- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
blueMerle #247 üzenetére
"egyikőnk se lapátkezű"
G2F-et az vesz, akinek fontos a klasszikus értelemben vett "kezelhető méret". Van akinek a 4,3" fontos kritérium. Nekem se sokkal nagyobb 4,5-ös van, de párszor magammal vittem melóba/rohangálni a G2F-et, és nagyon tetszett. Simán vállalnám, kényelmes, kicsi, gyors.
-
Blizzardking
őstag
válasz
DualCoreWin #193 üzenetére
A "Cappa romja" néven elhíresült rom az gyakorlatilag a gyári rom amivel érkezik a telefon, Cappa kipucolta a kínai appokat, és csinált vele egy recovery mentést. Ha mégse azt a romot akarod feltenni, az eljárás némileg eltér a vége felé a CoolBoy által leírttól. Feltétlenül nézz szét a rendes topikban is, mert sok tapasztalati infó kering ami itt nem. Az utóbbi 2-300 hszt végig lehet olvasni pár óra alatt, szerintem megéri annak aki vásárolni akar.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Graphics #110 üzenetére
Ezt elsősorban azok miatt írtam be, akik annyira paráznak hogy lesz egy nem fogadott hívásuk, hogy instant dealbreaker. Ennél már csak az lenne a borzalmasabb, ha nem világítana alul az a három kaszvadt gomb!
Az átirányítás tarifájáról azóta nem elmélkedem, mióta megsaccoltam hogy a dual active-osokhoz képest az árkülönbözetből 20 évig átirányíthatok, különben se muszáj felvenni. Csak nem mindegy hogy valami nem működik, vagy működik de van valami ára a dolognak.Ed3r_X_ - te magadat idézed..?
Olyan nem szokott lenni, hogy egyes szám harmadik személyben beszélsz Ed3r_X_-ről?
-
Blizzardking
őstag
válasz
#86973952 #78 üzenetére
Ehhez a dual standby dologhoz annyit tudnék hozzáfűzni, hogy létezik olyan szolgáltatás is, hogy hívás várakoztatás. Ha mindkét kártyára be van kapcsolva, és az van beállítva hogy átirányítás aktív ha nem elérhető, akkor az éppen ledobott kártyára érkező hívás becsörög mikor beszélsz, és fel is tudod venni.
Évek óta használok egy céges és egy magán kártyát, és az égegyadta világon semmi problémát nem okoz. Előtte volt dual active telefonom, és napi használatban nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest