- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz
hurrikan #143 üzenetére
(#143) hurrikan: "igen, ez a fém ház egyik nagy hátránya.
A másik pedig az hogy a fém házasok jobban törnek kijelzőt tekintve, mivel a fém nem nyeli el úgy az ütést mint a műanyag."Ezért is tartom érdekesnek, amikor a vevők jelentős része fetisizálja a fém készülékházakat a mobiloknál... Én - az előbb említett praktikus okokból - inkább menekülök a fém telefonoktól... Nem szeretem az olyan termékeket, amelyeknél a célszerűséget és a használhatóságot felülírja a divat és a marketing.
-
Peterson_
addikt
válasz
hurrikan #156 üzenetére
Na most akkor engedd meg hogy megköszönjem az egy HSZ-en belül háromszori lehülyézésem.
Tudom, hogy mi az ok, de ettől még nem különösebben vigasztal, ha nem haragszol, ha igen, akkor sem.
Azért ki lehetne adni patcheket, lehetne foglalkozni azzal, hogy a régi ps1-es címekkel ne emulátorral, meg haxolgatással lehessen játszani.
Szóval lehet itt magyarázni, de annak sincs több esze, aki habzó szájjal védi a gyártót, annak ellenére, hogy nyilvánvaló, hogy pl ennél a modellnél támogatási szempontból durva hiányosságai vannak.
Pedig nem vagyok hater, akkor már rég eladtam volna, meg asszonynak se Sonyt ajánlanék.
Úgyhogy így kora reggel éhgyomorra vissza vehet a kedves kolega is a kimért-és kissé sem elfogult- okosításból
A másik javaslatom, be kell szerezni egy play-t majdnem kezdőáron, venni rá egy valag programot, játékot, emulátort, tízezrekért, és akkor véleményt alkotni.
Addigis maradok tisztelettel. -
keIdor
titán
válasz
hurrikan #149 üzenetére
i9210, és tényleg idei. Nem gondoltam volna, hogy 1 évvel az SGS2 után ezek kiadják ugyanazt egy S3-as SoC-al, szinte majdnem ugyanazzal a design-al... de hát Samsung.
Egy kutyák amúgy, Samsung és Sony, mind a kettő rengeteg telefont kiad, csak Sony talán ígényesebb designban meg jobb frissítésben, de egyik kutya, másik eb. Amúgy ha nem létezne One X, szerintem Sony-m lenne most, mert Motorola soha, LG-nek bizonyítania kellene 2011 után, bár Optimus G tetszik, Samsung meg áhh... és más nincs csak a Sony, persze most csak Android-ot nézek, szerintem más rendszert meg tabletet ne keverjünk ide.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
hurrikan #145 üzenetére
Galaxy Nexus, Galaxy R az fix, hogy 2011-es, tekintve utóbbi Tegra 2 és az tavaly ment méghozzá asszem nyári telefon, tehát másfél éves lesz.
S2 LTE is szerintem tavalyi, gondolom amerikai vagy ázsiai SGS2 változat, az is másfél évre tippelem.
Az a baj, hogy a Samsung meg a Sony termékpaletta is nagy, kissé átláthatatlan is.
Szerk.: S Advanced tényleg idei.
-
Nordic
Közösségépítő
-
pufferzóna
tag
Xperia Arc S-em van és egy cseppet sem vagyok amiatt felháborodva, hogy nem lesz ra JB, be kell érnem a 4.0.4- es Androiddal. A telefonom jól működik, teljesen elégedett vagyok vele, a frissítés nélkül is tökéletesen jól érzem magamat,
főleg, hogy az ICS is kb. fél éve frissült. Ha megunom, vagy váltani lesz kedvem, veszek egy T-t, vagy egy másik csúcsmodellt.
-
Xaels
félisten
Igen azt mondtam, de ott nem is több hónapokról van szó amik még nem is biztosak, hogy meg is valósulnak.
Amúgy ebben a kommentedben leírtak is engem igazolnak. Túl sok modellt adtak ki idén. Szó szerint sz@rják kifelé a telefonokat hatalmas hardveres szórással. Jövőre ez vissza fog ütni nekik erőteljesen. Ugyanezt eljátszotta tavaly a HTC is. Sok modell amire nem volt megfelelő kapacitásuk.
-
mrlujoak
veterán
Megvárom a hivatalos álláspontot, nehogy egyes elemek torokra menjenek...
Mindemellett minden fanyalgónak ajánlom figyelmébe ezt az augusztusi összefoglaló cikket, amiben látni lehet, eddig melyik gyártó mit nyilatkozott, aztán ki lehet egészíteni azzal, ami azóta történt...
-
-
Xaels
félisten
Nem a mennyiséggel van gond, vagyis igen mert a mennyiség a minőség rovására megy és elég sok lemaradást idéz elő a konkurenciához képest. A vásárlót nem az fogja érdekelni, hogy az övén kívül hány másik Sony modell kapott, hanem az, hogy ő mennyivel később kapja meg és lehet utána a fixre kell vári mert nem tökéletes(a'la ICS frissítés). Nem fikázom a Sony-t félreértések elkerülése érdekében. Mondjuk az X10-es időkben náluk is volt sz@r a palacsintában bőven a frissítéseket tekintve. Majd meglátjuk.
(#14) tjb007: na akkor mégsem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Fűnyíró topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest