- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mozgóképen a második trifold
- Android dual SIM okostelefonok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz
kiskaktusz #92 üzenetére
(#92) kiskaktusz: "Nem, nem csak a frissítés miatt. De elég gázos, hogy pl az x10mp-on megállt a gyári szoftveres támogatás 2.1-nél és nekem kell hegesztgetnem."
Ahhoz nem tudok hozzászólni, de az tény, hogy 2011-től nagyon ráfeküdt a Sony a supportra, annyira, hogy ezen a területen azóta sincs nála jobb cég. Nekem például áprilisban (vagy májusban) érkezett a gyári ICS a telefonomra és ráadásul rögtön a 4.0.4, nem az állítólag problémásabb 4.0.3. A telefon remekül teszi a dolgát, könnyen, gyorsan kezelhető, remekül testre szabható. Nekem ez a lényeg, nem a frissítések. Jó telefont akartam és meg is kaptam!
(#94) hurrikan: "Ízlések és pofonok. Nekem meg WP nem kéne, nem tetszik az egész szoftver külseje, és a kötöttségei sem."
Nekem sem... Az én igényeimre az androidos UI alkalmasabb. A WP (számomra) nagyon unalmasnak és kötöttnek tűnt.
(#105) daniel909: "azért veszek telefont, hogy az évekig kiszolgáljon, és kapja az új fícsöröket/szolgáltatásokat az új rendszerrel..."
Az ICS megjelenésével sokat fejlődött az Android, olyannyira, hogy engem a magyarul is értő hangvezérlésen kívül túl más nem igazán tud lázba hozni... Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne jó ötletekkel előállni, amit értékelek, de hiányérzetem egyáltalán nincs, teljesen kiszolgál a telefonom.
(#106) MrPetya19: "Az epöl frissítés lassít, és parasztvakítás, az új funkciók fele nem érhető el a hardver erejérével indokolva."
Elég sok a parasztvakítás arrafelé...
(#107) Švejk: "Az annakidején létező szocializmusban A (nagybetűs) LADÁT kihozták 70-ben, azóta is gyártják kisebb frissítésekkel, bár már nagyon elavult. De frissítik.
Tessék választani."Nos, a társadalom már választott: fogyasztani szeretne. Régebben kielégítették a gyártók az igényeket, most gerjesztik azokat. Az emberek többsége pedig vevő erre. És ha megnézed, az oroszoknál sem kocka Ladából adnak el a legtöbbet, ugyanúgy, ahogyan Kelet-Európában sem a fapados Dacia Logan tarol. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a fogyasztói társadalom híve, korántsem.
Ha az lennék, most iPhone-om lenne és Minivel járnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest