- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
mrlujoak #167 üzenetére
Helyes
De komolyan...ott tényleg trehányak...
A külsős cégek dolgában igazad van.
De mostmár nincs baj, nyugodj meg szépen
Szerk:
Észrevételek tapasztalatok és kérdések.
Odáig még mindig nem jutottál el, hogy ha alapvetően nem lennék elégedett, váltottam volna...
De azért közben idegesít a store, kéne pár hibajavítás, meg nem szükséges, de jó lenne egy újabb felület.
De láttad, ott sem a puffogással kezdtem.
A segítségért meg hálás is lennék. -
Peterson_
addikt
válasz
mrlujoak #163 üzenetére
Reménytelen eset vagy...
Ha még abba is belekötsz, hogy mit hogy értettem, és a gyártó igazát szajkózod, tényleg...ja és megint semmit nem reagáltál a többi dologra, pedig
eléggé kifejtettem hogy mi a problémám, ahogy látom ezt más is fel tudja fogni, épp csak Te nem...
Csak tényleg legközelebb ne írj itt habzó szájjal, inkább előtte igyál meg egy nyugiteát.
A fenti siralmaidon meg nem csodálkozom...lehet hogy nem vagy szonibérenc, de úgy viselkedsz.
Részemről tényleg lezártam ezt az egészet.
Csak neked meg a kedvenc cégednek lehet igaza.Szerk.
Az általam írt hibajavítás hiánya miatt GB(!)
Ps store hiánya miatt ki a hunyó? -
Peterson_
addikt
válasz
mrlujoak #161 üzenetére
Figyelj, én nem vitattam, hogy Te, vagy a másik kolega ért a témához.
Ugyanis sokat, jót és segítőt szóltok hozzá.
De ha a gyártónak nincs, és el sem várható, legalább nektek legyen Önkritikátok, mert tényleg kissé elfogultan véditek a Sonyt és akár alap nélkül is.
Attól hogy van hivatalos infó, az még lehet humbuk.
És nem, nem az a bajom, hogy technikailag nem jött össze a frissítés, hanem az, hogy pl a játékgyártók felé sem nagyon tesznek szerintem lépéseket, legalább a play only címek mehetnének.
Ok, nem kis munka.
És a cég fejével gondolkodva nem is nagyon érné meg.
De most ilyenek, hogy GB hibajavítás, ps store etc etc...na komolyan indokold meg, hogy miért nincs.
Pedig ezek nem olyan nagy dolgok...és azt sem lehet mondani, hogy majd idővel, mert idő az volt.
Ennek ellenére örülnék, ha akármikor pótolnák ezeket.
Én még csak azt sem mondtam, hogy bármelyik gyártó pengébb lenne frissítések téren, úgyhogy kár így begőzölni...
Arra reflektáltam első sorban, hogy mindenki sír a JB miatt, amikor van nekik ICS legalább...
A hozzáállás, amikor értelmeset nem tudok mondani, hogy vegyél ezt meg azt, meg nem engem minősít
Én nem akarok...de amúgy a fent említett értelmes fórum beszélgetés pont az ilyenek megértésén vagy nem megértésén múlik.
Szerintem természetes dolog, hogy vannak ilyen igenyeim,- vagy mivel fizettem érte, (igen a beígért dolgokért is)elvárásaim.
Hogy ezt nem tudod hova tenni arról megint nem én tehetek. -
Peterson_
addikt
válasz
mrlujoak #159 üzenetére
Már vártam a másik ügyvédurat
A hardveres korlát alatt konkrétan a leszarom tablettát értettem...szerintem idézőjel nélkül is érthető, hogy jelképesen használtam...
Ezen felül a lényegen nem változtat, úgyhogy hiába is írsz bármit.
Meg én is, mert mindketten brutálisan elfogultak vagytok.
Mondom úgy, hogy én szimpatizálok a gyártóval.
Ja, és külön bírom bennetek, hogy csak bizonyos részeket kiragadva válaszoltok, me' hát azért olyan is van amit se Ti, se a gyártó nem igazán tud megindokolni, hogy miért nincs, amikor elvileg kellett volna lennie...
Na mindegy, rá se ránts... -
Peterson_
addikt
válasz
hurrikan #156 üzenetére
Na most akkor engedd meg hogy megköszönjem az egy HSZ-en belül háromszori lehülyézésem.
Tudom, hogy mi az ok, de ettől még nem különösebben vigasztal, ha nem haragszol, ha igen, akkor sem.
Azért ki lehetne adni patcheket, lehetne foglalkozni azzal, hogy a régi ps1-es címekkel ne emulátorral, meg haxolgatással lehessen játszani.
Szóval lehet itt magyarázni, de annak sincs több esze, aki habzó szájjal védi a gyártót, annak ellenére, hogy nyilvánvaló, hogy pl ennél a modellnél támogatási szempontból durva hiányosságai vannak.
Pedig nem vagyok hater, akkor már rég eladtam volna, meg asszonynak se Sonyt ajánlanék.
Úgyhogy így kora reggel éhgyomorra vissza vehet a kedves kolega is a kimért-és kissé sem elfogult- okosításból
A másik javaslatom, be kell szerezni egy play-t majdnem kezdőáron, venni rá egy valag programot, játékot, emulátort, tízezrekért, és akkor véleményt alkotni.
Addigis maradok tisztelettel. -
Peterson_
addikt
Na akkor én mit szóljak a playemmel?
Nemhogy JB, de ICS meg playstation store se-és mindezt az első és egyetlen ps-phonenál.
Aztán ott is a legnagyobb hardveres korlát a leszarom tabletta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest