- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz
hurrikan #143 üzenetére
(#143) hurrikan: "igen, ez a fém ház egyik nagy hátránya.
A másik pedig az hogy a fém házasok jobban törnek kijelzőt tekintve, mivel a fém nem nyeli el úgy az ütést mint a műanyag."Ezért is tartom érdekesnek, amikor a vevők jelentős része fetisizálja a fém készülékházakat a mobiloknál... Én - az előbb említett praktikus okokból - inkább menekülök a fém telefonoktól... Nem szeretem az olyan termékeket, amelyeknél a célszerűséget és a használhatóságot felülírja a divat és a marketing.
-
pufferzóna
tag
(#138) Xaels: "Hát az sem volt full fém."
Igazad van, az egyik sarkánál műanyag. Mondjuk az sem segített rajta, gyengék a vételi tulajdonságai.
(#141) quailstorm: "Értettem, körben fém, sokszor előfordulhat hogy kitakar, főleg panelben, vagy toronytól távol. Attól függetlenül viszont király telefon volt a maga idejében."
Tényleg nagyon jó telefon volt, de ami gyengén veszi a jelet, az nekem nem kell... Kis térerejű helyen lakom, kulcsfontosságú szempont a telefonválasztásnál, hogy tudjak vele telefonálni.
Annak idején például nagyon tetszett a HTC Desire is, de telefonnak az sem volt alkalmas... Az Arc S-hez megvettem a két gyári csúcs fülest (LiveSound, MW600), az Arena a saját fülesével kb. két kategóriával jobban szól náluk... Tényleg óriási a különbség.
-
pufferzóna
tag
válasz
quailstorm #133 üzenetére
-
pufferzóna
tag
(#130) G.Peter: "Az iphonenak az volt a baja, hogy rosszul fogtad"
Természetesen én sem arra gondoltam, hogy egy iPhone-nak bármilyen hibája lehet!
(#131) quailstorm: "Normális esetben egy telefon sem full fém az általad ismertetett okok miatt."
Nekem volt már teljesen fém telefonom is, le is kellett cserélnem emiatt...
-
pufferzóna
tag
-
-
pufferzóna
tag
válasz
kiskaktusz #113 üzenetére
(#113) kiskaktusz: Nem akarlak én rábeszélni a Sonyra, félre ne érts! Csak furcsállom, hogy neked teljesen mindegy, milyen lesz az új Google Nexus mobil, biztosan azt fogod megvenni a frissítések miatt... Én sokkal kíváncsibb vagyok magára a telefonra.
(#115) fatorzs: "a frissítések számánál fontosabb a minőség, és a 2011-es xperiákra kiadott ics minden volt, volt, csak jó nem. Persze marketing szempontból nyilván jó volt puffogtatni, hogy "minden telefont frissítettünk".
Júniusban jött ki az első 4.04, gyakorlatilag mindenkinek hazavágta a HD videofelvételt, a tárcsázót, az állapotjelző ledet. Olyan bugok, amiknek öt perc tesztelés alatt ki kellett volna derülniük."Nekem még korábban jött (április végén, ha jól emlékszem) a 4.0.4 a telefonomra (Arc S), de ilyen hibákat egyáltalán nem tapasztaltam (független készülék). Az állapotjelző leddel mondjuk nem tudom mi van, soha nem nézem, mert nem az előlapon van, így nem is látom (ez ergonómiai szempontból hiba).
"A kernel maradt 2.6-os, az alkalmazások régi gingerbread-esek (ránéz az ember a naptárra, vagy a zenelejátszóra, és rosszul lesz)"
A gyári naptárat nem használom (Jorte naptáram van widgetekkel, feladatlistával). A zenelejátszóval semmi bajom... Ha lenne, feltennék valamit helyette.
-
pufferzóna
tag
válasz
kiskaktusz #92 üzenetére
(#92) kiskaktusz: "Nem, nem csak a frissítés miatt. De elég gázos, hogy pl az x10mp-on megállt a gyári szoftveres támogatás 2.1-nél és nekem kell hegesztgetnem."
Ahhoz nem tudok hozzászólni, de az tény, hogy 2011-től nagyon ráfeküdt a Sony a supportra, annyira, hogy ezen a területen azóta sincs nála jobb cég. Nekem például áprilisban (vagy májusban) érkezett a gyári ICS a telefonomra és ráadásul rögtön a 4.0.4, nem az állítólag problémásabb 4.0.3. A telefon remekül teszi a dolgát, könnyen, gyorsan kezelhető, remekül testre szabható. Nekem ez a lényeg, nem a frissítések. Jó telefont akartam és meg is kaptam!
(#94) hurrikan: "Ízlések és pofonok. Nekem meg WP nem kéne, nem tetszik az egész szoftver külseje, és a kötöttségei sem."
Nekem sem... Az én igényeimre az androidos UI alkalmasabb. A WP (számomra) nagyon unalmasnak és kötöttnek tűnt.
(#105) daniel909: "azért veszek telefont, hogy az évekig kiszolgáljon, és kapja az új fícsöröket/szolgáltatásokat az új rendszerrel..."
Az ICS megjelenésével sokat fejlődött az Android, olyannyira, hogy engem a magyarul is értő hangvezérlésen kívül túl más nem igazán tud lázba hozni... Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne jó ötletekkel előállni, amit értékelek, de hiányérzetem egyáltalán nincs, teljesen kiszolgál a telefonom.
(#106) MrPetya19: "Az epöl frissítés lassít, és parasztvakítás, az új funkciók fele nem érhető el a hardver erejérével indokolva."
Elég sok a parasztvakítás arrafelé...
(#107) Švejk: "Az annakidején létező szocializmusban A (nagybetűs) LADÁT kihozták 70-ben, azóta is gyártják kisebb frissítésekkel, bár már nagyon elavult. De frissítik.
Tessék választani."Nos, a társadalom már választott: fogyasztani szeretne. Régebben kielégítették a gyártók az igényeket, most gerjesztik azokat. Az emberek többsége pedig vevő erre. És ha megnézed, az oroszoknál sem kocka Ladából adnak el a legtöbbet, ugyanúgy, ahogyan Kelet-Európában sem a fapados Dacia Logan tarol. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a fogyasztói társadalom híve, korántsem.
Ha az lennék, most iPhone-om lenne és Minivel járnék.
-
pufferzóna
tag
válasz
kiskaktusz #87 üzenetére
Most komolyan, ti a frissítések miatt vesztek telefont, vagy azért, mert tetszik?
(#88) MrPetya19: "Nekem pl bp-t nem sikerűlt lementenem, és még akkor se hozza egy nokia maps tudását."
Amire kell, arra 99%-ban nekem megfelel. Amire nem, arra jó a Sygic.
-
pufferzóna
tag
Xperia Arc S-em van és egy cseppet sem vagyok amiatt felháborodva, hogy nem lesz ra JB, be kell érnem a 4.0.4- es Androiddal. A telefonom jól működik, teljesen elégedett vagyok vele, a frissítés nélkül is tökéletesen jól érzem magamat,
főleg, hogy az ICS is kb. fél éve frissült. Ha megunom, vagy váltani lesz kedvem, veszek egy T-t, vagy egy másik csúcsmodellt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest