- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
Ha vették volna a fáradtságot és írnak új kernelt ICS alá és nem maradnak a régin, talán a játékok sem akadtak volna..
-
kiskaktusz
addikt
válasz
pufferzóna #112 üzenetére
Igen, ráfeküdtek a frissítésre, de azért kicsit árnyaltabb a helyzet, mint az látszik; lássuk a 2010-es "tanulópénz" xperiákat. x10, x10mini/mini pro, x8. Ez 4 telefon. Ebből mindegyik 1.6-tal jött, amikor már bőven kint volt a 2.1 és csak ezt a rendszerfrissítést kapták meg a telefonok, kivéve a zászlóshajó x10-et, az megkapta a 2.3-at is. Egy frissítés (1.6-2.1)
Nézzek most a 2011-es xperiákat. Elvileg már tanultak a helyzetből és ráfeküdtek az update-re.. 2.3-mal (2.3.3) jöttek ki a telefonok, kaptak sok bugfixet (egészen 2.3.7-ig), de ezek nem rendszerfrissítések voltak. Jött a hír, hogy az összes 2011-es telefon megkapja az ICS-t. Mindenki boldog, mert még a miniket meg a ray-t is frissítik, örömébódottá'. De a JB-t már egyik sem kapja meg, még a zászlóshajó sem. Tehát megint egy rendszerfrissítésről beszélünk...: 2.3->4.0 csókolom.Igen, valaki működő telefont akar, ami már 2.3-mal is meg van, kétségtelen. Valaki meg folyamatos update-et, hogy az újítások és a régi biztonsági rések be legyenek foltozva. Ez utóbbi nyilván a kisebbik vásárlóréteg, elfogadom. Te meg azt fogadd el, hogy legközelebb nem sony-t veszek, mert semmit sem javult a frissítési rendszerük.
Ha a 2012-es modelleket hozod fel, hogy ők majd 2 rendszerfrissítést kapnak (gb-ics-jb), abban teljesen igazad lesz, de ez már nem fogja megmásítani a véleményem.. Majd esetleg később visszatérek sony-ra, ha tartják a tendenciát..
Egyébként nagyon fáj ez a pont, mert a sony kb a kedvenc szórakoztatóelektronikai cuccokat gyártó cégem. Mivel telefon topicban vagyunk, ezért most erről írok; a sony-ericsson, de az új sony dizájn is bitangmód tetszik, sőt továbbmegyek, a sony kezelőfelülete tetszik a legjobban, bár ez nálam úgy sem részletkérdés... Úgyhogy nagyon is fájó, de muszáj elpártolnom. És nagyon remélem, hogy a sony is kidobhat majd egy nexust, mert a kóreai cégekben nem bízom..
(ami volt nálam eddig samsung, az mind tönkrement rövid időn belül, legyen az mikró, tv, telefon, akármi..)
-
kiskaktusz
addikt
Nem érdekel, hogy tanuló széria. Nekem is a kedvenc gyártóm, de így nem fogok tőlük telefont venni.
Egyébként emg nem tanultak belőle semmit. a 2011-es modellek 2.3-mal jöttek, kaptak ICS-t, de JB-t nem, tehát itt is csak 1, azaz egy rendszerfrissítésről van szó.. A kis 2.3.3- 2.3.7-ig nem rendszerupdate-ek, csak bugfixek kb..
Tehát ugyan úgy egy rendszerfrissítés, mint a 2010-es minik, x8-ak.. 1.6-ról 2.1-re. Lásd be..
-
kiskaktusz
addikt
válasz
pufferzóna #89 üzenetére
Nem, nem csak a frissítés miatt. De elég gázos, hogy pl az x10mp-on megállt a gyári szoftveres támogatás 2.1-nél és nekem kell hegesztgetnem. De oké, nekem nem nagy munka, csak amíg megtaláltam a megfelelő ROMot, addig eltelt egy kis idő+anyázás.. Ráadásul 2.1 és 2.3 között elég nagy a különbség.
És mivel egy ITspecifikus híroldal triót olvasok (ph, ma, itcafé), ezért sejtheted, hogy szeretem az újabb és újabb dolgokat.. Úgyhogy nem baj az, ha kapom a frissítéseket.. És nem is vagyok lányból, hogy CSAK dizájn alapján döntsek.
-
kiskaktusz
addikt
Ezért fogok most már csak nexust venni, pedig a sony dizájn..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest