- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
pufferzóna #142 üzenetére
"Mondjuk az sem segített rajta, gyengék a vételi tulajdonságai."
igen, ez a fém ház egyik nagy hátránya.
A másik pedig az hogy a fém házasok jobban törnek kijelzőt tekintve, mivel a fém nem nyeli el úgy az ütést mint a műanyag. -
quailstorm
félisten
válasz
pufferzóna #135 üzenetére
Értettem, körben fém, sokszor előfordulhat hogy kitakar, főleg panelben, vagy toronytól távol. Attól függetlenül viszont király telefon volt a maga idejében.
-
hurrikan
addikt
válasz
Egy telefon sem full fém, mindeben van valahol műanyag.
-
Xaels
félisten
válasz
Hát az sem volt full fém. Szedd le szépen a hátlapot és meglátod, hol van a kis műanyag betét. Segítek: a kamera körül megtalálod.
-
quailstorm
félisten
válasz
pufferzóna #132 üzenetére
Akkor kíváncsi lennék a modellre ha nem baj. Már a full fém telefonra.
-
quailstorm
félisten
válasz
pufferzóna #129 üzenetére
Normális esetben egy telefon sem full fém az általad ismertetett okok miatt. Ahol az antennák vannak, ott műanyag a burkolat. Viszont igen, gyakran elkövetik azt a hibát, hogy valamelyik antenna fém mögött marad. N95-nél a GPS antenna járt így, pocsék is a jelerősség.
-
G.Peter
aktív tag
válasz
pufferzóna #129 üzenetére
Az iphonenak az volt a baja, hogy rosszul fogtad
Egyébként egyetértek, én is jobban szeretem a műanyagot -
kiskaktusz
addikt
válasz
pufferzóna #112 üzenetére
Igen, ráfeküdtek a frissítésre, de azért kicsit árnyaltabb a helyzet, mint az látszik; lássuk a 2010-es "tanulópénz" xperiákat. x10, x10mini/mini pro, x8. Ez 4 telefon. Ebből mindegyik 1.6-tal jött, amikor már bőven kint volt a 2.1 és csak ezt a rendszerfrissítést kapták meg a telefonok, kivéve a zászlóshajó x10-et, az megkapta a 2.3-at is. Egy frissítés (1.6-2.1)
Nézzek most a 2011-es xperiákat. Elvileg már tanultak a helyzetből és ráfeküdtek az update-re.. 2.3-mal (2.3.3) jöttek ki a telefonok, kaptak sok bugfixet (egészen 2.3.7-ig), de ezek nem rendszerfrissítések voltak. Jött a hír, hogy az összes 2011-es telefon megkapja az ICS-t. Mindenki boldog, mert még a miniket meg a ray-t is frissítik, örömébódottá'. De a JB-t már egyik sem kapja meg, még a zászlóshajó sem. Tehát megint egy rendszerfrissítésről beszélünk...: 2.3->4.0 csókolom.Igen, valaki működő telefont akar, ami már 2.3-mal is meg van, kétségtelen. Valaki meg folyamatos update-et, hogy az újítások és a régi biztonsági rések be legyenek foltozva. Ez utóbbi nyilván a kisebbik vásárlóréteg, elfogadom. Te meg azt fogadd el, hogy legközelebb nem sony-t veszek, mert semmit sem javult a frissítési rendszerük.
Ha a 2012-es modelleket hozod fel, hogy ők majd 2 rendszerfrissítést kapnak (gb-ics-jb), abban teljesen igazad lesz, de ez már nem fogja megmásítani a véleményem.. Majd esetleg később visszatérek sony-ra, ha tartják a tendenciát..
Egyébként nagyon fáj ez a pont, mert a sony kb a kedvenc szórakoztatóelektronikai cuccokat gyártó cégem. Mivel telefon topicban vagyunk, ezért most erről írok; a sony-ericsson, de az új sony dizájn is bitangmód tetszik, sőt továbbmegyek, a sony kezelőfelülete tetszik a legjobban, bár ez nálam úgy sem részletkérdés... Úgyhogy nagyon is fájó, de muszáj elpártolnom. És nagyon remélem, hogy a sony is kidobhat majd egy nexust, mert a kóreai cégekben nem bízom..
(ami volt nálam eddig samsung, az mind tönkrement rövid időn belül, legyen az mikró, tv, telefon, akármi..)
-
daniel909
addikt
válasz
pufferzóna #89 üzenetére
azért veszek telefont, hogy az évekig kiszolgáljon, és kapja az új fícsöröket/szolgáltatásokat az új rendszerrel... végülis a 2.3 is már használható mindenre, a 4.1 mégis egészen más világ... tudom, h van akit ez hidegen hagy, de én élvezem/élvezném a frissítésekkel jövő új dolgokat. csak még nem nexusom van, de a következő az lesz
-
kiskaktusz
addikt
válasz
pufferzóna #89 üzenetére
Nem, nem csak a frissítés miatt. De elég gázos, hogy pl az x10mp-on megállt a gyári szoftveres támogatás 2.1-nél és nekem kell hegesztgetnem. De oké, nekem nem nagy munka, csak amíg megtaláltam a megfelelő ROMot, addig eltelt egy kis idő+anyázás.. Ráadásul 2.1 és 2.3 között elég nagy a különbség.
És mivel egy ITspecifikus híroldal triót olvasok (ph, ma, itcafé), ezért sejtheted, hogy szeretem az újabb és újabb dolgokat.. Úgyhogy nem baj az, ha kapom a frissítéseket.. És nem is vagyok lányból, hogy CSAK dizájn alapján döntsek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam Deck 512GB Hibátlan 10/10 Állapot! 6 Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest