- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Azért csak igazolja jópár neves játék ICS való akadása...
Egyébként meg ennyi erővel senkitől semmit nem szabad venni, mert ha valami nem úgy történik, ahogy te azt szeretnéd, akkor mindenképp csakis a gyártó a hibás, és ész érv/indok/magyarázat nincs...
De rendben.
Szemét sz@r Sony, mit képzelt, hogy nem adta ki az ICS-t a PLAY-re.
Így remélem mindenki megnyugszik...
"Szerintem csak nem akartak arra áldozni, hogy kicsit optimalizálják a kódot a 4.X-hez..."
persze, pláne, amikor külsős cég fejleszt... valószínű...
A DHD-nál tök más tészta, azt a gyártó a saját hardverén, szoftverén volt lusta megcsinálni. Nem hasonlítható a két hozzáállás. De mint írtam, tökmindegy, akkor is a Sony a hunyó, vitának helye nincs...
-
pufferzóna
tag
(#138) Xaels: "Hát az sem volt full fém."
Igazad van, az egyik sarkánál műanyag. Mondjuk az sem segített rajta, gyengék a vételi tulajdonságai.
(#141) quailstorm: "Értettem, körben fém, sokszor előfordulhat hogy kitakar, főleg panelben, vagy toronytól távol. Attól függetlenül viszont király telefon volt a maga idejében."
Tényleg nagyon jó telefon volt, de ami gyengén veszi a jelet, az nekem nem kell... Kis térerejű helyen lakom, kulcsfontosságú szempont a telefonválasztásnál, hogy tudjak vele telefonálni.
Annak idején például nagyon tetszett a HTC Desire is, de telefonnak az sem volt alkalmas... Az Arc S-hez megvettem a két gyári csúcs fülest (LiveSound, MW600), az Arena a saját fülesével kb. két kategóriával jobban szól náluk... Tényleg óriási a különbség.
-
hurrikan
addikt
A HTC hány 2012-es modell frissítését jelntette be eddig?
Pedig kevés telefon.
Csak az OneX, XL, és az OneS modellekét. Még csak az OneV-ét sem. Idei Desire szériáról nem is beszélve.
Az hogy az X-re meg az S-re hamarabb jön, mint az Xperia csúcsmodellekre az egy dolog naés?
A 2011-es modellekkel meg a Sony végzett, méghozzá szinte mindet frissítette és a HTC nem, és mire beigérte sem végzett még. Ugyan ott vagyunk. Itt a Sony volt a gyorsabb. Ami egyértelműen időt vett el a 2012-esek frissítésétől. Ha valaki nem ugyan abban a sorrendben frissít és nem ugyan azt a mennyiséget persze hogy hamarabb végez.
Bug pedig csak az első frissítésekben volt, de javították, ahogyan a HTC is így járt a Sensation szériával. Nincs itt miről beszélni, nem különb a HTC sem. Egyék szériáva ez, másikkal amaz végez hamarabb. -
mrlujoak
veterán
A 2011-es modellek között is van nem egy nem nemzetközi modell.
Arányaiban nem olyan mértékben hízott a paletta, mint ahogy azt érzékeltetni próbálod."Túlvállalják magukat aztán lesz belőle sírás"
Hmm. Szerintem eléggé belátható időn belül jön a JB az idei "túlvállalt" palattára...
Egészen addig, amig van olyan gyártó, ami idén még az ICS frissítését sem fejezte be a tavalyi modelljeire (húzómodellekre pl) addig egy rossz szó nem érheti azt a gyártót, ami már befejezte, és az idei paletta is ICS-n van...(#58) pufferzóna:
Xperia ray-em van.
Elsőkként, az első csoportban kaptam meg májusban (azért akkor, mert én a ray-t akkor vettem. Április 13-án indult az ICS 4.0.3 az első 3 modellre - ez a többieknek szól) az ICS-t, és azóta használom.
Elégedetten. Javításról javításra lett jobb.
Xperia U-t veszek, de a ray-t megtartom. Cseppet sem von le számomra az értékéből, hogy ICS-n marad. -
mrlujoak
veterán
Túl sok?!
A 2011-es paletta 11 nemzetközi modellből áll.
Az idei (neo L-t is beleszámítva) 14-et. (ion és tipo 2 változatával 16)Ez a túl sok? Több, azt tény. Az is tény, hogy többféle hardverrel. Ám ha ez a "baj" akkor írd azt...
Túl sok modellt a Samsung ad ki. Meg is van az eredménye... A húzómodelljein kívül elég nagyívben tesz a többi, kicsikre... 2011-es modellek ICS nélkül, 2012-ben GB modellek, ICS és JB nélkül...
-
hurrikan
addikt
Pont a HTC fórumba írtad, hogy a lényeg hogy jön, nem az a lényeg hogy mikor. Nem?
Nem azt mondom, hogy ez jó így.
Hanem azt, hogy a többi gyártó sem különb egy szemmel sem, sőt rosszabbak, így kár velük példálózni.
Én is azt szeretném ha 3-4évig frissülnének a modellek, de nem így van. -
hurrikan
addikt
Lemaradást?
Mihez képest?
A HTC lefrissítette már a beígért 2011-es modelleket ICS-re? Nem.
A Sony meg rég végzett vele.az meg főleg vicces hogy Windowsal példálóznak ami meg még addig se nyújt támogatást
a lényeg hogy egy gyártó sem különb, sőt annyit se frissítenek mint a Sony. Ha valaki nem ért egyet igazolja hivatalosan, enélkül csak trollkodás, semmi több.Kivételek egyedül a Nexus modellek.
-
tjb007
nagyúr
"kicsit úgy tűnik túl sok készüléket adnak ki mostanában"
Ennyi az ok és nem több.
10 tavalyi modell van amikkel még pluszban foglalkozniuk kellene de nincs rá kapacitásuk.
Ahelyett, hogy azt mondanák Bocs srácok, sajnáljuk de nincs rá elég emberünk. előállnak inkább ők is ezzel a konzerv "we would not able to guarantee owners of these smartphones the user experience you expect and we demand" dumával ami már egy kicsit unalmas és átlátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged