleménnyel van azt be kel támadni igen... gratulálok.. Én nem verem anyálam a verzó számokra hogy atya úr isten ez csak droid 4.1..... most armageddon van...
épp úgy apróságokban jobb a g2.. min az emlitett qhd a krüger részéröl.
azt meg végképp nem értem mi a fasznak kell paraszt módon reagálni. Nem vagyok a haverod.az mtk procikat meg eddig minden topicban kínai mocskozták... azért írtam... nem a levegőbe beszélek...
nekem aztán édes mind1 kinek mi tetszik.... de akkor át fogalmazom.. a nagyon hasonló 2 telefon... nem csak az emlitett 2 eszköz hanem lehetne egy samsung galaxy trend+ meg egy galaxy core... ami tök ugyan az majdnem ram méretben van eltérés 200mega... csak más néven .. és egyiket imádnád másikat utálnád szindróma...
valaki ezt meg emliti, hogy miért.. és lekel ugatni igen..... ez magyar ország
-
-
törölt tag
Mindenki máshogy éli az életét és máshogy dolgozik. Felesleges kiragadni szavakat, szerintem enélkül is érthető. Buta és cinikus megjegyzéseknek meg tényleg nem itt van a helye. Nálam pl. lényeges, főleg hogy nem 2 percet szoktam általában beszélni és a telefon munkaeszköz. De mint mondtam nem magamnak gondolkozom ilyenben. Ez mellékes megjegyzés a fent említettre, hogy én céges számot nem tennék bele. Nem kell szerintem mindent kivesézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest