- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nem, nem olyan.
Véve a fáradtságot beleolvastam a lap alján lévő INFORMÁCIÓKba.
Kb. úgy működik, mint minden más webshop, akinek jó kapcsolata van kínai forgalmazókkal, vagy talán gyártókkal.
Vannak nekik raktárkészleten telefonok, amit valamennyivel drágábban meg tudsz venni, mint ha külföldről vennéd. Nem lehet pontosan megmondani mennyivel drágább mivel a külföldi vásárlás sok mindentől függ: szállítási mód, vám+ÁFA...Pl G2F, illetve külföldről legyen DHL, hogy időben is hasonló legyen.
A mobilambnál 36900 Ft + 1200 Ft szállítási költség = 38100 Ft.
Ugyanez pl a to2c-nél, 125 USD + 27% ÁFA = ~159 USD ami kb 37365 Ft
Szóval ha csak ezt nézed, akkor még jó ár is a fenti, kérdés persze, hogy garanciális ügyintézésnél mennyire tekintenek partnernek, vagy hajtanak el, mert felraktál egy appot, ami nem volt rajta, és azt mondják, hogy amiatt döglött meg.Ha viszont nem rohadt sürgős, vagy csoportos rendelésbe szállsz be, akkor elég sokat lehet rajta spórolni, de akár olyan 27000 Ft-ból is kitudod hozni. És itt azért már van különbség a fenti magyar webshophoz képest...
De a legszerencsésebb esetben (107 USD-ért láttam most pl Minidealnél, 1,5 hónapja még 105-ért vettem 223 volt az USD akkor még), 25eFt környékén is megállhat, ha a NAV megkönyörül rajtad és nem vámolják...
Én nem voltam szerencsés, fizettem az ÁFA-t és a posta eljárási díját, de így is kijött 31 körül. 4 hét alatt a kezemben volt vámolással együtt. -
-
-
Akkor meg?
Nem értem hogy érheti panasz a Jiayu-t a felbontása miatt...
szerk.: Rendben, mi pedig hoztuk a valós tényeket a készülékkel kapcsolatosan
A Krüger hardvere idejétmúlt, és nem fog rá senki szoftveres támogatást nyújtani... A Jiayu egy erős márka, Kínában rendkívül nagy felhasználói bázissal.
Rengetegen foglalkoznak vele, és használják... Széles a kiegészítők tárháza is.
-
-
Figyu. Nem vagyok itt a jani, vissza is lehet venni az arcból.
Mert normálisan 3x leírtam miért van így, nem tudom miért lepődsz meg a 4.jére már kissé meglepődök azon, hogy ismét le kell írnom...
Elhiszem az Alcatel-ed, örülünk is hogy imádod.. Szerencsére nem én vagyok a készülékért, hanem a készülék értem... Szóval azért nah...
És járt már nálam pár készülék, és mondhatsz LG-t meg Motorolát, de azok nem ezen az árszinten mozognak
Innentől kezdve remélem érthető az álláspontom a Jiayu-val kapcsolatos, pedig nem preferált márka részemről, de látom a fától az erdőt...
A másik ,elhiszem hogy szereted a qHD-t, de a C7-esed 5"-on hozza azt a felbontást mint a Jiayu? Miről beszélünk akkor?
És ezt aláírom, genyó volt a részemről, csak azt kéne értened, hogy nem az a lényeg mekkora a felbontása, HANEM ,hogy mekkora méreten.....
-
gghrtz
őstag
Az a fránya qHD... Figy, ezek tények. Nem nagyon lehet máshogy értelmezni őket. A 20 °C valakinek már meleg, valaki meg fázik tőle. Ki milyen ember. De egy biztos: 100 °C-on mind a kettő megdöglik. Na ez például egy tény. Persze valaki meg a csúnya nőket szereti, szóval lehet te meg a gagyi cuccokra buksz. Ja, és persze qHD!
-
El is olvasod amit írunk, vagy csak write-only?
Nem leírtam, hogy a qHD-vel mehetsz Vatikánba, mert közel, értsd 200-on felüli mindkettő a ppi, azaz, azonos minőséget nyújt mindkét kijelző?
Vagy relatíve nincs értelme leírni, mert akkor keresel egy másik dolgot, aminél kötheted az ebet a karóhoz?
Amúgy nem lenne itt senki paraszt, de 3-4x írtam én és még 2-3 fórumtárs is, elég meggyőző érveket, viszont hallgatjuk a Krüger-féle fellebbezést...
Hagyjuk már a Samsung-okat. Olvasd el a teszteket bakker, vagy akkor vegyél valamit és próbáld ki...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Azért ez már nem 1 dolog szerintem, és ezekben mind jobb.
-
Cikkből idézni meg nem nehéz, de itt páran használják is ezt a készüléket.. Talán nem a falból beszélnek..
Viszont tényleg, írd le, miben jobb
Várom, várjuk. Vagy ne erőltesd... Mert érveket még nem láttam...
Ha nincs vele tapasztalatod...Akkor ne durrogtasd ezeket
Nem a levegőbe beszélünk , nem a qHD-től lesz jobb a készülék...
A tesztek arra jók, hogy elolvasd, de nem lesz tőle tapasztalatod egy készülék kapcsán.
Ha itt valakinek van véleménye, mert kipróbálta, és használta, akkor fogadd el -
Krüger micsodát ki fogja támogatni?
Bocs, de harmatos az a SoC... az Adreno 203 meg nah... 4.1 az maximum, mivel a SoC nem támogatott..
Valamiben? Semmiben , már nem azért, esetleg a felbontás az, amit észre se fogsz venni egymás mellett se...
KrügerSoc gyenge
Kamera gyenge
Hang gyenge
Támogatás gyenge
Halott OS a SoC miatt?
A dpi érték pedig igen hasonló. 256 és 227 , ergo tök mindegy, mert 4,3 és a 4,5-ön ugyanolyan élményt fog nyújtani...Innentől kezdve a qHD-vel ki lehet törölni... Mert a többi egy kalap...
Persze aki szereti magát kínozni az megveheti, ennyi erővel a madara .escoban is lehet kapni telefont
Miben erősebb?
Fejtsd ki bővebben
Nincsenek versenyben, a másiknak szebb a neve.. és kb ennyi, egy elavult hardverért kérnek pénzt, és ennyi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest